A politikai elemző szerint a köztársasági elnök jobban tette volna, ha inkább két közleményt ad ki. Facebook-oldalán reagált a túlóratörvény aláírására Török Gábor. A politikai elemző furcsállhatta, hogy Áder János köztársasági elnök az aláírásról szóló közlemény végén – mintha mi sem lenne természetesebb – szeretetteljes karácsonyt kívánt mindenkinek. Török szerint Áder jobban tette volna, ha inkább két külön közleményben kíván boldog karácsonyt, és jelenti be a "rabszolgatörvény" aláírását, ami ellen napok óta tiltakoznak országszerte.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Sohasem kedveltem ezt a Törököt,

de most egy bejegyzésben adott bizonyságot arról, hogy nem lát a pályán és komoly hiátusa van a logikában is

Már az is árulkodó, hogy hír-értékűnek, napláne fontosnak tarja, hogy a köztársaság nélküli KE aláírta a törvényt. Ahogy mondani szoktam, akinek erre a legcsekélyebb reménye is volt – mármint, hogy nem teszi - az nem él itt vagy legalább is nem nyitott szemmel. Azonban ez a derék megmondó-ember igazából nem is ezt kifogásolja, hanem: „Vannak esetek, amikor talán szerencsésebb két közleményt írni egy helyett”. Arra reagálva, hogy „Áder egy közleményben kíván boldog karácsonyt, és jelentette be a "rabszolgatörvény" aláírását”!
Nos meg kell mondjam ez még nagyobb naivitás – mármint ezen kiakadni -, mint az aláíráson, hiszen ez az új egy-párt rendszerünk lényegéből fakad! =))
justhpeter
Török Gábor téved, Áder nem rendelkezik ilyen cizellált intelligenciával.
Macskaszem
Undorító egy pofa tényleg. Bejelenti a kizsákmányoló rabszolgatörvényt ami ellen ezrek vonulnak utcára napok óta, és azzal a lendülettel áldott, békés, boldog, nyugodt ünnepeket kívánt. Moslékagyú szarházi marionettgeci.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.