A magyar katonai elhárítás NATO-együttműködésben még 2016-ban leleplezte a GRU egyik hírszerzőjét, 2010 óta vele együtt nagyjából tíz orosz kémnek kellett elhagynia az országot.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@Shikari: @durbincs: Jaj de romcsi, hogy ennyire egy hullámhosszon vagytok. Shikari te miért nem lájkolod magad, így csak mindig 1 lájkod van Durbitól, neki meg így mindig kettő van..:) Ebből hiszti lesz az esti szex előtt!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tulipan
Kezdetől fogva, ez volt a kúrrmányunk célja! Eljátszani az oroszokkkal, a trójai falovat!!!
Clavigo
@Shikari: Orbàn apàd .a Putris személyesen szokta informàlni Putyin Gazdàt...
magyarbakancs
"Orosz diplomaták kémkedtek Magyarországon"
Orbán bele egyezésével?
tulipan
@Shikari: információ!! Orbàn apàd, a csuti Putris személyesen és azonnal,szokta informàlni Putyin Gazdàt.
teuton
@Bennszülött vadász Indiában: A hazugovicsot hiaba idezed, a törvenyben szo sincs havi kifizetesröl, hanem 3 even belül! Ja, hogy ez nem allt a cedulan, amit be kelett masolni, olvasni pedig nem tudst, meg magyarul sem?
Eladott Ország
Mindeközben: tárcaközi keretmegállapodást írt alá a 2020-ig tartó kulturális együttműködésről Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere és Olga Jarilova, az orosz kulturális tárca helyettes vezetője vasárnap a moszkvai Nagyszínházban (Bolsoj). Rég volt már, amikor Viktorovics ajtót mutatott a tudjukkiknek, nem igaz? Azóta már megint ugyanazok a szelek fújnak át a huzatos magyar házon. Nem mintha az orosz kultúrával bármi bajom lenne.
Ámazonban nem oly nehéz megállapítani, hogy ez a termelési jelentésekre emlékeztető propagandaszöveg egy sokkal nagyobb és súlyosabb sztori ártatlan mellékzöngéje. Ennyit kell ehhez tudomásul venni: Putyin gépezetének tagjai kaptak magyar papírokat Orbánék kötvényprogramjában. Példának okáért: az orosz törvényhozás alsóházának, a Dumának az egyik tagja; több orosz állami cégvezető; az orosz külföldi hírszerzés főnökének több közeli családtagja, köztük a fia is; egy, a moszkvai maffia egyik csoportjával összefüggésbe hozható, a Kremllel szoros kapcsolatot ápoló üzletember; az új magyar atomerőművet építő orosz atomvállalat, a Roszatom egyik korábbi vezetője; a Gazprom egyik leányvállalatának az igazgatója, vagy az Aeroflot orosz állami légitársaság fapados leánycégének vezetője. Nos, így állnak a dolgok, még szerencse, hogy Orbán Putyinhoz dörgölőzését csak a gaz hazaáruló balliberálisok tartják Európa és az EU meggyengítése legfőbb eszközének. Még szerencse, hogy nem igaz egy szó se ebből. És arról nem is beszéltünk, hogy mennyit bukott az egyszeri fideszes szavazó is ezen a letelepedési kötvényes gazemberségen.
tldr.444.hu/2018/09/10/putyin-gepezetenek-tagjai-kaptak-magyar-papirokat-orbanek-kotvenyprogramjaban
SystemError
@Shikari: @durbincs: Jaj de romcsi, hogy ennyire egy hullámhosszon vagytok. Shikari te miért nem lájkolod magad, így csak mindig 1 lájkod van Durbitól, neki meg így mindig kettő van..:) Ebből hiszti lesz az esti szex előtt!
Jozefina
Valahol olvastam, hogy közel hat ezer orosz ügynök van az országban és mindez norbán tudtával!!! Akkor O1G
teuton
@durbincs: "abberáltak?" Igen, ti mindketten shikarival.
teuton
@Shikari: "durbincs: abberáltak? Shikari: Mind az." Nem, csak ti ketten. Talált, elsüllyedt...
teuton
@Shikari: Egy idiota, analfabeta, nulla IQs, apropenzert naponta 100x trollkodo, skizofren naci mocskolodasara bem adok, neked is, minr durbincs haverodnak KUSS!!!
tulipan
@durbincs: Shikari: Két idióta, analfabeta, nulla IQs, aprópánzért naponta 100x trollkodo, skizofren náci dögök mocskolodasara nem adok, és neked is, mint durbincs haverodnak KUSS!!!
tulipan
AKKOR Is EZ az igazság! Ezek naarncsos seggkúrmáynunk jóváhagyásáavl ké,ledmek itt, hiszen, a kezdetektőől fogva, ez volt a kúrrmányunk célja! Eljátszani az oroszokkkal, a trójai falovat!!!
Rockxy
Hogy ezek az oroszok mijen hüjék!
Hát mér nem kérdezik meg a zorbánt, ha tudni akarnak valamit?
A puttyinnak nagy haverja a zorbán, továrissi!
teuton
@durbincs: Na ,ost bövebben valaszolok: Szanalmas vagy te nulla IQs birka, meg karacsonykor is appropenzert pötyögtetned kell! KUSS!!!
tulipan
@durbincs: Mi van te narancsos segglyuknyaldosó félfaroknyi Sügér? látni gyökér hogy ma ásták csak elő ?de nem vagy már rohadt ? csak mert feljöttél ide, mint talajvíz a felszínre ? kulás/szaros pelenkával, s mégi mindig csak a 30IQ-dal ?
csak úgy....
@Shikari: nagyon mohamedánul kívántad a kellemes karácsonyt @fideszes gyökérnek...
a volt török és arab kollégák is ,csak "boldog ünnepeket" kívántak...
te milyen vallású?
creativehun
@Shikari: Ez azért baromi nagy kamu..mert az ördög a részeletkben rejtőzik. Pontosan tudom miképp működik a dolog. Ha...mondom a jelenlegi példát..pénteken elrendelem szombatra extra kapacitásban a túlórát...akkor azt ki kell fizetni a következő hónapban...azonban abban az esetben..ha hétfőn szólok..,hogy hahó..szombaton meló van...és kitöltök rá -túlóra elrendelő helyett- egy..." Munkaidőkeretben 2018.12.29-én pihenőnap helyett munkanapot rendelek el" nyomtatványt...akkor ez bizony most is munkaidőkeretben plusz óra..és csak akkor lesz túlóra ha a munkaidőkeret végén a dolgozónak van plusz órája...ami nem biztos..mert addig lehet,hogy elküldöm pihenőnapra,..és akkor volt plusz óra nincs plusz óra.Jövőre gyakorlatilag annyi változik csak,hogy a munkáltató ezt ..akár 36 hónapos keretben is eljátszhatja...illetve az un. rendkívüli munkavégzést..ami valóban túlóra..400 órában rendelheti el. Egy szabály maradt ami az éves össz maximális elrendelhető óraszámot leszabályozza...akár munkaidőkeret akár túlóra...az pedig az,hogy a heti maximális óraszám nem haladhatja meg az adott évben az átlag 48 órát! Persze ...ez is trükkös..mert ha heteken keresztül 12 óráztatom a dolgozókat..majd elküldöm őket 2 hét pihenőre...akkor egyrészt..lőttek a túlórapénzüknek..másrészt...ezzel lecsökkentem az átlagot..mert arra a 2 hétre gyakorlatiléag nem dolgoztak. Ez akár lehet az éves karbantartás időtartama..vagy egy tervezett leállás...ami azonnal elvisz 80 túlórát.. Igaz,hogy 300 órában de nálunk ezt a "játékot" játsszák már évek óta...szóval képben vagyok.
tulipan
@durbincs: Sihari: A Ti Neanderes génjeitket, sajnos nem lehet sem törölni, sem kijavítani, ahogy borsónyi agycskátokkat sem lehet megnövelni, igy a 120 cm-es törpe testmérteiteket sem! Te kretén, narancsos segglyuknyaldosó, szarosnyelvű, vérbunkó. LEFIZETETT, csonthülye tudatlan, PROPAGNDISTÁK!!!
kokopelli
@tulipan: ...hülye kémek!Egyenesben kérdezhették volna a csuti-árulót!Megmondta
volna a titkot,ha még pár tucat letelepedésit vettek volna 50% felárral A macedón is
jön még egy hálafordulóval!
tulipan
@kokopelli: Igazad van! Rossz beidegződés ! :))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.