„Most fogadtuk el és működni fog” – ezt mondta Orbán Viktor miniszterelnök a polgárok házából távozóban arra a kérdésünkre, hogy Hidvéghi Balázs azt nyilatkozta az ATV Startban, hogy a puding próbája az evés.

Orbán rendületlenül kitart a rabszolgatörvény mellett

A miniszterelnök a Polgárok Házából távozóban nyilatkozott az atv.hu-nak, ahol a Fidesz elnöksége és választmánya a párt európai parlamenti listárájól tárgyalt.

(atv.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/Illyés Tibor

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kissé felnőttem
akkor egyétek meg amit kifőztetek
aki meg arról áradozik hogy
a pudding próbája az evés , ZABÁLD
majd a torkodon akad ha épitőipari segédmunkássá avandzsálsz alá
colibri
Ez a nagy kiállás is azt bizonyítja, hogy Kósához és Szatmárihoz a beterjesztésen kívűl más nem kötődik ebben a törvényjavaslatban. Egészen a hal feje bűzlik.
Eladott Ország
Nincs törvényszegés, mert ő maga a törvény. Őt nem lehet megszegni. Azért csak meg kell próbálni! Egy ilyen helyzetben a legkevesebb lenne, hogy a szakszervezetek félredobják a sztrájktörvényt. Nem emlékszem, hogy volt-e a világtörténelemben egyetlen icipici forradalom is, amit törvény szabályozott. A buta magyar birka száma kb. 2,5 millió ehhez jön a határon túli söpredék szavazata ... ezek tartják életben a csúti diktátort! ...akik Európában akarnak élni, azok már elhúztak Orbánisztánból !
tulipan
@justhpeter: Nagyon sok pénzt harácsolt össze és markolt fel a német autógyáraktól!!!
tulipan
@justhpeter. A végeletekig kapzsi görényÍ!!!
tudode
Újabb alkotmányos csalás után nincs egyéb, mint ALKOTMÁNYOS ANARCHIA!
.
Jelen RABSZOLGATÖRVÉNY körülményei miatt is szégyellje magát az EGÉSZ, közjogilag érvénytelen, rablógazdálkodást folytató galeri!
.
Most már nyilvánvaló, hogy 2018-ban is a PARAVÁNOK MÖGÖTT ilyen módon csalták el a választást a képernyők 7-8 órás elsötétedése alatt, amiatt, mert szörpögött az ALFELÜK a korábban, a társadalom szinte minden szintű kirablása miatt!
tudode
Aszonta a mini nem dr, diktátorKA, hogy MOST FOGADTUK EL az ATV-nek.
.
Mi az, hogy MOST FOGADTUK EL?
.
Még ALKOTMÁNYOS ANARCHIÁBAN is független HATALMI ÁGnak/nek kellene lennie a NEMZET EGYSÉGÉT párthűség miatt MEGTESTESÍTÉSÉBEN fél-ELEMMEL akadályozott állam, v milyen FŐ, FEJ, PECÁS, vagy mi a jóég!
Eladott Ország
@Pálinkás Pál: Csak előbb kirázzuk belőle a szart is az ellopott közpénz milliárdokkal együtt.
kisrigó
@colibri: Igen, sajnos minden úgy történik az országban, amit ez a retardált akarnok eldönt, mert kiépítette a szolgalelkű, korrupt asszisztenciát magának. Van rá példa, hogy akiben maradt még becsület a csürhében és ellenszegül, az megy a lecsóba! Már csak az nincs szabályozva, merről fújjon a szél! (bár, lehet hogy már próbálkoznak, a bajszos úgyis aláírja!!!)
papa.49
Lesz abban még kanyar is csutipatkány !!!
kisrigó
Azért is ilyen magabiztos, mert látja, hogy a keleti "barátai" is milyen jól megoldották az ellenfeleik likvidálását. Aztán ki lehet hirdetni a rendkívüli állapotot, mert mindenre képes, hisz támad, mint a patkány, ha veszélyt érez!
Desischado
Nagyon remélem, hogy ez az első szeg a koporsódba, te rohadék!
csak úgy....
ettöl az agyament focialista faxitól,sokáig nem fogtok szabadulni,kedves volt honfitársak!
kissé felnőttem
@csak úgy...: nem betonba ágyazva van nyugtával dicsérd a napot, letellik neki is
keresztapa
2018. december 20. 16:43 - szerző: 168 Óra

"Áder János aláírta a munka törvénykönyve módosítását – tette közzé a Köztársasági Elnöki Hivatal csütörtökön a honlapján a köztársasági elnök nyilatkozatát.

A nyilatkozat szerint a köztársasági elnök azt állapította meg hogy:

a Munka Törvénykönyvének a munkavállalókat védő rendelkezései nem csorbultak, sőt, az eddiginél több túlórát csak a munkavállaló előzetes írásbeli hozzájárulását követően lehet végezni;
a munkaadó nem büntetheti a munkavállalót azért, mert túlmunkát nem vállal, vagy a túlmunka vállalására vonatkozó korábbi nyilatkozatát visszavonja;
a kollektív szerződések csak a munkavállaló javára térhetnek el az új szabályoktól;
a túlmunkáért járó díjazást ezután is változatlan feltételekkel fizethetik ki a munkaadók;
nem szűkült a szakszervezetek azon lehetősége, hogy a munkavállalóknak a kollektív szerződések révén még nagyobb védelmet biztosítsanak.

A javaslatcsomag azt jelenti, hogy a munkaadók szinte tetszésük szerint kötelezhetik túlórákra a munkavállalók jelentős részét. Alapesetben a heti két pihenőnap bármely napra eshetne, az egyenlőtlen munkaidő-beosztásban, például a több műszakos munkarendben foglalkoztatottak esetén pedig havonta egy munkaszüneti nappal kellene beérniük az embereknek.

Ez oda vezetne, hogy az érintetteket négy hétig reggeltől estig munkára kötelezhetnék.

A munkaidőkeret három évre emelése pedig azzal jár, hogy a munkáltatóknak ennyi idő állna rendelkezésére ahhoz, hogy az alkalmazottakkal elszámoljanak, s kifizessék a túlmunka díját, illetve biztosítsanak cserében szabadnapokat. Ez egészen elképesztő, hiszen előfordulhat, hogy valakit akár két és fél évig túlórára köteleznek, s majd utána kapja meg az ellentételezést.

A kizárólag önként vállalt túlmunka minden hozzáértő szerint képtelenség, hiszen a túlmunkát a munkáltató rendeli el. Nehezen hihető, hogy bármely cégnél bármely dolgozó retorzió nélkül visszautasíthatja az elrendelt túlórát...
kokopelli
@csak úgy...: Az alapkérdést nem tudom értelmezni,mert nem tudom,hogy egy ME-nek
annyi ideje van-e,hogy minden ß@rba belemásszon,ítélkezzen véleményt mondjon,értel-
mezzen stb? Egy normális országban az ilyesmivel a kormány azon tagja a "brigádjával"
karöltve oldja meg a dolgot,akit erre a célra neveztek ki!Annak a "baromnak" van minisz-
tériuma,ahol egy csomó ingyenélő vakarja a scheggét napi 8órában! Az oroszlán ne kap-
kodjon a legyekért! Amelyik minisztérium az illetékes, az oldja meg,vagy a "gazdag M.o"
megengedheti magának a sok vízfejet az intézményeiben! Lényeg,hogy ne legyenek az
utcán,mert jön a tél? Nyugatabbra az ilyen dolgokra felelősök vannak,és végső esetben a Kancellár (meg esetleg a Nősténycelláris) utasítja azt a hivatalt amelyik erre hivatott! Vége
a vitának,mert x-hónap y-napján kéri bemutatni az eredményt! Pofa be és irány Horány!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.