A csepeli körzeti megbízottak elfogták azt a férfit, aki egy munkásszállón szóváltást követően egy késsel megszúrta vitapartnerét.

A rendőrség azt írja, a nyomozás adatai szerint a 48 éves budapesti Sz. Ferenc 2018. december 22-én 1 óra 30 perc körül egy csepeli munkásszállón szóváltásba keveredett egy férfival, majd

magához vett egy konyhakést, azzal mellkason szúrta és távozott a helyszínről.

A sérültet – aki ekkor már életjelet nem mutatott – a munkásszálló egyik lakója találta meg és azonnal megkezdte az újraélesztést, míg egy másik lakó értesítette a rendőrséget. A kiérkező járőrök átvették az újraélesztést és a mentők kiérkezéséig folytatták a sérült ellátását.

A csepeli körzeti megbízottak eközben megkezdték az elkövető felkutatását és személyleírás alapján rövid időn belül a Szent Imre téren, ahol a kapitányság is van, elfogták Sz. Ferencet.

A férfi ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett miatt indított eljárást, akit gyanúsított kihallgatását követően őrizetbe vettek és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

(police.hu nyomán)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.