A számok azt mutatják, hogy a kormány központilag irányított manipulációja egyre növeli a magyarok bizalmatlanságát a „másokkal” szemben.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Mi a saját fajtánkat is tudjuk gyűlölni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@division: Ja, es akkor belolem martir lesz, Te pedig nem fogsz tudni eldicsekedni az unokaidnak, hogy egyertelmuen a jo oldalon alltal a Nagy Polgarhaboruban. (Savval leonteni valakit, egy ferfinek egy not nem nagy hostett...:o)))))
division
@F_Viktor: @karma1: Isten ments bármiféle polgárháborútól, ahol ártatlan emberek is lehetnek áldozatok. Rám az a jellemző hogy mindenkit embernek tekintek amíg emberi módon viselkednek. Senkit nem öntenék le savval, meg hasonlók, hogy is hihet ilyet bárki. Azt is tudom, szép szóval nem lehet meggyőzni mindenkit. Mi lenne hát a megoldás? Nehéz ügy. Orbán nem fog lemondani, ezt kb. el is lehet felejteni. Marad az erőszak? Tör zúz a tömeg? Úgy tűnik ez az egyetlen megoldás azoknak akik változtatni akarnak. Esetleg sztrájk, blokád? Meg lehet próbálni. Az én szememben az erőszak erőszakot szül, ez nagyon-nagyon végső megoldás lehet, ha már minden kötél szakad, és lehetőleg az ártatlanok maradjanak ki belőle, függetlenül attól melyik párttal szimpatizálnak.
karma1
Addig fosni fog a magyar, amig valaki retteg az arab szamok bevezetesetol, meg a pirezektol.
Ha valakit rendesen megtanitottak volna alap dolgokra az altalanos iskolaban, akkor tudna, hogy MINDENKI - meg a megkerdezett suttyo is - arab szamokat hasznal, amiota azt a keves eszet tudja.
Nana', hogy igy tudja csak azt a szottyadt agyat tobbnek mutatni a puhos, hogyha ilyenek az "alattvaloi"...
Vakok kozott felszemu a kiraly,...
karma1
@division: Bar lajkoltalak, ebben a hsz-edben egyetlen dologgal nem ertek egyet: a tomeg NEM tort-zuzott azon az ominozus elso ejszakai nagy tuntetesen, hanem a rendorok vetettek be a konnygazt, figyelmeztetes nelkul, nem is egyszer. Csak EZUTAN gyujtott fel nehany szankot valami agyatlan - ezt persze en sem helyeslem, az a szanko semmirol nem tehetett - , szoval azert meg kell am nezni, hogy mi volt elobb, a tyuk vagy a tojas? A tuntetok voltak-e eroszakosak eloszor, es csak aztan a rendorok vagy forditva? En vegigneztem az osszes e'loadast ezekrol a tuntetesekrol - a tomeg egyaltalan nem keltette bennem a "csocselek" erzeset, jololtozott fiatalok voltak, joarcu kozepkoruak, apolt kulseju idoskoruak.
Ha pedig megnezel egy "bekamenetet", akkor egyfogu, rosszul oltozott, fesuletlen, oreg csurhet latsz, meg szerte tekintgeto idegeneket, akik arra varnak, hogy valaki vezenyeljen nekik, de ok sem a fiatalok kozul kerulnek ki.
Igen, a polgarhaborut, verontast meg kell elozni, egyetlen kioltott eletert is kar, nem hogy sokakeert.
DE: a fidesznek ez az elfogadhatatlan viselkedese, az ellenzek 100 %-os ignoralasa, gyakorlatilag a tokeletes diktatori kezben osszpontositott kormanyzasi "technikaja" verlazito.
Ha valaha is akar csak egy ember is meg fog halni - akar csak egy rendori tulkapas miatt is, nem kell ahhoz egy komplett polgarhaboru vagy forradalom - , azert SENKI mas nem lesz felelos, kizarolag orban es az altala mukodtetett hatalom!
Ahogy a kettonk peldaja is mutatja, mindent meglehet beszelni, mindket oldalrol, csak eppen ahhoz az kell, hogy Te ne fordulj el, ne szaladj el, ne kuldd el a masikat a francba, vagy eppen ne vezettesd ki a parlamenti ulesterembol, ahol MINDEN - igy az ellenzeki kepviselo IS - jogosan van jelen!
division
@karma1: Azért dobálták őket, dulakodtak velük, ehhez képest nem csináltak semmit a rendőrök jó darabig. Teszem fel te vagy én rendőrök lennénk, és a testi épségünk forogna veszélyben menne a könnygáz úgyszintén. Van egy határ.
karma1
@division: NEM IGAZ! En vegigneztem eloben a tobb mint 3 oras helyszini kozvetitest: szo nem volt a tuntetok reszerol durvasagnak, lokdosodesnek a rendorok figyelmeztetes nelkul, a fiatal riporterno ARCABA fujtak a konnygazt, "csak ugy"... A fiatal riporterno nemhogy nem ment neki a rendoroknek, de kb. 3 meterre allt toluk, amikor ket rendor kivalt a sorbol, es a lanyhoz szaladt, ket iranybol lefujtak, (valoszinu idegesitette oket, hogy a holgy mikrofonba beszel, es telefonnal veszi a valaki a tudositasat.)

A szankokat kb. 2 ora mulva kezdtek el megrongalni a tuntetok, amikor a rendorok mar harmadszor fujtak le a tuntetoket.
Nekem mar keso ejszaka volt, amikor nezhettem ezt az eloadast, Te valoszinuleg nem rendelkeztel ennyi idovel - nem hibaztatlak, de peldaul az MTVA-nal tortenteket is ugy adja le a kiralyi media, hogy a kepviselok EROSZAKKAL jutottak be az epuletbe, holott aki latta az elo egyenes kozvetitest, az lathatta, hogy az MTVA FEGYVERES biztonsagi orok vezetoje szemelyesen nyitotta ki az ajtot a kepviseloknek - szo nem volt kepviseloi eroszakrol! Erre is raaldoztam jo par orat, ezt is egyenesben lattam vegig, - az esemeny utan meg a jogtalanul az MTVA-ban tartozkodo FEGYVERES biztonsagi szolgalatnak allt foljebb, es ok azt mondtak, hogy meg fogjak tenni a feljelentest a kepviselok ellen. AKKOR HOL VAN EZ A FELJELENTES, es hogyan vizsgalja ki ezt az ugyeszseg es a rendorseg?
Elarulom Neked: nem lesz ebbol semmi sem, mert az MTVA-nak es papp danielnek igen nyomos erveket kellene felhoznia arra, hogy mit kerestek ott az idegen biztonsagi szolgalati orei fegyverrel, es hogyan mertek nekimenni es feltartoztatni hivatalos orszaggyulesi kepviseloket a szemelyes bejarastol?
Ha ebbol poltpetya eljarast kovacsol a biztonsagiak javara, akkor abba bele fog bukni, de nagyon, mert meg az alapkatyvaszban is megvan a kepviseloknek a joga belepni oda (is).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.