A holland EP-képviselő, Judith Sargentini akkor vált ismert politikussá Magyarországon, amikor a nevére vette azt a jelentést, ami a magyar jogállamiságot vizsgálja. Azóta sokszor megállítják, legtöbbször pozitívan. De van rossz élménye is. Sötétedés után pedig nem szívesen sétálna magyar utcán. A HVG Portréban Judith Sargentini.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
nos hát nem valós állitás
mivel ott az óceán és egész télen a +6 azért nem zord
ablakok előtti kerteben örökzöldek egy két nyiló virággal
Laza nyugodt nem rohanó emberekkel,
Panzióba belépve kiválasztható a vacsora rák homár ollója szigszalaggak összekötve
6- évig jártam heteket ott töltve.
kereső
Hú de nagy szájuk van itt megint egyeseknek a 48 kg.-os hölgyekkel szemben, persze csak addig,amig megfelelő távolságban tartózkodnak. Ha nem, akkor rögtön jön a budagyula effektus- szaladás a mama szoknyájához, hogy" az Ági megtámadott"- brhühühü...
Pálinkafőző Rézüst
Igaza van, sok a szőröstalpú migráncs... A tanyasi gyilkosságok 90%-át is ők követték el... A csajszinak igaza van...
kokopelli
@kissé felnőttem: ...hát ez az,ami nem fér bele a fafejekbe! Ha nem ordít senki káromkodva
az utcán,ha ne vesznek össze a villamoson,ha a pincérek nem baxnak át a vendéglőben,
és ha a belvárosban nem akarnak sétád közben pénzt váltani...akkor egy unalmas ß@r or-
országban vagy!(Lásd az északi országokat)
Érdekes,hogy ez a "miljő" migráncsok nélkül is tökéletesen megvalósítható egyes országok-
ban,ha a labancoktól szép lassan a Balkán felé araszolunk!!
olivér
@kokopelli: Németben,nem irodában vagy hivatalban,hanem a termelésben vezetőként dolgozó ismerősöm ,így írta le a közhangulatot náluk:Amelyik migráns nem dolgozik,azt azért utálják,mert a munkájuk után befizetett adóból él,amelyik munkát keres ,azt meg azért mert a munkájukat féltik tőlük.A mérnök,orvos,hivatalnok stb.képzett ,diplomás stb. az leszarja a migránskérdést,neki jó a magas fizetésével,biztos állással,kellemes migránsmentes lakókörnyezettel,a nép másik része,aki fizikai munkából kell,hogy éljen és a migránssal kell,hogy együtt éljen másként érez,elhiheted.Ugyanez,mint nálunk a cigánykérdés,lakj mellettük,fizesd a társasházban te a rezsijüket,mert különben kiköti a szolgáltató a házat(!) a szolgáltatásból,fenyegessék a te gyerekedet ,feleségedet már a jelenlétükkel is napi szinten,nem beszélve az üvöltözésről,a díjbeszedő hasbaszúrásának igéretéről stb.,hogy rendőrt kell hívni a dorbézolásuk miatt.Ja ,ilyenekről még csak nem is hallottál ugye? Érdekes,hogy ez itt is csak egy rasszt érintő probléma,a sok magyarországi nemzetiség közül,az európai gyökerű rasszok nem viselkednek így.Szépen elmesélgetitek,amit gondoltok,de én ismerősöktől élőben egész másról hallok!!
kissé felnőttem
Itt már az ébresztő elkésett
a török ott van lassan 30 éve hány tagu a családjuk 10-12 van 22 tagu is és a német max 2 kirivó a 3 és 50 év multán ki lesz a kissebbség az őslakós német, 100 elsős közűl 1 a német na és 100 ból egy beszéli az anyanyelvi némete,t
ezt ott megjelent statisztika adta közzé, nem kitaláció.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.