A műsorvezetőnő úgy tűnik, besokallt a karácsonyi készülődéstől.

Czippán Anett túlvállalta magát

Fotó: Czippán Anett / Facebook

Czippán Anett Instagram-oldalán árulta el követőinek, hogy valamilyen oknál fogva pont az ünnepek előtt jutott eszébe, hogy szeretne egy kicsit odafigyelni az édességevésre, ám ez nem bizonyul könnyű feladatnak karácsony tájékán. De nem ez az egyetlen dolog, ami nagyon leköti manapság a műsorvezetőnőt.

"Karácsony előtt az alakformáláson túl bevállaltam a tutit! Biztos, hogy meghibbantam! Az ünnepek alatt megpróbálni küzdeni a sütik ellen, nem lesz kis mutatvány, de ha még ez sem lenne elég, kitaláltam, hogy Somát visszaszoktatom a kiságyba! Kicsit elszokott tőle. Ott alszik el, de reggelre mindig köztünk van. 3 napja viszont a saját ágyában próbálom visszaaltatni. Hát mit mondjak? Beszéljen a kép helyettem!" – írta Czippán Anett.

(Blikk.hu)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Akkor menj ki a placcra és ajándékozd oda a rászorulóknak. Pl. a Blahán elég sok vállalkozót találhatsz, aki szives-örömest bevállalja és enné meg a sütidet.
A gyerek esetén pedig örülj neki, hogy jól érzi magát veled. Nagyon gyorsan elmúlik és már nem veled akar egyágyban lenni.
division
@namihami: A Soma az lány vagy fiú? :-))
Egyébként a 10 éves fiaim még mindig csak úgy alszanak el ha anya is ott fekszik a szobában.
Ha jobban visszagondolok én is ilyen voltam, de azért az ember ezt kinövi előbb-utóbb.
namihami
@division: Szerintem fiú, de az ügy szempontjából tökmindegy.
GYEREK...
division
@namihami: Ez igaz, csak hirtelen úgy értelmeztem amit írtál hogy az anyja helyett más nővel akar majd ágyba bújni egyszer:-)
namihami
@division: ,És jól értelmezted. Mi is voltunk így. És mára már nem anyámmal bújok egyágyba. Igaz, komoly akadály többek között a hatvanegynéhány évem, a nejem (36 éve), és anyám halála.
Megnéztem, a Soma az a Ladó szerint fiúnév.
division
@namihami: Édesanyád halálát nagyon sajnálom, az én szüleim sem élnek már. 36 éve vagy nős, hűségben, szeretetben? Gratulálok tiszta szívemből. Én még csak 20 éve.
Shaleonsa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.