Nem adta le a köztévé Tordaiék követeléseit, mert „semmi olyat nem tartalmazott, amit ne mutattak volna már be több helyen” A 19. 30-as híradóban a migrációs és terrorblokk után foglalkoztak Tordai Bence és a Párbeszéd politikusainak szerda délutáni látogatásával. A párbeszédesek ellátogattak a Kunigunda útjára, ahol egy pendrive-on átadták a Duna Médiaszolgáltató Zrt.-t igazgató Dobos Menyhértnek követeléseiket, és azt kérték, játszák be az azon található felvételt az esti hírműsorban. Dobos megígérte, hogy továbbítja a kérést a szerkesztőknek. Dobos teljesen komoly arccal belemondta a közvetítésbe, hogy mivel náluk szerkesztői szabadság van, ígéretet nem tud tenni.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Csináljátok csak! A böszmeségetek a legjobb, ami az ellenzékkel csak történhet...
solidedge
Nem a köztévében kell leadni a követeléseket. Néhány Fidesz nyaloncon kívül senki sem nézi az ordenáré hazudozást, így kevés emberhez jutna el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.