A szakszervezetek szerdán egyeztetnek arról, hogy milyen további lépéseket tegyenek a túlóratörvény elfogadása aláírása ellen. 

A Magyar Szakszervezeti Szövetség alelnöke elmondta: a szakszervezetek nem hagyják abba a tiltakozásokat, és ha a kormány nem vonja vissza a túlóraszabályokat, akkor komplett ipari parkok megközelítését teszik lehetetlenné.

Általános sztrájk jöhet, ha a köztársasági elnök aláírja a a rabszolgatörvényként elhíresült túlóratörvényt

– erről beszélt Start című műsorunkban Székely Tamás.

A visszaszámlálás elkezdődött: Ádertől függ, hogy lesz-e sztrájk az országban

Székely szerint „Meg kell akadályozni, hogy érvényt tudjanak szerezni a munkáltatók a 400 órás túlórának. A szakszervezetek ma egyeztetnek arról, hogy milyen további lépéseket tegyenek annak érdekében, hogy egységesen tudjanak fellépni a túlóratörvény ellen.

Cikk- és címlapkép: AFP

(ATV)

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Ha rajta múlik, lesz sztrájk. Aláírja mert utasítást kapott.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr plágium
Ha rajta múlik, lesz sztrájk. Aláírja mert utasítást kapott.
dr. prédikátor
A bajuszos szar csak egy káder jankó! Azt csinálja amit a cigus fecalicus diktál, hogy nyugodtan pecázhasson!!!
tudode
Ma már függetlenűl attól, hogy mit BUZERÁL ez a két, KÖZJOGI MÉLTÓSÁGOT bitorló, mindent lehet, de amit ELKÖVETTEK a HADICSELEIKKEL az
.
ELTEMETETT DEMOKRÁCIÁVAL
.
előbb lehet FELTEKINTENI egy tisztességes koldusra, mint erre a két KIVÉNHEDT, KIÉGETT két volt HADICSELES áldemokratára, akik MAFFIAÁLLAMOT építenek kéz a kézben, OSZTOGATVA egymásnak a tisztségeket, és FOSZTOGATVA az országot nem is akármilyen módon
.
KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELENŰL.
.
egy olyan országban, amit szétkúrtak, és
.
JOGILAG NEM LÉTEZIK
.
ha egyáltalán mond EZEKNEK a botcsinálta JOG-ÁSZOKNAK valamit is az, hogy
.
minden tettüket még a KALÓZOK is szégyenkezve tennék!
.
Szégyentelen DUÓ!
eszegfu
Ha "bevállalta" O.V. a törvény "dicstelen" megszavazását -- erővel átnyomta a zürzavarban -- igy kétségem sincs afelől, hogy Áder nem meri megtenni, hogy nem irja alá...sajnos.
mackoka46
Írd alá szar jankó, haladjatok a vesztetekbe !
Ludmilla
a bajszos szaron nem múlik semmi,egy nulla
eszegfu
Ezt irta Varga Zolán a Prokontrán: "HALLOD, ORBÁN! Olyan ez, mint a MÁV. Nem siet, nem késik, jön, amikor jön! EZ A BUKÁS!"
Nessy
@Ludmilla: Áder a sál kirakatban! Dekoráció! Néha eszembe jut a taxis blokád, és Göncz Árpád akkori, Államfőhöz méltó viselkedése, ahogy közbelépett, és nem lett nagyobb baj.
Peller Anikó
@Ludmilla: A bajszos szar teljesen mindegy mit csinál, ha nem ír alá akkor két nap múlva a bírkaképvisellők ismét szavaznak azt jónapot. De lehet már másnap.
justhpeter
@Nessy: nem sértem meg Göncz Árpád emlékét azzal, hogy összehasonlítsam egy nem létező senkivel. Nincs Magyar Köztársaság, tehát köztársasági elnök sem lehet. Nincs Magyar Állam, tehát államelnök sem lehet. Magyarország van, tehát magyarelnök lehetne, de arra meg egyetlen magyar ember nem szavazott. Alkotmányos elnök is lehetne, de alkotmány sincs, csak egy primitív tákolmány.
Ennek megfelelően Áder csak egy tákolmányelnök horgász, azaz egy senki.
papa.49
A bajuszszar a ,,kézibáb,, aláír mást nem is tehet hiszen a csutipatkány kiadta neki !!!
magyarbakancs
Kormányzati bohóc ügyi államtitkárt nem kérdezik meg mi a teendő?
Mert ez az egész bohózat.
csipetke
Hááát,erre kiváncsi vagyok,hogy aláírja-e,vagy sem.Ha aláírja,mindenképp lesz sztrájk,ha nem,akkor a nagyfejűek is tudják,hogyha egyszer engednek,akkor bármi mást is ki lehet harcolni.Ebből semmiképp nem jönnek ki jól.De már épp illő volt,hogy történjen valami,mert ennek a gusztustalan,arrogáns,pökhendi,"egyenlőbb az egyenlőnél" rablóbandának előbb-utóbb takarodnia kell.Egyre többen látják,(szerencsére) hogy mi folyik itt.
Pálinkás Pál
Azt ha nem írja alá mi lesz?? a gombnyomogató fideszcsicskák megszavazzák újra!!
nezelodo
Azért az erdekes, hogy amikor Orban átneveztette a nyugdíjjárulékot nyugdijadova, senkinek nem tűnt fel, mire használható ez a simlis, (Orbanos) húzás. Most eppen hatosagi arassa akarják tenni a termőföldet, az sem tűnik fel, pedig ebből megint amolyan olajszőkítési buli lehet valakiknek. Sorozatban jönnek az ilyen saláta torvenyek, az ellenzék pedig alszik.
Eladott Ország
Ez a mocskos szarházi aláírja, senkinek ne legyen kétsége. A börtönben a helyük!
Nessy
@Eladott Ország: Visszaküldi "átgondolásra", aztán két vesszőt arrébb tesznek, és ahogy Pálinkás Pál írja, a gombnyomogatók ismét megnyomják a gombot!
Ezzel az erővel haza lehetne mind küldeni, hiszen a számítógép program elintézi ezt is helyettük, mint láttuk legutóbb!
Eladott Ország
@Nessy: Véleményem szerint ha aláírja ha nem Áder, itt már többről van szó, mint a túlóratörvényről. El kell távolítani a fidesz bűnöző bandát a hatalomból és bíróság elé kell állítani őket. Helyre kell állítani a demokráciát, jogállamot és el kell takarítani a mocskot amit maguk után hagytak! Szarból már nem lehet várat építeni, nincs tovább!
simmering73
"Csodálatra méltó az a türelem és naivitás, ahogy egyesek még mindig abban bíznak, hogy Áder János egy szuverén személyiség, a nem létező köztársaság “elnöke”, akinek lehet saját véleménye és döntése. A Nemzet Pecása, akit a CEU-tüntetéseken találóan és igen helyesen “Bajszos Szar”-nak nevezett el a diákság, minden eddigi alkalommal megmutatta, hogy Orbán kesztyűbábja, aki parancsokat teljesít, és a legkisebb köze nincs a pozícióhoz, amit betölt."
nepszava.us/ki-es-miert-bizik-meg-ader-janosban/
CsipkeRózsa
Hiába nem írná alá, visszaküldés esetén a parlament újból megszavazza egy kis változtatással, azt újból elküldik Áder Jánosnak, akkor már kénytelen aláírnia a törvényt.

Előfordulhat, hogy Orbán megjátssza a jó minielnököt, és a visszakapott törvényt egy időre elfelejti, vagy erősen megváltoztatja, a köztársasági elnökre hivatkozva.
Desischado
@mackoka46: Ezt mondom én is, akármilyen paradoxon is. Legalább annál dühösebbek lesznek az emberek, és hátha beindul a dominó elv! De ha nem is írja alá, akkor visszaküldi, és orbánék igazítanak rajta, és átviszik, ez is a mi malmunkra hatja a vizet! De én arra tippelek, hogy visszaküldi! Így ő "mosakodik", hogy a néppel van, közben meg tudja, hogy orbánék úgyis átnyomják!

@csipetke: Istenem, akkor nem vagyok hülye, mert én is így látom, és ebben reménykedek, hogy végre beindul a korrózió, vagyis a dominó elv! Jól beszéltél Csipike!
terlasz
Ádertől annyi függ, hogy Orbán befosott-e a lázadásoktól vagy sem. Ha nem, akkor a csicska aláír.
herczeg0210
NEM AZ ÁDERTŐL FÜGG, HANEM A MAGYAR EMBEREKTŐL!!!
Eladott Ország
A zsírdisznó, despota már kiadta az utasítást a bajszos szarnak.
Edmond Dantes
Orbán még nem döntött arról,hogy Áder szar ember e, vagy sem.Ugyanis a Gömbölyű nem szereti a konkurenciát még ebben sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.