Meglepő kijelentés egy kormánypárti újságírótól.

Bencsik Gábor, a Demokrata blogjának állandó szerzője (nem mellesleg a Demokrata főszerkesztőjének, Bencsik Andrásnak a testvére) meglepő írást tett közzé Facebook-oldalán - vette észre a 444.

A kormánypárti újságíró szerint ugyanis nem árt a Fidesznek vigyáznia, mert a túlóratörvény miatt az ellenzék feladta nekik a leckét keményen, miszerint mindent erőből nem szabad megoldani.

Bencsik Gábor szerint a tüntető tömeg feladta a leckét a kormánynak

Fotó: Facebook/Bencsik Gábor

Sokezer ember azonban dühös. A Fideszre dühös, a kormányra, személy szerint Orbán Viktorra. Azért dühös, mert úgy érzi, semmibe veszik, a kormány mindent erőből visz keresztül. Ennek nem kellene így lennie. Nem jó az országnak, és nem jó a kormánypártoknak sem. Ettől az ellenzéktől, ezektől az ellenzéki pártoktól nem kell tartanunk. De a düh életre hívhat valami komoly erőt is, amely, ha építeni nem is tud, rombolni igen.

Az nem mentség, hogy az ellenzéki politikusok tökéletesen félreértik a helyzetet, és azt hiszik, attól fúj a szél, hogy forog a szélmalom lapátja. A szél ugyanis valóban fúj. Olyan erős szél, amilyen nagyon régen nem fújt már.

Fel van adva a lecke. Vizsgáznunk kell belőle

- írja bejegyzésében Bencsik Gábor.

Bencsik Gábor

Sokezer dühös ember Próbálom megérteni, mi történik, próbálom megtanulni a leckét, amit most az ellenzék feladott. Igyekeznem kell, mert aki hamarabb érti meg a folyamatok lényegét, az lesz a...

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Chao ragazza
Kedves magyar kommunisták,tévedésben éltek .Gyertek a Lajtán túl és meg fogtok lepődni .Itt nem szokás letérdelni ha munka van egyszerűen szólnak és dolgozol.Angliában sok részen eleve napi 12 órát várnak el ,az építőipar nonstop vasárnap is megy !Én 10 éven át évi 670 órát dolgoztam de a szabadságom is " feleztem " Ja 66 éves vagyok itt 67 évtől lehet menni nyugdíjba férfinak nőnek egyaránt .Ha hamarabb megy mondjuk 65 évesen a nyugdíja CSÖKKEN !Ja világéletemben fizikai munkát végezetem mint ács ,kőműves,sofőr !Viszont 67 évesen sem hagyom abba amíg birok dolgozom. két, 70 éven túli emberrel dolgoztam Hollandiában !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Chao ragazza
@Klubtag: Zsaluzó ács vagyok házakat építek,tetőt nem építek mivel az itt már gyárakban készül !De neked magas lenne felfogni ,ha nem értel hozzá.Tehát a 670 órát TÚLÓRÁBAN dolgoztam és mellé itt 5 hét szabadság jár ezeket feleztem.2013 -n csak karácsonykor nem dolgoztam de a téli szabit sem vettem ki .www.youtube.com/watch?v=7WQjHaMpIYk&t=36s www.youtube.com/watch?v=iK0HecYZalw&t=35s
Chao ragazza
@justhpeter: Nyilván mert nem éltél nyugat Europában .Megsúgom Judit Szargentini hazájában olyan népszerű ,hogy most ha letelik a mandátuma az Amszterdami Pol.hvatalba akart visszamenni.Üzentek neki NEM TARTANAK igényt a munkájára .Itt a marokkoiak miatt ( akik a magyar cigányok megfelelői ) a második legerősebb párt Geert Wilders akik esélyesek úgy a Brüsszeli Parlamentben jövőre , mint ahogy most a " nyertes "ellenzék is hónapokig nem tudott kormányt alakítani .A képen hollandul EUROPAI NÉPEK ÁRULÓI : imgur.com/Cmv84r8
Chao ragazza
@Klubtag: Hollandiában nem kötelező kivenni a szabadságot .Alapból itt az éves fizetés 8 % a szabadságpénz ,júniusban egyben fizetik ha kiveszem ha nem !Sok vállalkozó is végig dolgozza az életét ,vannak 70-n túliak is nem mennek nyugdíjba !Mivel egész életemben nem ittam alkoholt nem dohányzom orvost nem tudom merre rendel.Nem ritka itt a 80 éves kerékpározó vagy kocogó ember !Nem a munka öl meg hanem a helytelen életmód .6 éve halt meg az utolsó barátom aki Miskolcon élt 60 évesen májzsugorban !Mindig irodában dolgozott csak éppen " szilvával " ébredt és feküdt le este.De húgom is 62 évesen halt meg, ő nem ivott ellenben láncdohányos volt, tüdőrák végzett vele ! 130/ 75 a vérnyomásom naponta mérem !Igaz még reggelente kocogok és este súlyzózom !
Klubtag
@Chao ragazza: Már megbocsáss, de...
ad.1. Arra tud reagálni a fórumozó, amit te magadról elárulsz, ha fél, vagy hamis információt teszel közzé, akkor ne csodálkozz, hogy félreértenek és aszerint is kapsz válaszokat
Ad.2. Mi köze a magyar munkások által kifogásolt 400 órás túlóráztatáshoz Sargentininek? Speciel nem érdekel, hogy az EU-ból történt leköszönése után milyen politikai pályát fog befutni. Ez olyan sorosozáshoz hasonló reflex nálad?
ad.3. Minimum 5 olyan rokont, vagy ismerőst tudnék felsorolni ellenérvként, akik nem éltek vissza az egészségükkel, mégis idő előtt eltávoztak a munkahelyi túlterhelések miatt. Ez a "ping-pongozás" semmire sem igazolás.
És a legfőbb kifogásom, hogy milyen alapon szólítod te - onnan a nagy ángliusból, ott élve, dolgozva, "igaz magyar honfiként" - kommunistáknak az itthon kínlódókat. Gondolom nem dicséretnek, elismerésnek szántad ezt a rosszemlékű kategóriát.
Úgyhogy az egész megnyilvánulásod hiteltelen a számomra...
justhpeter
@Chao ragazza: Legyen igazad, csakhogy ez nem nyugat-Európa és nem Hollandia. Ha itt az ország alsó két harmada az említett helyeken élne, őket is eltöltené a megelégedés. Ők viszont itt élnek egy korrupt, kleptokrata rendszerben.
Jozefina
Igaza van! Fosnak a patkányok! És nincs megálls. a tömeg visszatér és lesz általános sztájk!!! O1G-nek vége!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.