Nem a mennyiségre, hanem a minőségre kellene törekedni a karácsonyi ételfogyasztáskor Antal Emese dietetikus szerint.
A szakember az M1 aktuális csatornán vasárnap azt mondta: "Ne együnk reggeltől estig! Keveset és változatosan fogyasszunk! Figyeljünk arra, hogy mennyi cukrot, mennyi és milyen zsiradékot használunk" a tradicionális ételek elkészítésénél.
Antal Emese szerint nem évente, hanem hetente kellene háromszor-négyszer halat enni.
(MTI)
Cikk- és címlapkép: pixabay.com
15 hozzászólásarrow_drop_down_circle
.
alfahir.hu/2018/01/30/orban_viktor_becs_virsli_perec_rogan_antal
.
Lassan eltűnik KEDVES VEZETŐNK nyaki gerince is!
Gondolom, ezt minden kis nyugdíjas megfogja szívlelni! Pedig tudnának ők is minőségi alapanyagokból, minőségi kaját csinálni!
Itt feljebb elmondták már páran ahhoz hogy halat együnk EURÓPAI BÉREK, ÉS NYUGDÍJAK IS KELLENÉNEK !!!
Új hozzászólás