Már amikor történtek az MTVA-n belül az események, akkor több helyen is leírtam, hogy az ott intézkedőket két csoportba kell venni. Az egyik a civil biztonsági őrök, a másik pedig a Fegyveres Biztonsági Őrség tagjai, akikre más jogszabályok vonatkoznak! Akkor én is leírom az oldalamon is, hogy hogyan is látom...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Erdekes modon ez mar azonnal a behatolo kepviselok eszeben is megfordult... Tenyleg, mi a loturot kerestek ott? Es ennyien? Es miert nem jott elo a fonokuk? (Csak a szokasos security fonok vallalta magat, aki beengedte a kepviseloket, mert azert azt o is tudta, hogy MINDEN torvenytelen, amit a kepviselok belepesenek megakadalyozasara elkovet)
RonaGyuri
@karma1: Az igazi kérdés, hogy valójában mit gondoltak

persze jogos a felvetés, hogy ezek egy részének ellen-javalt gondolkodni, míg az illetékes elvtársak meg nem képesek erre sem

Gyakorlatilag napok óta azon morfondírozom, hogy – s ebben a Zsóti-félék ideges agyrángása csak megerősít -, hogy ezek a derék hon-, akarom mondani TV-védők, illetve az illetékes főnökök és más potentátok mit gondoltak, mikor azt tették, amit tettek. Ami még abban az esetben is fura lett volna, ha a dolgok úgy történtek volna, ahogy ártunk és qurmányunk néhány bevadult barma ezt próbálja elhitetni.
Mit gondoltak mi lesz abból, ha egy tucat parlamenti képviselőt – még ha csak ellenzékiek is – megrendszabályoznak?
Megoldást persze nem tudok, csak ötleteim vannak: kezdve a túlbuzgóságtól, a töketlenségen át, Őfenesége szellemi állapotáig! =))
karma1
@RonaGyuri: Draga Gyurikam, ha azt nezzuk, hogy ki az az izomagy, aki elmegy biztonsagi ornek, akkor maris megvan, hogy ezek egy pillanatig sem tiprodtak agyilag azon, hogy jaj, a parlamenti kepviselokkel szemben vajon mit kellene csinalnunk?
Ugyebar a viszonylag legintelligensebb pasi volt a vezetojuk, akinek annyi azert derengett hatul a fejibe, hogy ezek megiscsak parlamenti megvalasztott kepviselok, es nem nagykalapaccsal jottek, hanem egyszeruen csak be akarnak menni az epuletbe, es azt o nemigen akadalyozhatja meg ott es akkor. Az is meglehet, hogy masnap mar le is poroltak a munkakonyvet, es a helyere egy embert kiemeltek az alatta szolgalok kozul, mert az nem morfondirozna, csak jol odab@szna a kepviseloknek, mert o azt a parancsot kapta, hogy az epuletbe SENKI se lephessen be. Miert kene neki tudni az osszes torvenyt? (Bar mint tudjuk, a torveny nem ismerese nem ment fel a hatalya alol.)

Amikor Varju a foldon volt, vart a mentokre, egy fantasztikus 33 perces monologot nyomott le, amiben szamomra is voltak meg ujdonsagok, (dehat en nem nagyon megyek a maganeletuk utan), es akkor ott az egyik ilyen fegyverestol megkerdezte (illetve az osszestol, de csak egy valaszolt neki ) hogy van-e gyereke, (mire a srac mondta, hogy van egy feleves fia), es Varju erre "hegyezte ki" a mondanivalojat - szoval lesz min elgondolkodnia a rendvedelmiseknek minden karhatalmi eronel, mert ez a torveny nagyon erosen roluk is szol.
Hat majd meglatjuk...
dr. prédikátor
@karma1: @RonaGyuri: Nos mivel van , volt rálátásom és 24 éves tapasztalatom ezek a barmok egyértelműen JOGTALANUL intézkedtek.Az ő illetve a főnöküknek rendőri segítséget kellett volna kérni. Az országgyűlési képviselők abszolút mentességet élveznek. Még a rendőr se alkalmazhat velük szembe testi kényszert ,kivéve ha SÚLYOS BÜNCSELEKMÉNY elkövetésén tetten éri.Az hogy ezek a barmok így mertek fellépni , azt bizonyítja hogy nagyon magasról kaptak utasítást. Gondolom a ragyás sintér sanya utasítására léptek fel erőszakosan.
karma1
@dr. prédikátor: Hat igen, van, aki pontosan ismeri es meg alkalmazni is tudja a torvenyeket...(Rad gondolok itt). Viszont aki jelenleg ott van, erre keptelen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.