A miniszter nem tarthatná vissza pénzeket. A koncepcióját sem ismerik. Méltatlan és jogellenes Palkovics László miniszter pénzvisszatartással fenyegető terve az MTA vezetése szerint. Erről a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) elnöksége levélben tájékoztatta az innovációs minisztert, azt is sérelmezik, hogy nem is tudják, mi lenne pontosan a mindent átalakító nagy koncepció.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A lehetetlenre ő sem képes

MTA: „Méltatlan és jogellenes Palkovics László miniszter pénzvisszatartással fenyegető terve”

Mondanom sem kell, hogy persze ez a megfogalmazás nem a tudósoktól származik, csak a derék firkászok így fogalmazták át. Valójában nem terv, hanem tény, hogy a miniszter a pénzek visszatartásával fenyegetőzik, s ez a fenyegetőzés már magában is méltatlan és jogellenes.
Ami pedig a tervet illeti a derék bevadult párkatona nem köti az orrukra, „az MTA elnöksége sem tudja, hogy mi is lenne a miniszteri koncepció, mely az egész magyar tudományosság működését átalakítaná.”. Nem tudhatják, mert még neki sem mondták meg, hogy mit akarjon! =))
Egyébként az elnökség azt is sérelmezi, hogy „Az MTA és Palkovicsék korábban abban állapodtak meg, hogy feláll egy olyan paritásos bizottság, melybe mindkét fél delegál tagokat, és majd ez tesz javaslatokat, hogy szükség van-e nagyobb átalakításokra. ”
Nos a derék Palkovocs mester közben fejlődött és a strapás és költséges bizottságosdi helyett paritásos konzultáció mellett döntött. A ki tudja hogyan megválasztott képviselőik helyett – ezek képesek voltak és klasszikus demokratikus választásokat tartsanak=)) – magukkal a tagokkal konzultál. Pontosabban annak egy részével, egész pontosan az egyik taggal; a Műszaki Tudományok Osztálya jármű-gépészeti tagjával, aki történetesen ő maga! =))
justhpeter
Palkovics egy nulla, ezért kell az ázsióját primitív agresszióval felsrófolnia. Természetesen nem fog menni, viszont a harcban ő is elhasználódik és mehet vissza ahonnan jött.
emerencia
Sajnálom a tudósokat, hiszen mindnyájunknak szüksége van rájuk. Ugyanakkor egy kisördög azt súgja, hogy vajon megtettek-e mindent azért, hogy ez a társadalom ne jusson el újra a diktatúráig?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.