Jogsértő állítások miatt bírságolta meg a GVH a Medosan termékek és Reduline36 hirdetőit. A törvényileg kiszabható bírság maximumában állapították meg a pénzbüntetést. A cégek összesen 32 milliót fizethetnek. "... A GVH úgy ítélte meg, hogy a vállalkozások jogsértően népszerűsítették a Medosan Kurkuma Plus étrend-kiegészítőt, mert annak kurkuma összetevőjének olyan kedvező egészségi hatásokat tulajdonítottak, amelyek nem feleltek meg a jogszabályi rendelkezéseknek... "

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Levendula
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

X-ray
Amikor már meghallom ezt a reklámot, amit a szőke nő felolvas: Folyamatosan tapasztalom a Medosan Kurkuma kedvező, jó hatását az emberekre... Aztán utána az idős nénike, amióta szedi...
papa.49
A terméknek egy kedvező hatása van a termelő, meg a forgalmazó PÉNZTÁRCÁJA NÖVEKSZIK TŐLE !!!
Levendula
Sajnos azt nem veszik észre az idősek, - akik megvásárolják ezt a semmit nem érő, drága valamit - hogy a reklám feltételes módban hangzik el.
Tehát javít-HATJA az emésztést, stb.
NEM javítja, hanem javíthatja! Ha akarja. Ha nem akarja, akkor ez csak a gyártónak és különösen a terjesztőnek hoz hasznot.
papa.49
@Levendula: Még ma is láttam a tévében ezt a hirdetést, nem vették még le !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.