A biztonsági őr köteles a bűncselekményen vagy szabálysértésen tetten ért személyt elfogni, s őt haladéktalanul az ügyben eljárni jogosult hatóságnak átadni – ezt írja elő a hatályos jogszabály. Akkor milyen alapon dobtak ki ellenzéki képviselőket az MTVA székházából, akik parlamenti képviselőként jogszerűen tartózkodtak ott? Ha elkövettek valamit, a rendőrséget kellett volna hívni, ha meg nem, hozzájuk sem nyúlhattak volna.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...mongyuk az szégyen hogy annyi ember nem bírt egy madárral...:)
Amúgy a közmédiát a kutya sem nézi nem hallgatja...akkor minek ott beolvasni ?
kereső
Csak megjegyzésként Magyar Györgyhöz: az ellenzéki képviselők hivtak rendőrt, de ki tudja milyen indokból nem mentek be az mtv székházába? Kitől kaptak arra utasitást,hogy ott "ácsorogjanak" a tv székháza előtt? A FBÖ ( azóta kiderült,hogy a civil biztonsági szolgálat-pintér) tagjai miért is nem engedték be!!! a rendőröket?
És még csak egy- 2012.január 1-től szisztematikusan leépitették a jogállamot- mára, ez a közigigazgatási biróságokról szóló törvénnyel befejeződött. Most már nyomokban sincs- ezt Magyar György ne tudná?
kissé felnőttem
messze már elkerültük a jogállamiságot itt egyeseknek mindet és bármit szabad mert polt is védi a mundért meddig?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.