Nemzetközi lapvélemények szerint az ellenzék és a kormányoldal számára is minden vagy semmi a tét, mindkét oldal radikalizálódhat, ami akár polgárháborús állapotokat is eredményezhet. Magyarországon ma két párhuzamos valóság létezik, és ezek szinte még soha nem voltak olyan távol egymástól, mint az elmúlt napokban. Ha elbuknak a kormányellenes tiltakozások, akkor Magyarországot valódi diktatúra és esetleg polgárháborúhoz hasonló állapotok fenyegetik, írja véleménycikkében a Tages Anzeiger. A svájci napilap szerint az úgynevezett rabszolgatörvény miatt több ezer olyan ember ment ki az utcára, akiket addig alig érdekelt a politika. Hozzájuk csatlakoztak azok a fiatalok, akik a sajtószabadságért és az egyetemek függetlenségéért tüntetnek. „A demonstrációk élén most először együtt menetel az összes ellenzéki párt: zöldek, liberálisok, szocialisták és szélsőjobbosok. Az egység erőssé tesz, de kockázatos: a pártoknak a Parlamentben nincs hatalmuk. Ha az utcán sem tudnak sikeresek lenni,...

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Most az EU-n és az EPP-n a sor, ugyanis nyíltan, leplezetlenül erőszakoskodnak ezek a mutáns náci bűnozők. Félni kell a hatalomtól, gestapoként viselkednek a hatalom megbizottjai. Összeugrasztják, búgatják, görgetik a népet az aljas propagandájukkal, mintha disznók lennének.
Eladott Ország
A menekültkérdés egy fontos kérdés manapság, azonban az, hogy mindennél fontosabb lenne, egy vicc. Egy ország egészségügye, oktatáspolitikája, szociális ellátása háttérbe szorul, mert havi pár százan megpróbálnak átkelni a déli határkerítésen? Inkább arról beszéljünk, mikor fogja egy magyar nővér, tanár, programozó Magyarországot választani a Nyugat helyett? Mikor térhetnek ismét haza azok a külföldre menekült százezrek, akik az Orbán-kormány pusztításának hatására mondtak búcsút családjuknak? A választások fő tétje nem az, hogy bevándorló országgá válunk-e, hanem az, hogy polgárháborúba sodródunk-e, vagy sem. Magyarországra a veszélyt nem a külső, hanem belső ellenségei jelentik. Az országot nem a határok mentén kezdték el lebontani, hanem annak belsejéből indulva, lépésről lépésre teszik ezt meg. Földek, önkormányzatok és iskolák kisajátításával, kórházak és a szociális ellátás lerombolásával. A nép legnagyobb ellensége annak saját kormánya lett, mely uralkodni kíván nemzete felett. A választás tétje az, hogy véget vetünk-e ennek a gyilkos időszaknak, vagy örökre eltemetjük országunk jövőjét és csatlakozunk a keleti blokk nyomorához.
mackoka46
Most az EU-n és az EPP-n a sor, ugyanis nyíltan, leplezetlenül erőszakoskodnak ezek a mutáns náci bűnozők. Félni kell a hatalomtól, gestapoként viselkednek a hatalom megbizottjai. Összeugrasztják, búgatják, görgetik a népet az aljas propagandájukkal, mintha disznók lennének.
Eladott Ország
Nincs más megoldás, mert ilyen bűnöző, velejéig rohadt banda, Szent István óta nem taposott a nép nyakán.
tudode
Oda jutott az idő múlásával a HATALOMGYAKORLÁS, és RABLÓGAZDÁLKODÁS elleni undor, hogy
.
- a TISZTESSÉGTELENSÉG, és a TISZTESSÉG jelent-e nagyobb értéket a NÉPFELSÉGNEK, szemben a GALÁRDAN MEGSZERZETT "trónbitorlókkal" szemben!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.