valótlanul híresztelték, hogy Czeglédy Csaba még a 2014-es kampány előtt Kunhalmi Ágnesnek pénzt adott, valótlanul híresztelték, hogy baloldali kampányok illegális finanszírozására használta Czeglédy Csaba a be nem fizetett adómilliárdokat, valótlanul híresztelték, hogy Czeglédy Csaba sorra nyerte a munkákat az állami cégektől, és a busás pályázati pénzeket a baloldali kormányok idején.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Ilyen mondvacsinált vádakkal lehet valakit közel két évig előzetesben tartani???
Macskaszem
Shikari, halfarok és a többi fizetett hülye, lehet hozzászólni!!!
bencemacska
Ilyen mondvacsinált vádakkal lehet valakit közel két évig előzetesben tartani???
F_Viktor
És a többit is ugyanígy meg fogja nyerni, a végén pedig orbán ügyészsége 100 milliós kártérítést fizethet a 2 éves vegzálásért és elzárásért!
bencemacska
@F_Viktor: ma, 16:40
És azt végeredményben mi fizetjük!
Bréking: Áder aláírta!!!
kisrigó
@bencemacska: Igen, mi fogjuk fizetni a mások gazembersége által okozott károkat, nem először és nem is utoljára! Jó lenne, ha precedens értékű ítélet születne már egyszer az elkövetett hamis vádak miatt, majd esetleg nem lehetne az emberek életét ilyen könnyen tönkretenni, hogy "bocsika" (vagy még ennyi sem!) tévedtem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.