Betörőkhöz hasonlította a közmédiában demonstráló politikusokat a két humorista, akiben félelmet keltett a tüntetés. 

Félt kimenni az MTVA-ból a tüntetések miatt a Bagi-Nacsa páros

Forrás: Facebook

Bagi Iván és Nacsa Olivér is megosztotta gondolatait az MTVA székháza előtt és bent zajlott történtekről a kormánybarát Ripost bulvárlap interjújában.

A humoristák mélységesen elítélik mind a tüntetőket, mind az ellenzéki képviselőket, akik bementek az épületbe, hogy adásba kerüljön a demonstrálók petíciója.

A Ripost szerint Nacsa a következőt posztolta a Facebookjára: 

Ez egy munkahely ahol emberek próbálnak dolgozni, és tenni azért, hogy esetleg a kereskedelmi televíziókkal szemben egy kis kultúrát csepegtessenek polgártársaink életébe

Félt kimenni az MTVA-ból a tüntetések miatt a Bagi-Nacsa páros

Fotó: Tumblr/Szupercella

„Ami itt történt az olyan, mintha betörténenek az ember otthonába (...) Sajnos azt kell mondanom az ilyen politikusokra, hogy nem jobbak, mint egy lázadó suhanc az iskolában kicsengetés után. (...) Szörnyű, hogy az ellenzék az emberek legalantasabb ösztöneire utazik (...) Most mit mondjak, féltem kimenni, és inkább behúzódtam az épületbe. Hétfő délelőtt itt politikusok futkároztak..., este meg arra vártam, hogy a fiatalokból álló társaság odébbálljon” – fogalmazott Bagi Iván, Nacsa partnere.

A kegyelemdöfést Bagi felesége adta meg a Ripostnak, aki azt mondta: 

„Csak egy kérdésem van: egy tüntetésnek miért része a másik ember megfélemlítése és a részeg ordibálás? Az isten szerelmére emberek, lassan itt a karácsony!”

(444)

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
terlasz
Fosnak szegények... Mi tagadás eléggé szarszagúak!
szaboria1
Még nem vették észre, hogy Őket már a kutya sem nézi. Mert helyettük van jobb humort előadók más tv csatornán. Még sz ATV-ik jobbak tőlük.
lampa laz
Az egész pályafutásuk alatt ami az m1-n ért véget ez volt a legszellemesebb szöveg amit elrebegett a faszi,
"Ez egy munkahely ahol emberek próbálnak dolgozni, és tenni azért, hogy esetleg a kereskedelmi televíziókkal szemben egy kis kultúrát csepegtessenek polgártársaink életébe"
És ez még igaz is, mert az általuk terjesztett "kultúra" a 2,5millió birka agyában bizony betemethetetlen mély nyomokat hagyott.
szép új világ
Valamikor - évekkel ez előtt - megnéztem egy-két produkciójukat, majd arra a következtetésre jutottam amit csinálnak az mindössze ripacskodás. Egyetlen eredeti poénjuk sem volt, siralmas volt amit műveltek. Ha ilyen idióta módon próbálják magukra felhívni a figyelmet, az csak még inkább megerősít abban, hogy ezzel a színvonallal egy utazó vurstliban sem adna értük senki egy félig elmajszolt vattacukrot sem.
Jozefina
Két hülye egy pár!!! Ha van félni valójuk az más!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.