A portál rövid közleményt adott ki.

Megszűnik a Zoom.hu

A 2017-ben újra életre hívott zoom.hu-n az alábbi közlemény jelent meg:

„Strat-Pol Kft., a Zoom.hu internetes hírportál üzemeltetője az újság működtetését a mai nappal befejezi, és a portált megszünteti. A cég továbbra is folytatja tevékenységét, de a média és a tájékoztatási piac területéről kivonul”.

Farkas Csilla főszerkesztő így kommentálta a bejelentést:

A tulajdonosi döntést a szerkesztőség csak elfogadni tudja, és sajnos mindössze egy ilyen közlemény az, ami ma Magyarországon bármelyik újságírónak marad, aki elveszíti az állását. A Zoom.hu-t a főszerkesztőváltás és a csökkentett létszám ellenére a most állásukat veszítő újságírók nemcsak hogy a piacon tartották, de szegmensének meghatározó szereplőjévé is tették. Elhivatottságuknak köszönhetően az elmúlt hónapokban – az elvárt és a korábban ismert egyedi látogatószámokat jelentősen meghaladva – a portál az egyik legsikeresebb időszakát élte.

A 444.hu összegzése szerint Tarjányi Péter már 2008-ben is indított egy hírportált zoom.hu néven, de egy évvel később eladta az oldalt üzemeltető céget egy Seychelles-szigetekre bejegyzett vállalkozásnak, mely milliós beszállítói tartozásokat halmozott fel. Az oldal nem sokkal később pedig megszűnt.

Majd az üzletember 2017-ben újraindította az oldalt Zappe Gábor főszerkesztésével, aki azután távozott, hogy Tarjányi levetetett egy cikket, ami Orbán család pénzügyeivel foglalkozott. Később Tarjányi elismerte, hogy ő vetette le a cikket, azt mondta: „Feltehetek és levehetek anyagokat, senki sem tudja megakadályozni. A végén leraktuk, majd betelefonáltam és levetettem a cikket csak azért is.”

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Én elég sokat olvastam!! Kár érte!!!
Csizmás Kond
...úgy tudtam...már-ha az emlékezetem nem ver át, hogy a propeller is a zoom valamiből lett...
tudode
Lassan kinyírja, ellehetetleníti az OBJEKTÍV tájékoztatást ez a semmire kelő GALERI!
.
Legszívesebben megtennék azt, amelynek tanúja voltam, hogy BE KELLETT SZOLGÁLTATNI a háztartások rádióit, és ingyér minden lakásba szereltek fel un. NÉPRÁDIÓT!
.
De még mindig hülyíthetik a végeken a társadalmat a 90 milliárd KÖZ LÓVÉBÓL fenntartott, a "kedves vezetőt" dicsőítő orgánumokat, amelybe az ELLENZÉKIEK jóvoltából betekintést nyerhettünk, hogy OLYAN, mint egy VÉGVÁR, az objektív tájékoztatás KIZÁR, és a NÉPHÜLYÍTÉS BAZÁRA, testőröket KÖRÜLBÁSTYÁZVA, nehogy beférkőzzönk az TÁJÉKOZTATÁS egy mameluk vezetővel az ÉLÉN, aki GYÁVA, mint a fenntartója/juk, mert a JEGYZŐNŐT uszította rá a RABSZOLGA izé egynevezőre került ELLENZÉKI parlamenti képviselőkre!
.
Röhej!
.
Akkora BAZÁR VAN az alá, és fölérendeltségben, hogy a KORMÁNY KUPÁJÁBAN!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.