A miniszterelnök szerint az embereknek problémát jelentett, hogy nem túlórázhatnak többet, ezért hozták a rabszolgatörvény néven elhíresült jogszabályt. Az emberek többet akarnak keresni, ezért többet akarnak dolgozni – mondta Orbán.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

menekült
Tévedsz (hazudsz!), gazember. Az emberek többet akarnak keresni ugyanazért a munkáért, amiben már eddig is sokan majd megszakadnak. De nevezd meg azokat az embereket, mindegyiket, akik azt kérték tőled, hadd túlórázzanak már egy évben legalább 400 órát! Hányat tudnál megnevezni?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Aki többet dolgozik, többet is "egyék".
tudode
A "jótékony" KERESZTAPÚ rátette az "I"-re egy pontot, azzal, is, hogy
.
-- a RABSZOLGATÖRVÉNY "dolgozni akarók" érdeke, ami MESE HABBAL,
.
- üzent Brüsszelnek, Navracsicsnak azzal, hogy a EU választás után nem Brüsszel, az ORSZÁGA érdekeit kell képviselniük (Navracsics felkötheti a fehérneműjét)
,
-- a TÜRELEM az erénye a rendőrségnek, nem úgy, mint 2006-ban blab, blabla, amelykor valójában a BÉKÉS TÜNTETŐK ""csak" 4-500 rendőrt sebesített meg, felgyújtva a belvárost.
-
Olyan bevegyük, ne vegyük be. TŐLE TELHETŐ, szirénhangos csacsogást adott elő, CSAK MEG NE HARAPJÁK.
.
Kivánjon BOLDOG ÜNNEPEKET a táncos nénikéjének. Ennek az ünnepnek is annyi!
menekült
Tévedsz (hazudsz!), gazember. Az emberek többet akarnak keresni ugyanazért a munkáért, amiben már eddig is sokan majd megszakadnak. De nevezd meg azokat az embereket, mindegyiket, akik azt kérték tőled, hadd túlórázzanak már egy évben legalább 400 órát! Hányat tudnál megnevezni?
menekült
@Shikari: És te miért sikongatsz itt hisztérikusan? Nem kéne így őrjöngened, nem áll jól neked, na meg nem is tesz jót. :)
simmering73
"Erőszakosan törvényt szegni, lopni, randalírozni, rongálni és rendőrökre támadni..." nos ezt az illiberálfasiszta csőcselék tette 2006-ban. Sőt még gyújtogattak is. Igaz-e, patkány?
menekült
@Shikari: Elég vak vagy, ha nem látod, hogy a nagy többségnek elege van ebből a rohadt tolvaj bandából és ostoba zsarnok királyából. De bizony, hogy támogatja az ország nagy többsége a felkeléseket már nem csak a rabszolgatörvény, hanem minden aljasság miatt. Majd ne csodálkozz, ha a magyar nép kiborít a kényelmes karosszékedből és a nyomorult fideszbandát is elzavarja. 0rbánod meg kényszerzubbonyban megy a börtönbe.
Clavigo
Megdögölhetnél már,,te Telibe Fingott Nemzethhyy Búvárruha ...
Madácsi Pali
A g^ci minden áron Ceausescu sorsára akár jutni.
Clavigo
@Shikari: Elkussolhatnál már te szarosnyelvű román bocskoros lápi móc...Tóljál be egy kis cujkát,,aztán eriggy rá @nyádra,,te büdös lábú bozgor...
papa.49
Mondja ezt az aki életében egyetlen percet SE DOLGOZOTT, csak üldögélt a hodályban, szervezte a polgári köreit (3.5 évig csak felvette a pénzt a képviselőségért) de az orrát be se dugta a hodályba !!!
Tévedsz csuti a népnek elege van belőled, meg a bandádból is !!!
menekült
@Shikari: Csak az utóbbi időkben végzett kutatások azt mutatják, hogy a többség elutasítja a kormány nem egy intézkedését. Hát arról nem én tehetek, hogy te csak egyféle médiumból tájékozódsz, a fotelodból meg ritkán tápászkodsz fel. Mondjuk, messze nagy ívben teszek rá, mekkorát fogsz csodálkozni amikor majd repülni fog a mocsok banda veled és a magadfajtákkal együtt.
nezelodo
Gondolom, a tulorakon kívül leginkább arra vágyik legtöbb melós, hogy három év múlva kapja meg a bérét, ha nem szunik meg addigra jogutód nélkül a cég.
verőce21
Tessék mondani, miért éppen a köztévében akarták beolvasni a hülye pontjaikat, és miért nem az Indexen vagy az RTL-ben? Talán azért, mert a cél nem más, mint a balhé?
menekült
@nezelodo: Hát hogyne, mondja is a G, hogy ezt kérték tőlük az emberek. :) Na, persze, az igaz, hogy a magyarok egy jókora része nem normális, mivel ezt a barmot még mindig hatalomban tartja, de O1G ebben akkor is HAZUDIK!
Sziszifusz
" Az emberek többet akarnak keresni, ezért többet akarnak dolgozni. "

Ige, igen. ... és a szakszervezetek nem a dolgozók érdekeit képviselik ... és nem értenek semmit.

Ilyen skizofrén állapotban vannak ezek a tiltakozók. Hisztérikusan sikongatnak amiatt, amit a szeretett vezér érdekükben tesz.
menekült
@verőce21: Tévedel. A mocskoknak (tudod, kikre gondolok) gondjuk volt rá, hogy az országban a legtöbb helyen csak az M1,M2... Mx-et lehessen fogni, illetve hogy ellenzéki médiát ne nagyon. Az Index meg csak interneten elérhető, a többmillió nyomorgónak meg az nincs.
verőce21
@menekült: Az történt, hogy bementek, lobogtatták a képviselői igazolványukat (Pistike, itthon van édesapád? Igen, hátul a disznóknál, de meg tetszik ismerni, sapka van rajta), nekimentek a tévé dolgozóinak, agresszívan léptek fel, majd csináltak egy tűzriadót. :)
menekült
@verőce21: Hátul a disznóknál 0rbán szokott ganajozni. Tudod: helló röfik! :))
papa.49
@menekült: Ha csak nem ő van az ólba mert disznónak elég nagy VÁGÓSÚLYBA VAN !!!
menekült
@papa.49: Könnyű összetéveszteni azzal a disznóval. :DD
Sziszifusz
@verőce21: 09:19
Az, hogy a képviselők támadták volna meg, Pintér Sándor "várvédő vitézeit", nem igaz.

Ők, az ügyeletes szerkesztővel kívántak beszélni és ezt követően a petíciójukat beolvasni.
Ha ez akkor megtörtént volna, rövid időn belül konszolidálódott volna a helyzet és másnap már nem beszélt volna az esetről senki sem.
Ehelyett, ki tudja kinek az utasítására az IQ bajnok "várvédők" támadásba lendültek és a hivatalos személynek minősülő országgyűlési képviselők közül két személyt, mint két zsák krumplit, kidobtak az utcára, és a benn maradókat is nyomorgatták.
Ez az eseménysor megmutatta országnak-világnak, hogy Orbán Viktor és bandája mennyi teret enged, az ellenzéki hangok megszólalásának.
Az, hogy a TV-ből küldött felvételeken nem takarták ki a "várvédők" arcát ugyan hiba volt, de mentségük lehet, hogy ebben a helyzetben ezt a technikai problémát ott ők nem tudták megoldani. Viszont az esemény bemutatása szükséges volt, mert azt a köztévé, szokásos módon, nem tette volna meg.
A látottak alapján IS olyan érzésem van, hogy a Fidesz nem a kompromisszumokra törekszik, hanem direkt feszíti az indulatokat.
Eladott Ország
Úgy épült ki egy feudális Magyarország így a 21. század elején, hogy azért mi, mindannyian fizettünk meg. Megfizettünk akkor, amikor az oktatási rendszert rombolták le és megfizettünk akkor is, amikor az egészségügy tönkretételével ezrek halálát okozták. De nem csak mi, hanem gyermekeink és talán még unokáink is meg fognak fizetni ezért. A kérdés változatlanul az, hogy ezt meddig hagyjuk? Meddig hagyjuk, hogy minden jogunktól megfosszanak és kiraboljanak bennünket? Nem volt még elég? Akinek hozzám hasonlóan elege van, az kifejezheti ezt a véleményét ma Budapesten, valamint sok vidéki városban is. Itt már régen nem a rabszolgatörvényről, vagy a sajtószabadságról van szó. Itt mindannyiunk életéről van szó, arról, hogy végre nemet tudunk-e mondani egy elnyomó hatalomnak.
nezelodo
Gondolom azért a "köz tv-ben" akarták felolvasni a kivansagokat, mert papíron Közszolgálati csatorna, és azt hitték nem a Kádár rendszerben és annak tv_ben vannak.
Ráadásul nem a turorudi automatát rohamozták meg, mint a Nemzeti Hőssé avatott Kubatov legények 2006-ban.
verőce21
@menekült: Ne a "röfik"-be kapaszkodj bele! Hosszú évek óta hallgatjuk ezektől, hogy a köztévét az égvilágon senki sem nézi. Tessék mondani, akkor miért éppen a köztévében akarták beolvasni a hülye pontjaikat?
Talán azért, mert a cél nem más, mint a balhé? HÁkoska tornászni akart a korláton?
kisrigó
@nezelodo: Mivel a "köztévé" az, ahol a tiltakozásokról nem számolnak be hitelesen, szerették volna, hogy azok is értesüljenek az eseményekről, akik csak az ingyenes csatornákat tudják nézni. Értelmetlen, aránytalan reakciót váltottak ki ezzel az arrogáns "szolgákból!" Erre aztán rájöttek, Tordai Bencét kulturáltan fogadták, csak éppen hűen a fideszes vezetéshez, a pendraif valószínüleg a kukába került.
menekült
@verőce21: Sajnos az egysejtűek nézik, és azt hiszik, minden úgy van. Pedig amit sugároznak a nagy része szemérmetlen hazugság. Sebaj, mi tudjuk, mi az igazság, ugye? :)
Jozefina
Kiváncsi leszek majd, hogy ő mennyire fog sikongatni adott helyzetben??!!! Kár hergelnie a tüntetőket és semmbe venni őket!!!
Mellesleg a Magyarországon kialakult helyzetért felelős az ellenzék, mi magyarok, az EU Néppárt és maga az EU vezetősége!!! Részletezni is lehetne, hogy ki miben felelős, de úgy gondolom mindenki tudja!!!
verőce21
@menekült: Annál nagyobb szemérmetlen hazugság nem volt amit ez a harmadosztályú politikus képviselőcsürhe bemutatott.
Rohan ki Szél Bernadett a tévéből, hisztérikusan üvöltözik, közben nyeli a könnyeit, éppen olyan, mint Kunhalmi Ágika volt, amikor kifogástalan sminkben és hófehér szemekkel műköhécselt a könnygáztól.
Vagy Kunhalmi nekifut az ajtónak, nagyot koppan, azután elhallgat. Varju a földre kerül, Bangóné meg "ütős képeket” gyárt a nemzetközi és hazai médiazászlóaljnak – harmadosztályú hakni a kultúrban, kugligolyó félrepattan a kátyúban "forradalom"…
3dwhite
@menekült: Nem 1 (O1G) hanem még 2 nulla.
nezelodo
@kisrigó: Miért akadt valaki az ellenzekben aki elhitte hogy leadjak a követeléseiket? Ugyan már...Aztán rezzelestelen arccal nyilatkozta (bődületesen hazudta) Brüsszelben, hogy soha nem atallana korlátozni az ellenzeki megnyilvánulásokat és a sajtó megjelenésuket. Hazug ember.
mackoka46
Több bíróság is azért van, hogy kedvünkre válogassunk.
kissé felnőttem
2006 ban akkor mi a szarért hisztiztél ezért amit teremtettél ? leléphetsz elég voltál, értelmesebb ember kell ide kivénhedtél az urizálasba, lesd a saját stadionod meccseit
Csizmás Kond
...ezeknek nincs sem ünnep sem egyéb...és mivel ők is jelen szeretnének lenni az ilyen dolgokon ezért a jelenlétüket így nyilvánítják ki.
kisrigó
@nezelodo: Nem hiszem, hogy bárki, nemcsak az ellenzékiek, elhitték volna, de legalább újból tanúbizonyságot tett arról, hogy egy jellemtelen hazug figura!
SystemError
Hisztérikusan sikongatni a lányod fog Viktor, amikor a böriben megtépik a puccos haját. A férje is Hisztérikusan fog sikongatni a melletted lévő cellában, amikor hárman nyomják a falhoz a zuhanyzóban, ami után te fogsz következi és nem lesznek gyógyszerek, hogy elviseld magadat! :)

Geci vagy apának és geci vagy miniszterelnöknek is és ahogy sejteni lehet férjnek is!
menekült
@verőce21: Igen, sajnos ezt váltotta ki a képviselőkből az elmútnyócév sok kudarca. Hogy a nádfedelesbajszú és haverjai naponta alázzák meg őket a Parlamentben, még minimálisan sem tisztelve bennük a szavazók felének akaratát amivel odaküldték őket; hogy semmilyen törvényt, törvénymódosítást nem fogadnak el a 2/3-ukkal amit ellenzékiek nyújtanak be; hogy sárba tapossa a kormány az ellenzéket képviselőstől, választópolgárostul; és hogy 10-20 órás tüntetés, gyaloglás és ezt követően a tv székházban újabb elutasítás, durva erőszakoskodás, a képviselő jogainak cinikus semmibevétele fogadja őket. Nem törték rá az ajtót az MTVA szánalmas senkijeire, hanem kérték hogy beszélhessenek egy kompetens valakivel. Ezt a tévések lesz@rták, helyette törvénysértések sorozatát követték el. Ezek után azon nem kell csodálkozni, hogy elszakad a cérna. Te is, és az összes fideszes nyomorult pontosan tudja, mennyire elkeseríthette ez a képviselőket. Élvezettel rúgtok beléjük a szöges csizmáitokkal, miközben kárörvendően röhögtök. Szerinted meddig tűri még ezt a magyar nép???
papa.49
@menekült: Remélhetőleg már NEM SOKÁIG !!!
F_Viktor
@nezelodo: Írod:
"Gondolom, a tulorakon kívül leginkább arra vágyik legtöbb melós, hogy három év múlva kapja meg a bérét, ha nem szunik meg addigra jogutód nélkül a cég."

A 400 óra kereken 50 nap túlóra. Vagyis Magyarországon orbán legalizálja, törvényre emeli a 6 napos munkahetet, miközben a Skandináv államokban a 4 napos munkahétben gondolkodnak. Svédországban több megyében teszt jelleggel már 4 napot dolgoznak hetente!
F_Viktor
@verőce21: Írod:
"Tessék mondani, miért éppen a köztévében akarták beolvasni a hülye pontjaikat, és miért nem az Indexen vagy az RTL-ben?"

Talán azért, mert az MTVA évente 90 milliárd közpénzt emészt fel, tájékoztatási feladatát nem teljesíti, a Zembereknek elegük van a hazugsággyárból, s a követelésük 5. pontja nekik szól.
Tehát a balhéról csak a fityesz propaganda dumáját nyomod!
Desischado
@F_Viktor: És azért is, mert ez a csatorna jut el a legtöbb emberhez. Remélem, ezek az események mindenkinek világossá tették, mit várhatnak a rezsimtől. orbán meg próbálja ki a saját vastag bőrén, milyen heti hat napot dolgozni, fizetség meg 3 év múlva! Úgy sem dolgozott még egy napot sem a csuti féreg! Istenem, de utálom! Hogy lehet valaki ekkora parazita?!
F_Viktor
@Desischado: Írod:
"Remélem, ezek az események mindenkinek világossá tették, mit várhatnak a rezsimtől."

A Zemberek több, mint 80 százaléka nem kér a 6 napos munkahétből.
orbánnak most is szerencséje van az időjárással és az ünnepekkel, de majd januárban...
verőce21
@menekült: (19:59) Ez nem a magyar nép akarata, azok nem értenek egyet ilyenfajta hőzöngéssel, csak nevetnek rajta. Hanem néhány szereptévesztett, hatáskörét túllépő listás képviselő és egy néhányszáz fős fizetett "tömeg".
Ez a harminchat ide írogató lipsi sem a nép. (De azt, hogy Te ki vagy azt tudom korábbról, még a lánykori nevedről.)
menekült
@verőce21: A magyar nép kiment az utcára a héten minden nap, szerte az országban. Nem 36-an, nem néhány százan, hanem tízezrek, és milliók értenek velük egyet. 3 napja Bécsben is és 22 európai nagyvárosban magyarok tüntettek a kormány ellen. Ők nem kapnak ezért fizetséget, mint a békamenetesek és az 0rbán megtapsolására kivezényelt birkák. Ők saját magukért, a gyerekeikért mennek ki az utcára. Nincs más lehetőség, mint az utca, mert a hatalmukhoz görcsösen ragaszkodó szemétládák ellen már csak ez maradt.
Eladott Ország
@verőce21: ma, 00: 26; Elmész te a qrva anyádba te fideszes szarházi. 4,5 millió dolgozó van az országban. A rabszolgatörvényt előzetes társadalmi egyeztetés nélkül, képviselői indítványra (Kósa Lajos és Szatmáry Kristóf) fogadta el ez a tróger, bűnöző fidesz banda. Ha van egy komplett érvrendszere a kormánynak, akkor miért nem vállalta fel, hogy ez egy kormányjavaslat, és legyen társadalmi vita is róla? Az lett volna a legjobb, ha az anyád szüléskor a WC-re ül, mert akkor egyből a helyedre kerültél volna. Hiába nem lehet mindenkinek ilyen érzékletes vélemény nyilvánítása.
uploads.disquscdn.com/images/fd8493388194b8fd5f6867f6ad10cfc334aa71b35be8d533b4611ec12bbca7df.jpg?w=600&h=293
kereső
Szeretném már hallani orbán hisztérikus sikongatását a birósági itélet hallatán!!!
ila51
már többen lesztek élősködők , mint a dolgozók , azt kívánom , hogy a szavazóbázisotok tartson el
kissé felnőttem
@kereső: nem fogunk lemaradni róla EZ már arról szól lassan, a nép nem fog kérni Hanem ahogy Petőfi irta " vesz ragad " mert a jogtalanságnak is van határa csak nekik
mindent ?? mi meg csak a slepp vagyunk ? meg sivalkodó banánellenzék? ne már.
Eladott Ország
@ila51: ma 08:13; Târgoviște, a kárpátok géniusza...
youtu.be/EZnI4X2kLWY
kokopelli
@menekült: ő aztán nagyon tudja,hogy "a zemberek dolgozni akarnak"!Van egy családtagja
aki egyáltalán dolgozott?Az,hogy hallott a munkáról az elég a mottójára: "Szép a munka
és én órákig el tudnám nézni!"Az ő etnikumának nagyobb része is osztja ezt!A környezetéből sincs példa arra! A szájkarate az nem meló! Hegyeshalmon túl meg sem próbálják ezzel a mar-
hasággal etetni a "népet"! Megkérdezhetné Graz-ban a kimenőin...!...vagy egy kisérő nem fér bele a 6300€-ba?
verőce21
@Eladott Ország: (07:47) Szakadt volna a fejed anyádba, te zsigeri szemét!

Eredendően az adventről kellene most írni. Azt kellene most átgondolni, miként lehet szeretni azt a felebarátunkat, aki azt üvölti vérben forgó szemekkel a nemzet karácsonyfája előtt, hogy "gyújtsuk föl”! Erőt kellene merítenünk belőle, akinek a születésnapját várjuk, és aki több mint kétezer éve dacol a ráfröcsögő gyűlölettel türelmesen.
De nincs rá módunk, mert honfitársaink egy része megint az utcán próbál elégtételt venni minden sikertelenségért, vélt vagy valós sérelemért. Illő lenne rajtuk segíteni elsőként, mondjuk úgy, hogy megnyugtatjuk őket azok leleplezése által, akik hazugságaikkal, agresszivitásukkal, ripacs színjátékaikkal felhergelték őket.
Eladott Ország
@verőce21: A fidesznek a történelem szemétdombján a helye a bűnösöknek meg a börtönben, mely 2019-ben be fog következni. Mi ripacskodunk bazdmeg amikor szétloptátok az országot, telibeszartátok a jogállamot, demokráciát. Elmentek ti a qrva anyátokba. A rabszolgatörvény tulajdonképpen a Munka Törvénykönyvének módosítása – ez is olyan sürgős ügy, amit a többség „kénytelen volt” előzetes vita, az érdekeltekkel való egyeztetés, részletes indoklás (pl. hatástanulmány) nélkül a plenáris ülés elé engedni. Ráadásul az év utolsó, ünnepek előtti ülésszakának egyik utolsó napján. De itt már nem csak a rabszolgatörvényről van szó, hanem a fidesz elzavarása a hatalomból... és bűnös álljon fel.
kanadaihirlap.com/2018/12/22/nem-kell-korbepisilni-a-parlamentet-ahhoz-hogy-tudjuk-az-a-mi-hazank-haza/
Eladott Ország
@verőce21: Egyébként meg ne szarjál be hiszen tudjátok ti vagytok a többség a kétharmad.
Nem az a lényeg hogy hányan szavaznak az embere hanem az ki számolja a szavazatokat.
(Joszif Visszarionovics Sztálin)
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/45724989_500298883822449_4717310023129104384_n.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=027a4c8ba7773a30db7311a9740d06d1&oe=5C6B060E
dr. prédikátor
O1G!!! Fogsz te még sikítani amikor a végbeledet berepeszti egy nagyfaszú kancigány a sitten!!!
verőce21
@Eladott Ország: Elég volt belőled és belőletek, a zsidó-kommunista propagandából.
Eladott Ország
@verőce21: A fidesznél rohadtabb kommunistát el sem lehet képzelni, de belőlük oda is csak a legalja jutott, hogy bazdmeg a fajtádat te fideszes szarházi faszkalap! Börtönben rohadtok meg! Élvezd te genyó, Orbán és kövér kommunista ügynök volt! Nektek jár a szarházi pofátok, a kurva életbe már csakugyan! Rohadjatok meg!
www.youtube.com/watch?v=Y66oi5s7QWk&t=13s
silber13
Semmivel sem hisztérikusabb,mint a miniszterelnők patológikusan hisztis migránsozása, Sorosozása
verőce21
@Eladott Ország: (09:44) Ha nem regáltál volna, bölcs maradtál volna.
desiro
@Eladott Ország: Ne vitatkozz ezzel a barommal!
A törvény lényege nem csak mi, hanem a mocsok férgek is ugyan úgy fogják élvezni hatását.
Eladott Ország
@verőce21: Bízzon a fideszben! uploads.disquscdn.com/images/3627de363154e22a20ce2f96e669cfea3a14080593f0e8a54baf273e57a9dfa3.gif?w=600&h=461
Ez a pökhendiség, ez az arrogancia valami vírus? Lehetetlen ép ésszel felfogni ! Ennyire mély lenne a mélység ? Ennyire sötét a sötétség ? Ez már a kognitív disszonancia jele .Te humanoid, trágyarakás, minden verbális megnyilvánulásoddal romba döntöd az evolúció elméletét, ugyanis ha te vagy végeredmény, akkor valami nagyon el lett baszva már a kezdet kezdetén…
verőce21
@Eladott Ország: (09:11) Minden, amit rám irkáltál, az fordítva, terád érvényes! Magadat jellemezted és minősítetted!
Fokozottan igaz, amit 06:23-kor beírtam!
kokopelli
@Eladott Ország: ...mi a f@ßért foglalkoztok ilyen fideszbarmokkal,akiknek vállig van a
fejük O1G seggében?? Meg akarjátok őket győzni? Miről? Arról,hogy van egy reál világ is?
Románokat akartok meggyőzni,vagy cseheket?
szaboria1
Előbb fog hisztériás rohamot kapni mint a tüntetők.
Saját mondata fog épp rá vonatkozni a KORMÁNYT EL LEHET ZAVARNI!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.