Szeretetre mindenkinek szüksége van, szeretettel minden pótolható – hangoztatta a honvédelmi miniszter szerdán Budapesten, az Árvák karácsonya című rendezvényen. Benkő Tibor kiemelte: a szülőknek kell megadniuk mindazt a szeretetet, amire a gyerekeknek szükségük van, és erre képesek is. A Magyar Honvédség is egy nagy család, melyben ott kell lennie a megértésnek, a türelemnek, a szeretetnek, a segítőkészségnek – tette hozzá. A rendezvényen részt vevő édesanyákhoz fordulva azt mondta, érezzék úgy, hogy ehhez a nagy családhoz tartoznak, s bármilyen nehézségük van életük során, jelezzék, kérjenek segítséget. A miniszter a gyermekekhez szólva azt mondta, édesanyjukat akkor láthatják boldognak, akkor szerezhetnek neki örömet, ha jól viselkednek, tanulnak, s megadják a szeretetet. Szeretetre mindenkinek szüksége van, ami kézfogásban, ölelésben, simogatásban is kifejeződhet, a lényeg, hogy megjelenjen.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hát te is mutatod, hogy az ész pótolható Orbán alfelének kellő szeretetével! =))
Macskaszem
Szeretettel ugyan sok minden pótolható, de étel, meg a fűtött szoba se ártana.
Eladott Ország
Hogyan nézzük még négy évig azt, ahogy Mészáros Lőrinc elrabolja a gyerekotthonokat, és lepusztult épületekbe kényszerítse a magukra hagyott gyerekeket csak azért, hogy ő még több wellness szállodát építsen, újabb százmilliárdot lopjon? Hogyan nézzek a fóti gyermekváros kerekesszékes gyerekeinek szemébe, és mondjam, hogy a remény négy évre szabadságra ment?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.