Panaszt nyújtott be két állatorvos Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő ellen az MTVA Kunigunda utcai székházában tanúsított magatartása miatt a Magyar Állatorvosi Kamara Etikai Bizottságának.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Ez nem vicc kategória, sőt.
Egzisztenciálisan is tönkre akarják tenni politikai okból.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
görbetükör
Ez nem vicc kategória, sőt.
Egzisztenciálisan is tönkre akarják tenni politikai okból.
CsipkeRózsa
Persze, mivel ez nem egy politikai téma, nem tartozik az állatorvosi kamarára.

Mit fognak még kitalálni kínjukban?
kereső
Mi köze van Hadházy politikai tevékenységének az állatorvosi hivatásához? Ezek is lábon hordják ki az agyhalált.
mackoka46
Ez nem vicc. Ez az új módi. A maradék újságíróknak is kamarával akarják befogni a szájukat. Mindennel bepróbálkoznak, mert érzik a vesztüket, mint a karácsonyra hizlalt disznó.
Nessy
@kereső: Csak nem a tv prominensei tettek panaszt? Milyen állatoknak volt problémája a tv-ben, akiket/amelyeket kezelnie kellett volna egy állatorvosnak? Nem tudom, én kérjek elmegyógyászatra beutalót, vagy a két "állatorvos"?
Eladott Ország
Azt eddig is tudtuk, hogy magyar az, aki fideszes. Miniszterelnök meg az, akit dugdosni kell.
fideszes faék, ez jutott az eszembe.
Sámannus
Kedves mindenki! amikor megtudtam, hogy az egyik állatorvos fideszes, többet nem bíztam rá a kutyámat.
Qqberci
@Sámannus: Akkor Vajnáné is ezért hordja Kaliforniába állatorvoshoz a macskáját?---
Sámannus
Lehet, hogy ő is tud valamit.:))) Ha Hadházy nem rendel a többi meg annyit is ér..
Eladott Ország
@Qqberci: kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/10/vt1.jpg
Ez az egész rendszer már nem csak attól bűzös és fojtogató annak, aki tudatosan él benne, hogy nyilvánvaló: az a rengeteg törvényesen ellopott szajré, ami milliós Gucci pulóverekbe, Luis Vuitton táskákba, luxusgépekbe, aranyvécékefébe ömlik, az egyenesen arányos az ország egziszentenciális perspektíváinak tragikus beszűkülésével. Hanem az, hogy annyi önmérséklet, empátia sem maradt ezekben a lényekben, hogy felhajtás nélkül örüljenek annak, ami az ölükbe hullik. Nem bírják ki, hogy ne dörgöljék egy zsibbadt ország orra alá, hogy a vesekárosult macskájukra, kutyájukra, a félszemű hörcsögükre több pénzt költenek, mint egy fizetésből, bérből élő panelproletár egy év alatt az ápolásra szoruló hozzátartozójára. Vagy a gyerekére, akit a Balatonra levinni nyaralni is hatalmas kihívás. Nem irigy vagyok erre a szellemi-lelki torzszülöttre, amiért az én macskámat nem jellegétől megfosztott közpénzből fogadott luxusgép viszi LA-be, hanem azért teszem szóvá, mert miközben Vajnáné macskájának olyan helyen és olyan körülmények között gyógyítják a veséjét, amilyenhez hasonló helyek és körülmények rengeteg adót fizető polgárnak a büdös életben nem adatnak meg, Magyarországon nincs állami szűrőprogram sem a vesebetegségek diagnosztizálására! Magyarországon a dialíziskezelésre fordított összeg Európában a legalacsonyabb, és 10 éve nem változik! Márpedig a vesebetegséggel irgalmatlanul nehéz együtt élni, és Magyarországon rengeteg a szegény vesebeteg. Hát ezért fordul fel az ember gyomra ettől a rongyot rázó ribanctól, és nem kevésbé azoktól, akik egy emberként csodálják a macskája iránti önfeláldozó szeretetét, akik helyette sértődnek meg és önkívületi állapotban irigy demagógoznak mindenkit, aki csak azért nem okádott a látványától, mert még nem táplálkozott. Ennyi erővel naponta beleüríthetne a stróman férje által kizsigereltek szájába, az sem lenne sokkal megalázóbb.
papa.49
Hülye bepanaszolók !!!
NEM ÁLLATORVOSKÉNT JÁRT AZ mtva. SZÉKHÁZBAN, HA ESETLEG MÉG NEM ESETT VOLNA LE A TANTUSZ !!!
kissé felnőttem
nyuszika pucolja a körmeit közbe meg hülyeségeket beszél, két állatorvosi ló
kisrigó
A szervilis állatorvosi kamara hűen teljesíti a parancsot, folytatják az ellenállók karakter gyilkolását. Próbálkoztak már Hadházy esetében mással is, de nem igazán jött be. Remélem nem tudják tönkretenni az életét! A polip undorító és sajnos veszélyes is!
Eladott Ország
Magyar Állatorvosi Kamara Etikai Bizottságának, nem a fidesszel való párthűségét, hovatartozást kell vizsgálnia, hanem a szakmai etikát.
Sámannus
@papa.49: Tudtán kívül is állatmentő volt Aki az embereket védi emberállatokat is véd.
wagabund
@kisrigó: a legjobb az volt(eddig), amikor fontos emberek nagy nyílvánosság előtt megszólták, hogy honnan van az a sok pénz, amiből fussa(sic) a repülőjére, és sok-sok sétarepülésre is?

válaszolt, azóta csend van...nem találtak fogást a repülős sztorival..
Levendula
És személy szerint ki ez a kettő állatorvos? Mi a nevük? Netán Hadházy Ákos a konkurenciájuk???
Commenter
@papa.49: ürügy, hogy a MÁOK és szakma kivethesse magából mint nem fideszest.
Eladott Ország
@Levendula: ma, 16:57; A teljesség kedvéért Ódor Ferenc 1979-ben kezdett el dolgozni Hidasnémetiben, körzeti állatorvosként, csak ő valószínűleg elfelejtette, hogy senki nem lehet okosabb a főnöknél illetve nem lophat többet. De az ő ugye is majd idővel elcsendesül, mint Mengyi Rolandé,( egyébként ő váltotta Ódort ) ha eléggé meghunyászkodik és benyal a meleg szarig.
bencemacska
@Levendula: ma, 16:57
Szerepelt már ez a téma
"Bepanaszolták a "deviáns" Hadházyt az állatorvosi kamaránál"
Ennyit sikerült megtudnom:
"A kamara etikai bizottságához intézett panaszt jegyző Szinesi András és Herényi Bulcsu állatorvosok szerint „megállapítható, hogy dr. Hadházy Ákos az etikai vétség tényállását kimerítette”."
Ők mindjárt kihirdették az ítéletet is!!!
lusta
@papa.49: Hátha ott volt Vajnáné és épp nem tudta az amerikai állatorvoshoz vinni a macskáját.
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 17:21
Az egyik: Herényi Bulcsu, akinek a kamarán kívül köze van a kormányhoz is vadászati ügyekben.
www.nemzeticegtar.hu/2b-med-vet-allatorvosi-bt-c0106791257.html
A másik: Szinesi András, Aki tagja a kamara elnökségének. Ajkai jól menő, jól felszerelt állatorvosi rendelő tulajdonosa!
nezelodo
Na, mondja meg valaki, hogy nem komcsik ezek, "aki nincs velünk az ellenunk van" valljak a dakotak is.
Rockxy
A doki urak szégyellik a kolléga fetrengését.
Bagóné rendezőasszonyt is csípik, lehet gondolni.
nezelodo
@Rockxy: A dehogy, Csák az MTV papagáj kommandójanak akarta elterelni a figyelmet. Hátha tevedesbol az irott kötelezettségeinek akarnak megfelelni. Nem jött össze, keményen tartják a nemzetvezetonkhoz való husueguket.
papa.49
@lusta: A vajnáné azt macskát vitte csak magával amelyik nem nyávog. és a lába között hordja, a luxus szállodába CSAK ARRA VAN SZÜKSÉGE ))))))))))))))))))))))))))))))))))
papa.49
@Sámannus: Mennyi ,,vadállat,, volt ott az mtva. nál akkor este, éjszaka, nyugodtam le is olthatta volna az elmeháborodott birkaőröket )))))))))))
Commenter
@bencemacska: a MÁOK belterjes és kéz kezet mos alapon működik, gazdiként sajnos megtapasztaltam. Itt Hadházy Ákos praxisa forog már kockán, mert ha a működési engedélyét a MÁOK visszavonja akkor még házhozjáró állatorvosként sem praktizálhat. A kollégái tudták ezt aljas és sunyi alakok.
bencemacska
@Commenter: És döntési pozícióban vannak mindketten!
Sámannus
Csippet kellett volna beléjük rakni, hogy nehogy elfelejtsék a számukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.