Kifakadt Kulcsár Edina, mert mióta édesanya lett, rengeteg rossz tapasztalatot gyűjtött: már többször rácsukták a liftajtót, mikor babakocsival volt.

Kulcsár Edina kiakadt

Fotó: Kulcsár Edina / Facebook

Az egykori szépségkirálynő rengeteg helyre magával viszi első gyermekét, Medoxot, akit szeptemberben hozott a világra. Az pedig, hogy milyen bunkók tudnak lenni az emberek, nagyon feldühíti Kulcsár Edinát.

"Habár ez egy vidám kép, most jó, hogy nem egy selfiet lőttem, mert füstöl az agyam! Amióta gyerekem van, azóta sajnos elég sok olyat tapasztaltam, amire egyszerűen nincsenek szavak. Miért nem figyelünk oda a másikra???? Ez itt a legnagyobb kérdés. Most, hogy anyuka lettem és nap mint nap babakocsival járok, sajnos rengeteg rossz tapasztalást gyűjtöttem. Csak ma, kétszer csukták ránk a liftajtót és még sorolhatnám. ( Jó hosszú a listám.) Miért nekem kell elmagyarázni, akár egy felnőttnek, akár egy kamasz fiúnak, hogy milyen viselkedés lenne a normális?! Olyan szomorú vagyok, hogy ennyire semmibe veszi némelyik ember a másikat. Tisztelet a kivételnek, de sajnos azt kell mondanom, hogy a mérleg igencsak a rossz irányba billen. Nekem az illemóra beiktatása lenne az egyik javaslatom" – írta Kulcsár Edina a fotóhoz, amit a Life.hu szúrt ki.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Shaleonsa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.