Tiborcz István barátjának és üzlettársának, Paár Attilának West Hungária Bau Kft.-je és a már több stadionberuházást is elnyerő Pharos 95 Sportpályaépítő Kft. építheti fel a Budapest Honvéd új stadionját potom 11,8 milliárd forintért – jelent meg a hirdetmény az uniós közbeszerzési értesítő mai számában. Az UEFA-besorolás szerinti 4-es kategóriájú létesítmény legalább 8000 fő befogadására lesz alkalmas, mellette egy földszint plusz 3 emeletes fejépület is helyet kap, ahol a VIP-részleg, valamint a közvetítő állások lesznek. Az épített pályavilágításnak alkalmasnak kell lenni HD minőségű közvetítésekhez. A konzorcium alvállalkozóként az új Puskás Ferenc Stadion fővállalkozóját, az ugyancsak fideszes kapcsolatokkal rendelkező ZÁÉV-et nevezték meg. Rajtuk kívül még a veszprémi Vemév-Szer Kft. adott be – hiányos – ajánlatot, a hiányosságokat határidőig nem pótolták.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
csak a nemzetáruló, Soros-bérencek sajnálják erre a pénzt!
Nem elég, hogy focira megy, de még Őfenesége első unokája saját lábai erősödését is szolgálja! =))
csipetke
Pont annyira hiányzik még egy nyócvannyócadik felesleges,drága fenntartású stadion,mint mókusnak az erdőtűz...Remélem,az unióban már ebből is gondolják,hogy orbán fejében igen nagy a baj,hogy a stadionok épülnek orrba&szájba,viszont ezen felül minden lepusztítva,lerabolva

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.