Az Alkotmány utcából vasárnap akkor mentem el, amikor azt hallottam a színpadról, hogy együtt van mindenki, függetlenül attól, hogy baloldali vagy jobboldali, konzervatív vagy … Ne legyen félreértés: az elmúlt napokban valami nagyon fontos történt. Az ellenzéki pártok hétfői és szerdai parlamenti akciói új helyzetet teremtettek: azóta a tüntető tömeg elfogadja őket képviselőinek, bizonyos értelemben vezetőinek. Nyolc éven át ez nem így volt: a nagy, több tízezres tüntetéseket civilek szervezték, és ők sokáig a színpadra sem engedték a pártok politikusait.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Bauer Tamás tudja, hogy mi a hideg elleni védekezés legfontosabb fundamentuma. Természetesen a fokozott folyadék- és táplálékbevitel, a csúszásgátlós cipő és a nejlonszatyor, ami az egyensúly megtartásában segít. A régi szakember mindig elkel. Milyen pálinkát iszik Bauer? Természetesen csak a fokozott folyadékbevitel céljából...
444.hu/assets/fot%C3%B3-27-760x427.jpg
Eladott Ország
Meglepődve, de nagy örömmel látjuk, hogy volt valami, ami végre kiverte a biztosítékot náluk, és képesek voltak felháborodni, az eddigi alattvalói attitűdöt, látszattevékenységet levetkőzni, és nyíltan szembeszegültek a diktatúrának. Nyolc éve várunk erre, és boldogan látjuk, hogy ennek a csírái megjelentek, és reménykedünk abban, hogy ez csak fokozódik. Orbán ehhez minden muníciót megad, mert már nem képes kontrollálni magát és nem képes visszakozni, hanem csak tovább szítja a jogos haragot. Amire fontos figyelniük, hogy az egyes követelések nem vezetnek semmilyen eredményre, és azoktól semmi nem változna meg. Előbb-utóbb el kell jutniuk a rendszer megdöntésének szándékához, hogy ki kell mondani a NER törvénytelenségét, és az egyetlen cél a rendszer megdöntése, és az Orbán-vezette bűnszervezet független bíróság elé állítása lehet. A másik ehhez kapcsolódik, hogy addig sem szabad ezekkel tárgyalni, engedményeket tenni, nem szabad engedelmeskedni, a szabályaikhoz igazodni, és nem szabad törvényesnek és legitimnek elismerni őket. Ha Orbán rendszerén belül akarnak változást elérni, ha csak a kormányzást, és egyes kormányzati lépéseket támadnak, és mindezt a NER égisze alatt, akkor nem érhetnek el semmit, és vereségre vannak ítélve. A NER koordinátái között Orbánt legyőzni és meghátrálásra kényszeríteni nem lehet. Az események maguktól elvezetnek a felismerésig, hogy a rendszer megdöntésére van szükség, és már nem a rabszolgatörvény eltörlése és néhány más követelés csupán a tiltakozás tárgya, hanem a NER és Orbán a célpont. Ha ettől megriadnak, akkor vesztenek, és Orbán eltapossa őket. De a mostani fellépésben éppen az a biztató, hogy nem félnek ezektől a bűnözőktől, elszántak és határozottak. Ezt kell megőrizni, és nem szabad alkuba bocsátkozni a bűnözőkkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.