"Rendkívül nemtelen, európai hangnemhez nem méltó támadásokkal és csúsztatásokkal támadták a kórházat" mondta Kun Szabó István, a Honvédkórház parancsnoka a Magyar Időknek csütörtöki interjújában. Elfogadható magyarázatot ugyan nem adott az egyes botrányokra, mondott annál cifrább dolgokat, természetesen az előző kormány felelőssége is előkerült.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Azért Jóska, mert már az első ügyelet is sok nekik, és kifacsarva mennek haza, élni sincs kedvük! Ja és 8 éve már új emberekre kéne mutogatni! Ugyanis valami isteni tragédia miatt az elöző két kormány is Fidesz volt!
kissé felnőttem
ostoba felvetés mert bolond jukból bolond szél fuj.
MINEK TULÓRÁZNÁL TE MINT VEZETŐ ? 2-3 MILLÁT vonszolsz haza heti 40 órával felelősséged meg a hazugságok leplezésére terjed ki
namármost aki napi 8 órával nincs korrekül megfizetve élete végéig sem lesz milliomos 5 évet dolgoztam nyugdij mellett és max tőbbet ettünk, de 400 azaz négyszáz ezret sem tudtunk félretenni megtakaritást
amúgy kórház orvos reggel 08- kor kezdett ha mond valamit engem este 23,30 kor kezdett megműtteni. 0, 30 kor kész voltam. másnap 08 ra berendeltek és még mindig ott guvadt az a doki aki operált hát eszetek csak a kérdezéshez van az is felesleges és vérlátitó
Nessy
Drága Parancsnok úr!
Operálja magát egy hasi katasztrófával a huszonnégy órája talpon lévő sebész!, anasztes orvos nélkül!
Vagy ha az nincs kéznél, egy szemész rezidens!
Állapítsa meg a portás, hogy milyen ellátásra lenne szüksége!
Magukra nézve szégyen, ha nyolc év alatt nem tudták korrigálni az "emúttnyócév" hibás döntését! Más törvény, ill. törvény módosítás elfogadási ideje nálunk két nap!
tudode
Miért, miét!
.
Amiatt, mert az ÉLETRE, és nem a HALÁLGYÁRRA esküdtek!
.
Kidöglöttem, félkómában csak SÁMLIKAT LEHET KALAPÁLNI!
.
2013-ban is a SÜRGÖSSÉGI folyosója olyan volt, mint a HADSZíNTÉREN a vértelelen ELESETT állampolgárok látványa, egy, két ügyeletes orvos saját határainak LEKÜZDÉSÉVEL!
.
Rémálom volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.