De Kaposváron is több százan demonstráltak, Dublinban pedig jó negyvenen álltak oda a magyar nagykövetség elé.

Az Index cikke szerint Szombathelyen ezernél is többen tüntettek kedd este a rabszolgatörvény ellen és a sajtó szabadsága mellett. A Nyugat.hu beszámolója szerint a helyben ismert fideszes politikus Hende Csaba nagyobb fújolást kapott, mint Orbán Viktor. Az ugytudjuk.hu cikke szerint a tüntetők egy része a helyi kormánylap szerksztőségét is meglátogatta, ahol matricákat és egyebeket ragasztottak a feliratokra. Kedd este Sopronban is összejöttek tüntetni olyan 150-en, ezt az Index egyik olvasója közölte a lappal.

A Mérce cikke szerint Miskolcon is megmozdultak az emberek, mintegy 200 fő demonstrált a kormány ellen.

Szombathelyen ezernél is többen tüntettek a kormány ellen

Fotó, címlapi kép: Facebook/Szimpátiatüntetés Hannover

A Népszava cikke szerint Kaposváron mintegy 300-350 fő jött össze demonstrálni kedden, és a politikusi megszólalások mellett két szakszervezetis felszólalása is be volt tervezve – ám az egyiküket valamiféle véletlen folytán végül kedden hirtelen beosztották a tüntetés délutánjára műszakra.

Budapesten kedd este is volt megmozdulás, igaz, ezen most csak alig kéttucatnyian, ha megjelentek – írja az Index.

Külföldön Dublinban gyűltek össze a magyar nagykövetség előtt mintegy 40-en kedden a helyi magyarok, végül az ellenzék öt pontos követelését át is tudták adni a nagykövetség egyik munkatársának – írja a 168 óra.

A Mérce szerint Helsinkiben legalább ketten biztos kinn voltak tüntetni, ugyanis kaptak az akcióról fényképet. De tüntettek magyarok Lipcsében és Hannoverben is – áll a cikkben.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
hát már a lencse is ne tudd 279 forint 1/2 kg
az éhező nem válogathat

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.