Pécsen sikerült az, ami Budapesten nem: ellenzéki politikus jutott be egy olyan szerkesztőségbe, ahol a kormánynak kedves hírek készülnek. A Momentum akciózott. 

Csütörtökön este Nemes Balázs, a Momentum szóvivője egyszerűen becsöngetett a néhány hete még Mészáros Lőrinc érdekeltségének számító megyei napilaphoz.

Pécsett beengedtek egy ellenzéki politikust a kormánymédia ottani szerkesztőségébe

Fotó: Facebook

És beengedték. Elsőként a már ott szolgálatban lévő biztonsági őrrel találkozott, de a szerkesztőségbe is felmehetett. Meghívót vitt a január 4-i pécsi tüntetésre, és egy doboz tojással is kedveskedett.

Emlékezhetnek, hogy a Momentum szervezte azt a múlt pénteki pécsi tüntetést is, amelyhez végül csatlakozott végül minden ellenzéki párt, független politikusok is, és amely során tojással dobálták meg a Dunántúli Napló szerkesztőségét.

A lapot és a dobozt átadta az őrnek, akinek a kíséretében felsétálhatott a harmadikra. Ketten voltak már csak bent, őket széles mosollyal és kézfogással üdvözölte, bemutatkozott, majd elmondta, mit vitt nekik.

A két fentebb nevezett szennylap mellett kapott egy üdvözlőlapot a pecsma.hu is, amely az önkormányzati ága a helyi propagandának, ott sajnos már nem volt bent senki. … Reméljük ők is eljönnek január 4-én! 

Aznapra tüntetést szervezett a Momentum a városba.

(Szabad Pécs)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.