Nem a mennyiségre, hanem a minőségre kellene törekedni a karácsonyi ételfogyasztáskor Antal Emese dietetikus szerint.

Az M1 szakértője elmondja, hogyan kell enni

A szakember az M1 aktuális csatornán vasárnap azt mondta: "Ne együnk reggeltől estig! Keveset és változatosan fogyasszunk! Figyeljünk arra, hogy mennyi cukrot, mennyi és milyen zsiradékot használunk" a tradicionális ételek elkészítésénél.

Antal Emese szerint nem évente, hanem hetente kellene háromszor-négyszer halat enni.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Szakértő Emese, szájon át kell enni, de nem árt ha pénz is van hozzá, ha nem akarnak lopni, vagy túlórába ledolgozzák az ÁFA csökkentés következtében előállt áremelést.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Szakértő Emese, szájon át kell enni, de nem árt ha pénz is van hozzá, ha nem akarnak lopni, vagy túlórába ledolgozzák az ÁFA csökkentés következtében előállt áremelést.
Clavigo
Köszönjük Emese... Esetleg haknizhatnál is Nógrád,Szabolcs,Borsod,Baranya stb.,stb. megyékben ezzel a " étkezési tanácsadással "...
simmering73
Minőségi áruhoz, európai bérek kellenek. Nem olyanok, amit ti vizionáltok.
Qqberci
Alapvetően másképp kell enni, ha a menü lazac, vagy ha csirkefarhát
tudode
Ne magyarázzon egy SENKI HÁZI SEM, így kell kajálni
.
alfahir.hu/2018/01/30/orban_viktor_becs_virsli_perec_rogan_antal
.
Lassan eltűnik KEDVES VEZETŐNK nyaki gerince is!
mackoka46
Inkább az Emberi Méltóság Tanácsához fordulok, majd az a náci fideszes banda megmondja, melyik fogammal rágjam a csirkelábat.
Nessy
@mackoka46: Hacsak nem több a szemed,mint a fogad!
Gondolom, ezt minden kis nyugdíjas megfogja szívlelni! Pedig tudnának ők is minőségi alapanyagokból, minőségi kaját csinálni!
Grafix69
Volt szerencsém ma reggel ( bár nem szeretem magam kínozni ) bele kukkantanom az M1 aktuális híradójába , arról volt szó , hogy a magyar emberek egyre többet költenek és egyre jobban élnek , és biztatta a magyar embereket az MNB egyik fullajtára , hogy vegyenek fel változó kamatozású kölcsönt karácsonyra , amit hosszan tagolt , milyen kedvezmények és hátrányok vannak benne . A híradó alatt ugyan azt ismételgették , mennyit költenek az emberek és most már csak a minőségi ételeket veszik meg , természetesen csak és kizárólag a CBA üzletében voltak riportok . Nem ismerném a magyar viszonyokat , akkor azt mondanám a megtekintése után , hogy ez egy élhető remek ország csupa elégedett emberrel.
papa.49
Nem kedves SZAGÉRTŐ, régi igazság ,,aki tanácsot ad, az adjon kalácsot is,, tetszik érteni ???
Itt feljebb elmondták már páran ahhoz hogy halat együnk EURÓPAI BÉREK, ÉS NYUGDÍJAK IS KELLENÉNEK !!!
Shaleonsa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
lusta
Gondolom Csenyétén ezek után az emberek azon gondolkodnak, hogy a karácsonyi ponty után a lazac jöjjön, majd a nassoláshoz kaviáros pirítóst egyenek. A bejglit meg mérsékletesen egyék, mert a bobejka után már nem biztos, nagyon egészésgesen fognak enni.
Commenter
Mégis, mit gondol a dietetikus? Csak maga a többfogásos karácsonyi menü is kisebb vagyon. Valahol az ünnepi menü az ajándék, mert többre nem telik. Amúgy meg a magyar konyha nem arról híres hogy egészséges. A hagyományos karácsonyi menü egy kalóriabomba.
Eladott Ország
@lusta: Majd Hörcsik Richárd (országgyűlési képviselő fidesz) Demeter Ervin ( BAZ megyei fideszes főispán) majd elmagyarázzák a csenyéteieknek és a többi Borsod megyei lakosnak, miért övék a mennyeknek országa. "Boldogok a lelki szegények, a szomorkodók, a szelídek, akik éhezik és szomjazzák az igazságot, az irgalmasok, a tiszta szívűek, a békességesek, valamint akik üldözést szenvednek az igazságért." Miközben ők egész fazékkal esznek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.