A 18-25 évesek között is toronymagasan vezet a Fidesz, de a Jobbik ebben a körben második, a Momentum harmadik. A DK 0 százalékon.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@Shikari: "A belpesti romkocsmás álértelmiségi idióták. Na ott népszerüek. Pár száz fő."
Na ezzel aztán lehet vitatkozni... Biztos beépültél közéjük besúgónak, azért vagy ilyen "jól informált". Ízlelgesd az egykori KISZ mozgalmár állambiztonsági múltját, és meséld el miért nem sikerül az ügynöklista eredetijét közzé tenni?
nezelodo
@Shikari: Hát igazán meggyőző érveid vannak, mint mindig. Cáfolat? Vagy meséljek arról, hogy az apja (a veszprém megyei pártbizottság tagja volt, a véreskezű Papp János grémiumában, aki 1957-e megtorlás levezénylője volt, már a mai másik figura apja is ott ténykedett 1957-ben), későbbi uzsabányai munkásőrei hogyan győzték meg apámat és sok tizezer környékbelit, dobtárassal a nyakukban, hogy lépjen be a tsz-be? Akarsz neveket, életutakat stb. is róluk? Aztán volt képük egykor az "apák és fiúk" választási plakátot utcára dobni... Magukat is oda kellett volna tenni díszletnek.
nezelodo
@Shikari: Megtanulták gondolkodni... Éppen ezért elhúztak az országból a brüsszeli ellenség és Soros által leigazott rothadó nyugatra nyomorogni.
nezelodo
@Shikari: Jót röhögök rajtad amikor mindenkit liberálisnak hívsz! Hidd el, sosem tartoztam a Bibó kollégista budoslabu csapathoz, ahol a szochazas akkori komcsi ivadekok készültek az orszagbitorlasra!
nezelodo
@Shikari: Ne aggasd másokra azokat a jelzőket, amelyeket szegény édesanyád szeretetből, és sajnalatbol mondott neked, amiért így kitolt vele a teremtő a szuleteseddel.
nezelodo
@Shikari: Legalább egyszer csillogtasd meg az eszedet, ha már annyira hiányolod másoknál! Az viszont közismert, aki az eszevel és farkaval dicsekszik, az nagyon buta ember. Látszik nem őriztél soha libakat és tanciskolat sem végeztél meg levelezőn sem, mert mindkét helyen ragadhatott volna rád valami, de csak a veled született tahosagod villogtatod.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.