Az ENSZ egy szélsőségesen migránspárti csomagról szavaz szerdán – ismertette a kormánypártok véleményét az ENSZ globális migrációs csomagjáról a KDNP szóvivője.

Kormánypártok: az ENSZ-ben, Brüsszelben és Budapesten is támad "a migránspárti Soros-hálózat"
Fotó: Youtube

Nacsa Lőrinc szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy

az ENSZ-ben, Brüsszelben és Budapesten is támad "a migránspárti Soros-hálózat", ami folyamatosan a bevándorlásellenes Magyarország ellen uszít. Az ENSZ közgyűlése szerdán szavaz a szélsőségesen migránspárti csomagról, mert világszerte fokozni szeretnék a migrációt és arra szeretnék rákényszeríteni a tagállamokat, hogy az illegális és a gazdasági bevándorlók esetében is alapvető jognak ismerjék el a migrációt

- fogalmazott.

Ennek a csomagnak az előkészítésében jelentős szerepet vállalt a "Soros-hálózat" – közölte.

Eközben az Európai Parlament bevándorláspárti többsége is folyamatosan ontja magából a bevándorláspárti javaslatokat – jelentette ki a politikus.

Elfogadták a migránsvízumot, újra napirendre tűzték a kötelező kvóták ügyét, folyamatosan egyre több pénzügyi segítséget szeretnének nyújtani a migránsoknak és a Közép-európai országoktól szeretnének elvonni forrásokat, hogy azokat "Soros NGO-inak adják"

- mondta az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) elnöke.

Magyarországot és a többi bevándorlásellenes országot pedig mindenféle eljárással és szankcióval fenyegetik – közölte a képviselő. Budapest utcáin is "akcióban van a bevándorláspárti Soros-hálózat", ami erőszakos, agresszív tüntetéseket szervez és a bevándorlásellenes nemzeti kormány szeretné megdönteni – jelentette ki.

(MTI)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Soros György az év embere a Financial Times szerint.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@Shikari: Látod erre nem emlékeztem, de ha másban egy szavad nem hiszem el, ebben valahogy biztos vagyok, hogy Hitler életrajzát álmodból felkeltve is tudod... Még előre be is csomagoltad abba, hogy ez az általános műveltség része.., de nem az! :)
nezelodo
Jezus-Maria! Már az ENSZ-ben is a magyar embereket bancsak (Orbánt). Ez a keresztény Nacsa meg a "hite" szerint állandóan a gyontato szekben kell hogy terdeljen, olyan folyékonyan hazudik.
SystemError
@Shikari: Olvasson az anyád picsája Hitlert te fizetett hazaáruló!
solidedge
Habonyék keményen dolgoznak az új ellenség keresésén. Amíg nem találnak addig ezerrel Sorosozni kell. Valószínű, hogy az őszi poloska invázióban is Soros keze van.
Jozefina
Ilyen is van?? "Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség"??? Hol élnek és merre bujkálnak???
Nem tűnik fel nekik, hogy az egész világ és a magyarok 80 %-a nem úgy gondolkodik, mint szerett vezér és sleppje a fidesz-kdnp??!!!
SystemError
@solidedge: Csak az baj, hogy már EU szinten nem lehet váltogatni az ellenséget. Az egy dolog, hogy a hazai birkák naponta képesek lennének váltani és elhinni mindent. Ezért is gondolom, hogy most az elszigitelés jön, egyszer, hogy utópiában tartsa a népet, egyszer mert nemzetközileg vége van Viktornak és ezt nem tudhatja meg az ország..:) Ez viszont innentől sakk-matt. Itt már a hazudozás nem lesz elég csak a valódi diktatúra mentheti még Viktor picsáját, de ez az út egyértelműen öngól, ha nem csinál semmit, akkor meg kiderül minden! Nagyon várom az idegosszeomlását, ami boritékolható! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.