Végre eljutott egy szerkesztőig egy ellenzéki képviselő az MTVA-ban. Egy pendrive-ot adott át, de nem biztos, hogy a tartalma adásba kerül. 

Az MTVA főbejáratánál jelentkezett a Facebookon élőben Tordai Bence, Barabás Richárd és Murányi András. Nem élő műsorban szeretnék beolvasni a követeléseiket, egy pendrive van Tordainál egy kész műsorral, azt szeretné odaadni egy szerkesztőnek.

Fogadta egy szerkesztő az ellenzéki képviselőt az MTVA-ban, de nem ígérte meg, hogy leadják az öt pontot

Forrás: Facebook

Kis közjáték után végül az MTVA archívumába mennek, ez a képviselők érkezési helye a köztévében. Tordai menet közben arról beszél, párhuzamosan kell támadni a NER-t, sztrájkolni kell, utakat lezárni, és támadni a közmédiát. Végül fogadja egy szerkesztő Tordait, még kávéval is megkínálják a Párbeszéd politikusát. Tordai megismétli a kérését: adja le a tévé az öt pontot, mint egy sajtótájékoztatót.

A szerkesztő átveszi a pendrive-ot, de azt mondja

"nálunk szerkesztői szabadság van".

A szerkesztők döntik el, beolvassák-e az öt pontot, Tordai azt mondja, akkor a szerda esti Híradót fogják nézni, bekerül-e az öt pont. Ezután Tordai elhagyta a székházat.

(HVG)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Tippelek:
- a pendrive nem olvasható
- nincs rajta műsor
- beleesett a liftaknába
így sajnos, nem lehet tartalmát leadni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kisrigó
@Aki Én: Szerkesztői szabadság, persze! Majd amit őfelsége csicskái megengednek, az lesz!
Nessy
@kisrigó: Ezt megtehette volna mindjárt az első tízpercben és akkor nem lett volna balhé, hacsak nem az volt a cél.
Egyébként természetesen nem fogják beolvasni! Majd "fent" eldöntik, hogy mit szabad a szerkesztőnek tenni, mit nem, elvégre "szerkesztői szabadság van!"
Qqberci
Tippelek:
- a pendrive nem olvasható
- nincs rajta műsor
- beleesett a liftaknába
így sajnos, nem lehet tartalmát leadni...
wagabund
@Katalina62: ez lehetséges, mert a békeidőkben az ilyen nyögvenyelős belovasandókat éjféli hírekben próbálták elhadarni...

igazad van...lehet, hogy éjjel húsz másodpercet szánnak rá, oszt le van "tudva"
tudode
Jó fej ez a Tordai Bence, aki négy gyermekes apuka!
.
A plenáris üléseket nézve, NEVÉN NEVEZI az un. KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELENŰL az országunk házában kotló kalózokat, akik azzal tartják a HATALMUKAT "életben", hogy fűt, fát, "Vargát", Sorost, Simicskát, saját elvtársaikat is HÁTBA TÁMADJÁK, ha beszólnak neki, mint pl. Lázár János
.
---- Lázár feat. Polt: Szétlopták remix
www.youtube.com/watch?v=U_TcA7WiCdE
.
Ügyesen IGAZODOTT a NER-esekhez, de BENNE LEGALÁBB volt/van só, mert született tehetség annak ellenére, hogy "csak" JOG-ÁSZ!
.
Így lehet CSUTKÁNÁL magasról lezuhanni attól, akit tárt KARÓKKAL vár a történelem szemétdombja amiatt is, mert az őt szolgáló UTÁNA KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓT is lábakapcájának merészelte tekinteni!
verőce21
Az ellenzék most értette csak meg, hogy betörő módon, jogosultságok nélkül nem lehet semmilyen tv-ben szerepelni, bemondani.
Mikor ezt elmondtam, H. megértette elsőre, és elment KO.-hoz, hogy felkérje egy "beolvasásra", ha nem is közvetlenül valamelyik csatornánál. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.