Megelégelték a szabolcsi rendőrök, hogy a rendőri vezetés az Index által bemutatott, túlórákkal kapcsolatos visszaéléseket letagadja, ezért levelet írtak az országos főkapitánynak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Jó lenne ha a többi rendőr is VÉGRE FELÉBREDNE ebből a csalóka álomból !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Jó lenne ha a többi rendőr is VÉGRE FELÉBREDNE ebből a csalóka álomból !!!
RonaGyuri
na aztán jónak küldték ott még nagyobbakat hazudnak! =))
karma1
Pont errol beszeltek az ellenzeki kepviselok is, szinte mindannyian: pont ezekert a rendorokert IS ki akarnak allni, akik nem kepesek ervenyt szerezni a sajat jogaiknak sem, mert a fidesz a nyakukon ul.
Sot, meg a fiatal tuntetok is errol beszeltek mar az elso pillanttol kezdve, meg azutan is, hogy a rendorok jogtalanul, minden parancs nelkul lekonnygazoztak oket a Kossuth teren.
nem a rendorokkel van bajuk a tuntetoknek sem - csak azt hangsulyozzak, hogy a rendorok a rossz oldalon allnak, es nem a nepet, hanem bunozoket vedenek...
kissé felnőttem
JA A GUMIBOT AZ FÁJÓ AZ IGAZSÁG MÉG FÁJÓBB UGYE FIUK
anima
Orbán beteg a világában, ráadásul a családok évében, a családok védelméről szóló (de ki támadja a magyar családokat?) konzultációval párhuzamosan, a fidesz elfogad egy családellenes törvényt - ???!!!
És igen, meg is van a válasz: A fidesz támadja a családokat - orvul, hazudva, páva táncolva!!!
Mert Orbán beteg világában az (lenne, ha hagyjuk) a természetes, ha, a szülök hat napot, vagy öt napban 10-12 órát dolgoznak, a nagyszülők a nyugdíjas szövetkezeteken keresztül a halálukig dolgoznak, a gyerekek reggeltől estig az iskolában vannak, de csak 16 éves korukig, és nem tanulhat tovább mindenki, aki szeretne,, mert a kormány ezt ellehetetleníti, mert kellenek a munkások, vagyis ez a kormány gyerekek álmát töri össze, öli meg.

UNDORÍTÓ AZ ÖSSZE SOROS PÉNZÉN TANULT KÖPÖNYEGFORGATÓ, ÁLNOK, KÉTSZÍNŰ, HAZUG, BUTA BUNKÓ PARASZT !!!
olivér
Gondolom ezek után ez a Farkas gyerek röpülni fog,a Minisztériumig le sem esik,ott kap valami zsíros állást.Vagy érdemei elismerése mellett korkedvezményesen nyugdíjba vonulhat,aztán kap mellé egy jól fizető tanácsadói pozíciót

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.