Így akarnak “köszönetet” mondani, hogy megszűnt a hajléktalanság, hogy nem kell többet bajlódni a független bíróságokkal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@RonaGyuri: Az rendben van, hogy zso'ti edesanyja, Gyimesi Dalmacska rendesen pialt, de amikor megszulte ezen gyermeket (az elsot a ketto kozul), azert meg nem itta el annyira az eszet, hogy ilyen idiotanak kellett volna lennie ennek a gyerekenek... (Sajnos, Fruzsirol nem sokat tudok, de mar O is kb. 43-44 eves, es szuper gyerek volt 6 eves koraban)
RonaGyuri
@karma1: oh és azt tudod, hogy ez a derék hazafi az egyik legnagyobb csaló: azt hirdeti hogy az ELTE-n végzett, pedig szó sincs róka nincs egyetemi diplomája, csaj az ELTE tanárképzőjén, a Tanárképző Főiskolai Kart (TFK).végezte el!!! =))
Akkoriban ez a diploma csak az általános felsőben adott jogot tanításra, persze a megbízható elvtársakra ez nem vonatkozott! =))
karma1
@RonaGyuri: Draga Gyurikam, ilyen melyen mar nem ismerem a dolgokat, de azt tudom, hogy (mivel Solymaron epitett hazat a papaja, Bayer Ottmar babfilm-operator) o tanitotta a 6 eves hugat alsotagozatban a solymari altalanos iskolaban. Igaz viszont, hogy az altalanos iskolak also osztalyaiban rengeteg kepesites nelkuli taNITO (nem TANAR!) oktatott mindig is (gondolom jelenleg is) . Nem kell ahhoz ELTE-t vegezni, hogy valaki alsosokat tanithasson.
Tehat maximalisan el tudom kepzelni amit Te mondasz. A szulei egyenkent es egyutt is nagyon jopofak voltak, SOHASEM politizaltak, a hazassaguk eleg laza volt: Ottmarnak rengeteg baratnoje, futo kalandja volt, de Dalika ezt nem banta, mert mig a ferjecskeje haza nem ert, addig szepen pialgatott. Viszont egyebkent nagyon jo ember es nagyon jo anya volt,(legalabbis Fruzsinanak, a masodik gyermekuknek), es hat zsotika nagyon gyorsan elhuzott a hazbol: amikor a mi ismeretsegi korunkbe kerultek a szulei (ugy 42 evvel ezelott), akkor mar o regen nem volt otthon. Azt azert megjegyeznem, hogyha az apja (aki egyaltalan nem politizal SEMMILYEN szinten sem,) annyira el lenne kenyeztetve a rendszer altal, akkor nem Nemetorszagban dolgozna mar vagy 35 eve, hanem hazajonne, es kapna vajnapapitol a filmkesziteshez, animacios mozikhoz dogivel a hozzajarulast. De nem igy van. zsotika egy igen elfajzott mutans, - dehat negativ es elrettento peldak is elnek kozottunk, ugyebar.
szép új világ
@RonaGyuri: Ez nagyjából egyenértékű a mai népművelő-ruhatáros szakkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.