Miután a sajtó megírta, hogy rendőrök teperték le és bilincsben vitték el, már a pozícióját is bukhatja az egykori Fideszes politikus.

A Központi Nyomozó Főügyészség büntetőeljárást kezdeményezett a vesztegetés elfogadásával gyanúsított Ódor Ferenc ellen.

Felfüggesztik a bilincsben elvitt Fideszest

Forrás: Youtube

A közszolgálatért felelős államtitkár, Tuzson Bence utasította a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal vezetőjét, hogy azonnali hatállyal függessze fel tisztségéből Ódor Ferencet, az encsi járási hivatal vezetőjét, akiről az Index nyomán megírtuk: bilincsben fogták el a nyomozók.

Ezt a Miniszterelnökség közölte, hozzátéve, hogy a Központi Nyomozó Főügyészség büntetőeljárást kezdeményezett a hivatalvezetővel szemben.

Ódor Ferenc 1998 és 2014 között a Fidesz parlamenti képviselője volt, az ügyben vezető beosztású hivatalos személy által, az előnyért hivatali helyzetével visszaélve elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt folyik nyomozás.

(24.hu)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ebben az országnak nevezett kocsmában sosem volt egyfelé nézés. Ezer éve megy a testvérháború. És amilyen balfasz egy nép ez, még ezer évig fog is. Abban a minimumban képtelen itt megállapodni a két tábor, hogy melyik kibaszott úton akar végre menni. Helyette egyszer jobbra egyszer balra. Nem csoda, hogy mindenki már szédeleg, mint ha be lenne baszva. Vagy mint gólyafos a nemzeti mellényben. Szánalmas, ami itt jobb és baloldalon megy. Nem kell ide Soros, meg menekült. Elég ide ez a magyar nép is. Lassan egymást irtja a két oldal. Ha nem is ténylegesen, de verbálisan, meg fejben egymást gyilkolja naponta. Magyar a magyart.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
A zalkotmányos költségek nem szedhetőek saját zsebre.
tudode
Ez az ESET csupán figyelmeztetés lehet a KERESZTAPUTÓL, reszkessetek egerek, amit szabad a KIVÁLTSÁGOSNAK, az nyájnak tiloSS!
.
Tuzson Bence, a LEJÁRT LEMEZŰ FRAKCIÓVEZETŐ, aki összepofagolt magának egy bársony sámlit, ugyan se kutyám, se macskám a LETEPERT fideszes, de az ÁRTATLANSÁG VÉLELME addig megillet bárkit, amíg NEM ÍTÉLI EL A BÍRÓSÁG!
.
Vannak olyan HAPCI TÖRPÉK, akik ellen nemzetközi elfogató parancs van kiadva, de NEM ADJÁK, talán amiatt, mert HOZ NEKIK VALAMIT a hokizsebükbe!
wagabund
@Eladott Ország: én a címbeni megjelölésre értettem..így olyan félreérthető...nehogy a lámpavasra asszociáljanak rögvest..
Eladott Ország
@Pegero: Ódor Ferencen kívül vannak többen is a fideszen belül, csak ő megszegte az állami maffia törvényeit, belenyúlt a pénzosztás folyamatába, továbbá aranyszabáj, senki sem lehet okosabb a főnöknél!
Edmond Dantes
Nagyon szarban lehetnek,sorban áldozzák be a gyalog parasztokat,hogy védjék a tiszteket.De a végén a király mattot kap s akkor vele együtt a tiszteket is lesöprik a tábláról.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.