Hidvéghi Balázs elmondta, mindig nagy élvezettel hallgatja és nézi a kétfarkúak akcióit.

„Én mindig nagy élvezettel hallgatom és nézem a Kutyapártnak az akcióit meg a plakátjait, mert szerintem humorosak. Úgyhogy hajrá!" – mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója péntek este.

A többi ellenzéki pártról viszont nincs ilyen jó véleménye, szerinte „az ellenzéki szimpatizánsok összegyűjtött pénze az majd a Soros-hálózatot fogja támogatni".

(ATV)

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Jidas majd a kötéllel a nyakadon is a kétfarkúak szórakoztassanak, miközben lassan fel leszel húzva a lámpaoszlopra !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Hitler is szerette és értette Chaplint, ahogy Kádár is is így volt Hofival. Jobb fej ettől nem leszel, de jó látni, hogy a házmester-robotokon kívül emberek is vannak a fideszben. Ezért viszont kapni fogsz a pártirodában! Ha unod a banbánt, akkor vár a valódi, demokratikus NER a Kossuth téren! :)
fergeteg
Jön a Farsang. Kellenek a mulattató előadások.
Lepényleső
Ahogy az övénél fogva,lenne emelve a magasba,sikere volna,ha közben sivalkodna?
szep napot
A tegnapi partyn en csak viccpartokat lattam. Tenyleg szorakoztatoak. Feribohocot hianyoltam; de igy karacsony tajan sok ceges partyra hivhatjak. Remelem o is fellep a kovetkezo bulin.
Yoda69
@SystemError: En azt olvastam valahol hitler nagyon be volt ragva Chaplinre a Diktator c. mozi utan, es meg is akarta oletni.
papa.49
Jidas majd a kötéllel a nyakadon is a kétfarkúak szórakoztassanak, miközben lassan fel leszel húzva a lámpaoszlopra !!!
Eladott Ország
Mondjuk engem szerintem most is lehányna a tükör, ha az alábbi után belenéznék, de Hidvéghi Balázs nevezetű egyénnek a szeme sem rebben. Szégyenérzet nulla, éljen az ostobaság, a szolgalelkűség és a morális gerincferdülés! youtu.be/FkHhyNk_Z84
Szóval ők megértették és dekódolták az elmúlt napok történéseit. Remek. Bevándorláspárti Soros-hálózat, Soros-zsoldosok, akiket a kormány név és arc szerint számon tart ezek szerint. Akik semmit sem tisztelnek, akiknek semmi sem szent. Remek. Arra azért módfelett kíváncsi lennék – ha egyáltalán van itt még helye az észérveknek a totális elhülyülés mocsarában -, hogy mi a tetves kurvaélet köze van a bevándorlásnak ahhoz, hogy Orbán Munkaerőkölcsönző Viktor tökeit szorongatják a multinacionális cégek és azoknak a semmiből lett, soha nem volt milliárdos üzletembereknek sem mindegy, akiknek a törvényesen összeharácsolt vállalkozásait is fenyegeti a munkaerőhiány. Ehhez képest szerintem sokakat nem érdekel, hogy kik azok, akik az utcán vannak, mivel ez a karácsony előtt áttolt mocsadékság csak a sokadik állomása annak a nemzeti kormányzásnak csúfolt vergődésnek, amelynek során a törvénytisztelő, nem lopó, nem rongáló, tisztességes állampolgárokat szemen köpi, pofán röhögi és kifosztja egy feneketlen étvágyú, mohó, senkit és semmit nem tisztelő gazdasági érdekcsoportosulás.
Eladott Ország
Hát, balázskám, minket meg az zavar kurvára hogy az EU-s állampolgárok befizetett adóját amit Magyarország kap EU-s támogatásként az orbán-klán gazdagodására fordítjátok. És ez tény, nem holmi elmebeteg agymenés. Ja, te féreg. Hogy a szívlapáttal basszanak pofán te rohadék!
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fzsurpubi.hu%2Fshared%2Fhirek%2Fbelpol%2FTyler%2Fbirka.jpg&key=MN47OCmTeIxsvGCTguVruw&w=600&h=453
Eladott Ország
@fergeteg: Fasizmus, agymosás, népbutítás - ezért érdemes volt 28 éve megalapítani a fideszt.
24.p3k.hu/app/uploads/2016/03/demonstracio-fidesz-orban-1024x683.jpg
Commenter
@papa.49: csak nehogy a torkára fagyjon a röhögés
simmering73
Miközben nyakig ülsz a szarban, úgy fosol, te köcsög.
simmering73
@Eladott Ország: Már akkor utáltam őket, mikor először bekerültek a Parlamentbe.
nezelodo
Nem veszi észre ez az elfuserált Gobbels imitator hogy, nem a vicc parton, hanem a hülyére vett dakota parton röhög a publikum, azzal hogy hülye dumajukat utánozza.
anima
Nem kell eljátszani az emberarcú politikust, te gané!

H1G
tudode
@nezelodo:
,
Az néhai Origó cikke erről szól:
.
---- Még mindig kísért Goebbels doktor szelleme
,15.04.22.
.
www.origo.hu/tudomany/tortenelem/20150422-meg-mindig-kisert-goebbels-doktor-szelleme-szerzoi-jogi-per-goebbels-naploja-miatt.html
.
"""Goebbels oldalági rokonai szerzői jogi pert indítottak Adolf Hitler leghűségesebb híve, az egykori birodalmi propagandaminiszter kortörténeti dokumentum értékű naplója miatt."".
.
"""Hetven év múltán ismét Goebbels nevétől hangos a sajtó""
.
Rémes!
.
A tagországok közül bennünket egy "falusi gyerek, vásott kölök" HADICSELEI következtében!
volvós
Te hídvége köcsög !!! Könyörgünk, egyszer próbáld meg NŐ-vel !!!
Hidd el haver, ég és föld, bár a 2 bites agyad ezt úgysem fogja fel !!!
bence
Mi mindent megtesz orbánnak ez a becstelen alak egy EU parlamenti képviselőségért ! 2006 - t simán lehazudja ! (Szerencsénkre még fellelhetőek az archívumban !) A mai valóban békés tüntetőket Soros zsoldosoknak titulálja úgy állítja be őket , mint a hatalom rendbontóit ! Ennyire megalázni egy népet mint ahogy orbán teszi , főbenjáró bűnek számít ami nem maradhat büntetlenül ! El kell őket takarítani !
csak úgy....
@Pegero: ezt is a Hadházytól tanultad,te bunkócska?
...
kissé felnőttem
rád férne egy kis kulturában fürdetés meg tán a 10 parancsolatot ötszázszOr lleirhatnád aztán megkövetelnéd a csoporton belül mert akad ám hiányosság nézz körbe mielőtt másokra véleményt mondanál. AZ ellenzék az nem migráns Magyar olyan mind te csak máskép látja és gondolja mégis egy kalap alá veszitek parlamenten kivűl és belül ez a szégyen. Mert tán kulturáltabbak képzettebbek nem kéne mindenkit lekezeln,i lealázni , MERT KÖNNYEN VISSZAÜTHET Nem maradtok 100 évig uralkodói pozicióban ! tán holnap már a MÁV vonatán kalauz leszel erre nem gondolsz ? Kár , mert örökké semmi sem tart Másik SZájer József irását itt a neten keresd meg olvasd végig 1 szer elég mert meg fogod érteni és meg fogsz lepődni mit is irt 2006 ban Szájjer ? ugyanazokat amiért a NÉP AZ UTCÁRA MENT

KORMÁNY FELADATA A SZABADSÁGJOGOK ESZMÉJÉT ... MEGTALÁLHATÓ 444 KÖZÖLTE LE ...
anima
@Pegero: Azé', mert aki lop, csal, hazudik, rabol, embereket hagy meghalni (effektive megöl), embereket üldöz el a saját országából, a gyerekeket elbutítja, a felnőtteket hülyére dolgoztatja, az öregeket meg halálig, kétszeres Marshall-segélynyi pénzből nem az országot virágoztatja fel, hanem a saját, meg az őket kiszolgáló kőbunkó buta geci "nyikek" zsebét tömi, az egy GANYÉ GAZEMBER !!!

Ha az erkölcsileg NULLÁT véded ezerrel, akkor te mi vagy?
egyember
Bali irigykedik, ö (ők) csak gyalázkodni, hazudni tudnak.
("Akinek nincs humora, az mindenre képes.")
cikicakk55
" A többi ellenzéki pártról viszont nincs ilyen jó véleménye, szerinte „az ellenzéki szimpatizánsok összegyűjtött pénze az majd a Soros-hálózatot fogja támogatni".
na mi történt? Elszegényedett Soros? Most már az ellenzéki szimpatizánsok összegyűjtött pénze a Soros hálózatot kell,hogy támogassa? Most már akkor nincs is Soros,mert legatyásodott a kisöreg. Amennyiben a pártok nem támogatják tovább,vége a migráns simogatásnak? Mire fog Viktorunk ezután vicsorogni? Már alig van kézzel fogható ellenség akire tudna hivatkozni.
kissé felnőttem
@cikicakk55: 2 bogár mászik az agyában Soros meg Gyurcsány
a kettő mozgatja a rettegése a birodalmát
anima
@Pegero: Meggyőzni a kurva rossz elfogadásáról?
Isten szabad akaratot adott az embereknek, a fidesz, az orbán geci, meg nem?
Te beteg vagy, baszd meg!

Te, meg a hozzád hasonlók soha nem fogják megmondani nekem, hogy mit gondoljak, mit tegyek.
Gondolom, amit gondolok.
Megteszem, amit meg kell tennem.

Szétbaszom az egész világod, amikor eljön az idő.
Jézus, akit te nem ismersz, el fogja pusztítani ezt az egész világot a második visszajövetelekor.
Szóval...!
Fingod nincs, hogy miről beszélsz!

Van kérdés?
anima
Az a baj, hogy te azt hiszed, viccelek.
SOHA nem viccelek (kivéve, amikor igen).
De azt SOHA nem tudod, hogy mikor viccelek.
És itt kezdődik a baj.
Desischado
@Yoda69: Ezt én is hallottam, állítólag majd megütötte a guta. A baj csak az, hogy csak állítólag. Mondjuk én szénné nevettem magam rajta.
A Kétfarkúak zseniálisak, de én nagyon szeretném látni ahogy balázskának meg a többi fidesz rohadéknak lehervadna a vigyor a képéről, mikor vezetőszáron viszik majd őket a bíróságra. Szerinted megéljük még, hogy ez a csoda bekövetkezik?
volvós
Balázska hentergj a kósalalával az ágyban AZ találta ki ezt az egész cirkuszt a 0 agyával,
és vele élvezkedj, amikor a lompost beveri neked...
csak úgy....
@Pegero: szerintem neked nincs mit a Hasházy szemére vetni!
neked már lófasz volt a jeled az oviba...
anima
@Pegero: Te fideszes gyökér, kéne indokolni.
Tudsz?
Fideszes fly

www.youtube.com/watch?v=bdB02IufaW0
csak úgy....
@Pegero: gondoltam,hogy neked csak az tünik föl...
akkor a többi stimmel!
anima
@Pegero: Te romlott erkölcsileg hulladék geci, ugye nem gondolod, hogy te mondod meg nekem, hogy mit gondoljak jól?!

Az időd végére értél.
Ha kell, eliminálok mindenkit.
Megváltozott a világ - amit szerettetek volna.
Hogy nem úgy változott meg a világ, ahogy ti szerettétek volna?
Egyéni szoc. probléma.
Gauntlet
A te pénzed meg az O1G hálózatból van! Elveszítve közpénz jellegét!
Borsodi
Én meg már hányok ettől a szófosó mocskolódó magyarázkodó seggfejtől.
Lepényleső
Egyéb élvezet meg kerülje,mint minket az igazság?
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 16:15; Ez a pökhendiség, ez az arrogancia valami vírus? Lehetetlen ép ésszel felfogni ! Ennyire mély lenne a mélység ? Ennyire sötét a sötétség ? Ez már a kognitív disszonancia jele .Te humanoid, trágyarakás, minden verbális megnyilvánulásoddal romba döntöd az evolúció elméletét, ugyanis ha te vagy végeredmény, akkor valami nagyon el lett baszva már a kezdet kezdetén… Ez a boldog karácsonyod is olyan unortodox Matolcsysra, szellemi vakondtúrásra sikeredett. www.youtube.com/watch?v=yubxRHwCGYg&feature=youtu.be
Eladott Ország
@Pegero: Nos a 4,5 millió munkavállaló nem rabszolga. A munkásember nem hülye, még akkor sem, ha a bűnöző fidesz banda ezt hiszi. Lehet, hogy még némán tűrnek – sajnos – de közel sem biztos, hogy ez mindig így lesz. Soha nem a tudósok, vagy épp egyetemi tanárok voltak egy-egy forradalom kirobbantói, hanem a munkásosztály, azok, akiknek már nem volt mit veszíteniük. Ha ez a csoport úgy érzi, már nincs mit veszítenie, akkor teljesen mindegy, hogy milyen eszement baromságokkal érvelnek kormányoldalról, onnan már nem lesz visszaút.
Utóirat. A fidesz bűnöző banda, még rendszerszintű csalással együtt is csak a választók egyharmadát fedi le!
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--AgpS1U6p--/w_1160/78xZG3XkQJ5oYiMWs.jpeg
Védjük meg a korrupciót az ötös számú fideszes keresztes vadbarommal együtt!
uploads.disquscdn.com/images/06eec2355d35d2b6b11537e07da387d68b51d2e086785a6f4de6946a61a3ad7f.jpg?w=600&h=338
a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fboredomtherapy.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2015%2F05%2Frealsheepgif.gif&key=fuGfl3OK6RJ3sW2owaSjcw&w=600&h=418
Eladott Ország
@Pegero: Valóban nincs itt semmi látnivaló, dübörög a jogállam, a hatóságok teszik a dolgukat. Vagyis semmi szóra érdemes nincs abban, hogy hivatalos személyt erőszakkal kidobnak a százmilliárdos köztévé székházából, holmi hivatalos személynek nem minősülő fegyveres biztonságiak. A Olajszőkítő Sanya-féle rendőrség asszisztálása mellett. A tavaly államelnökké választott Orbán cimborája a héten kijelentette, hogy kész meghallgatni az embereket, ám az ellenzék hazugságaira nem kíváncsi. Ennyivel már Szerbia is előttünk jár. Mármint nem a civil társadalom és a kritikus média legyilkolásában, hanem abban, hogy az államelnök legalább szavak szintjén kíváncsi az emberek véleményére. Holott az összes láncon ugató kutyáját kitaszíthatta volna a függöny elé, hogy levandálcsürhézze-csőcselékezze-sorosistázza a tüntetőket, ahogyan a Duna-parti Orbán-királyságban szokás. Mert akit demokratikusan megválasztottak egyszer, kétszer, háromszor, az köztudottan bármire is felhatalmazást kapott, lehetőleg élete végéig, az ellen tüntetni bűn és hazaárulás. Minden istentelen fut, ha senki nem üldözi is…, az új fordítású Bibliában pedig így szerepel: Futnak a bűnösök, ha nem üldözik is őket…
dudasj.ath.cx/home/images/stories/newsh/11876_copy_o.jpg
Eladott Ország
@Pegero: Frank Engel, luxemburgi képviselő értékeli a jelenlegi magyar helyzetet …
www.youtube.com/watch?v=d8IkyQ9v3n0
kokopelli
@Pegero: "győzködöm" !!!..ik-es ige!.. győzködik! (;-))
Eladott Ország
@Pegero: Nagy munka vár ma reátok...le kellett a szőrt borotválni, hogy Sárika tudjon pisálni...
www.youtube.com/watch?v=Y66oi5s7QWk&t=13s
Eladott Ország
@Pegero: www.youtube.com/watch?v=E-_D_-3iCfA&f...
Nem az a baj, hogy ezek régebben kommunisták és KISZ- esek voltak nem, a fenét érdekelne. Azt látom bajnak hogy ezek a selejtje/legalja, a régiek sem voltak okosak, de ezek mindent alulmúlnak csak a rablási ösztönük, sokszorosa a régieknek !
Látom te már a Hidvéghi nevű fideszes seggfejnél is túlképezted magadat

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.