Eldurvult a tüntetés a Sándor-palota előtt.

A kormány és a köztársasági elnök ellen tüntettek ellenzéki pártok, civil szervezetek és szakszervezetek pénteken Budapesten, a Sándor-palota előtt azt követően, hogy Áder János aláírta az önkéntes túlmunkaidő bővítéséről és a közigazgatási bíróságok felállításáról szóló törvényeket.

Füstgránáttal dobálta meg a Sándor-palotát egy férfi

A BRFK szombat hajnalban azt közölte a rendőrség, hogy a rendőrök előállítottak egy tüntetőt. A 28 éves debreceni férfi az I. kerületi Szent György téren befejezettnek nyilvánított rendezvényt követően füstgránáttal dobta meg a Sándor-palotát. Ellene garázdaság miatt indul büntetőeljárás.

Cikk- és címlapkép: MTI/Mohai Balázs

(Police)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Ezt a cikket nem engedte beküldeni a propi...ütős vélemény egy gimistől.

444.hu/2018/12/21/gimnazistatol-ilyen-duhos-beszedet-meg-nem-hallhattunk-a-fideszről

"Egy undorító, alattomos, ocsmány és fertőző járvány járja az országot. Ez nem a pestis, nem az ebola, nem a kergemarhakór, pedig kicsit hasonlít rá. Ezt a járványt úgy becézzük, hogy Fidesz."
”Véglezárásként csak üzenem annak a bajszos fasznak és az összes fideszes képviselőnek – legyen kecskeméti, félegyházi, szegedi vagy bárhonnan –, hogy álljon hátrébb eggyel, és bassza arcon magát.”
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@lampa laz: Tudod, en meg nagyon jol emlekszem a taxisblokadra, 1990-ben,... Hat az fantasztikus ido volt,...:o))) Sokat voltam akkor az utcan en is, mert csak gyalog lehetett kozlekedni mindenfele, - EGYETLEN duhos, vagy elegedetlen embert sem lattam, regen volt akkora egyetertes a magyarok kozott.
Annakidejen a Papam buszsofor volt a 15-os buszon (meg a regi, haboru utani csatabuszon, "csoros"-on, es emlekszem, hogy a fonokeik hogy rettegtek attol, hogy a kozlekedesiek szakszervezetbe tomoruljenek, mert tudtak, hogy az egyik legkemenyebb fajta sztrajk a szallitasi- es kozlekedesi dolgozok teljes leallasa lenne. Ezzel az osszes tobbi szakmat is egycsapasra lebenitanak, ha akarnanak a tobbiek dolgozni, ha nem - nem tudnanak.
Ha ehhez meg a vasutasok is - mint a legnagyobb magyar munkaltato - is becsatlakozik, akkor orbannak annyi...
De mar csak latnam, hogy ezeket vezetoszaron viszik el onnan, ahol eppen vannak.
Szerintem is jo, hogy vannak fiatalok, akik lelkesek, de a magyarorszagi volt szocialista tipusu gondolkodast, meg annak a hatasait nem lehet kirekeszteni egy tollvonassal, es nem lehet az orszagot rabizni egy huszenves fiatalra - ez nem a brit uralkodohaz, ami csak egy kirakati brand, kizarolag jelkepes erovel bir - aki ma Magyarorszagon atvenne a hatalmat, annak nemcsak taoasztaltnak kell lennie, de a kulfold tulnyomo reszenek (es foleg az EU-nak) is el kell fogadnia a szemelyet.
Szerintem orban utan egy kizarolag szakertokbol allo miniszterialis rendszernek kell felallnia, minden szakteruletre a megfelelo szakemberekbol kell a vezetest rabizni, es mindenben tobbsegi szavazattal kell donteni, de nem egy ember kezebe leteve a hatalmat, mert akkor csak ugyanaz lesz, mint ami orbannal tortent.
Meg lehet csinalni, de oriasi munka lesz.
karma1
@Eladott Ország: Aaaaa', most mar ertem, miert volt olyan draga a puhos irodajanak a berendezese. Legalabb Muranobol hozattak? Biztos azert volt ilyen draga, mert a keszitok rengeteg uveget eltortek, amig rohoges kozben csinalgattak a csilit.
anima
Csak egy férfi... Egy, csak egy legény volt talpon a vidéken? :(

Magyarok, férfiak és asszonyok, csak egy füstgránát volt nálatok?

www.youtube.com/watch?v=Gqyhae7hcaQ
Zeta
Ha 2006 os forgatókönyv szerint menne a tüntetés már bevezették volna rendkívüli állapotot.
Mégis mi durvult el, a füstgránát, a festék?
Vagy a címzetteknek szóló szidalmak?
Azok csak arról szólnak , amik!
Annak megfelelően , amit érdemelnek!
Desischado
@lampa laz: Az én face oldalamon is fent van!
Hazugság ezerrel, de remélem, nem dőlnek be nekik!
Shaleonsa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.