Harrach szerint a szánkógyújtogatók ugyanolyan emberek, mint mások.

Harrach megnyugtat: nem haragszik a szánkógyújtogatókra

Bár arra a kérdésre nem volt hajlandó válaszolni, hogy imádkozik-e a rongáló tüntetőkért, Harrach Péter az Azonnalinak azt elmondta, hogy

nem haragszik rájuk, mert mindenkinek vannak rossz pillanatai. És kétségtelen, hogy ez nagyon rossz pillanat volt.

A KDNP-s politikus szerint a szánkógyújtogatók is ugyanolyan emberek, mint azok, akiknek "kevesebb a rossz pillanat az életében." Arra, hogy előfordult-e már, hogy meggyónt parlamenti szavazást, gyors félrenézés után azt felelte, hogy nem volt. Volt, hogy nem szavazott, volt, még kormánytagként, hogy nemet mondott, tette hozzá.

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Harrach Péter azt hangoztatta, hogy nem minden MSZMP-párttag volt meggyőződéses kommunista. Te politikai kurva, most meg keresztény lettél, hogy a Jóisten húzzon a f@szára te mocskos szarházi ingyenélő, rohadék!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Haragos meg az imádkozás NA NE RÖHÖGTESSETEK MÁR, ez csak az szovjet himnuszt tudja semmi mást, meg egy pár Lenin idézetet !!!
Eladott Ország
Kibaszottul örülök, hogy ott tart az ország, hogy 10 db szánkó megrongálása a legnagyobb probléma. Szánjuk, bánjuk.Nekünk mink van? A lónak a faszán kívül nem sok, fölényeskedő álszent idiótákkal mondjuk tele a padlás.
uploads.disquscdn.com/images/b18d8b75918f1d34174ade162f8aca62aca5d5053031cc93d9f8b876f75f1d8c.jpg?w=600&h=448
nevemnick
Provokáció volt az egész. A kommentekben pár ismerőssel, majdnem üres fb oldallal rendelkező ,,egyének" kommentjei szóltak ezeknek a cselekményeknek a végrehajtására.

Az üveg, és egyéb szeméttel dobálókat, a szánkó gyújtogatókat, és a főbejáratnál a komolyabb rendőrhergelő megnyilvánulások, gyújtogatás, rombolás nem a most tüntető emberek sajátja.
tudode
Tehát azt mondta dominus vobiscum (((az ég legyen veletek))), úgyis beledögletek a MELÓBA, kismisKÁK vagytok a 2006-os székház gyújtogatókhoz, a "csutiKÁJUK" hozzátok képeSSt lesz a "Bagdadi tolvaj" reinkarnációja a TÖRTÉNELEM SZEMÉTDOMBJÁN!
creativehun
Őszintén.Kit érdekel,hogy Harrach mit csinál??? Mióta érdekli a farkasokat a patkányok véleménye?
Nessy
@nevemnick: nem ok nélkül voltak ezek azok, akik most és máskor is sállal, kapucnival takarják a képüket! A tüntetők vállalták magukat!
Clavigo
Szarosnyelvű ,megélhetési orángután.
bencemacska
@nevemnick: ma, 10:37
Nekem is az jutott eszembe, legközelebb dupla gázsit fognak kérni a "szánkó rombolók" és egyéb renitenskedők, ha nem szépen beszél róluk!-:))))
Eladott Ország
Harrach Péter azt hangoztatta, hogy nem minden MSZMP-párttag volt meggyőződéses kommunista. Te politikai kurva, most meg keresztény lettél, hogy a Jóisten húzzon a f@szára te mocskos szarházi ingyenélő, rohadék!
Shaleonsa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
Jozefina
Harrach is egy geci a sok közül!!! Jobb lenne ha vissza vonulna!!!
justhpeter
@Clavigo: Az orángutánra sértő a hasonlítás, az igazi majom tisztességes állat. Harrach ezt nem mondhatja el magáról. Ő egy szervilis, horogkeresztény seggnyaló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.