Minden második ember túlköltekezik karácsonykor, és minden negyedik hitelt vesz fel, hogy ajándékozhasson – hangzott el az M1 aktuális csatornán, a déli híradóban vasárnap.

Így verjük el minden pénzünket karácsonykor

Az emberek átlagosan 56 ezer forintot költenek idén, ez 4-5 ezer forinttal több a tavalyinál. A kereskedők rekordbevételt várnak. Aranyvasárnap veszik meg a legtöbb fenyőfát is – közölték.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
És erre büszke a kormányközeli média? Ez csak azt bizonyítja, hogy micsoda szegénység van és milyen messze vagyunk az európai bérektől.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
És erre büszke a kormányközeli média? Ez csak azt bizonyítja, hogy micsoda szegénység van és milyen messze vagyunk az európai bérektől.
Eladott Ország
Felháborító/hallatlan a 200 €-t sem elérő mérhetetlen dőzsölés! Idén közzétett adatok szerint Magyarország változatlanul az EU legszegényebb országai között hasít. Olyannyira, hogy vásárlóerő-paritáson számolva az egy főre jutó bruttó hazai termék (GDP), valamint az egy főre jutó tényleges egyéni fogyasztás (AIC) alapján egyaránt a 28 tagot számláló közösség listájának utolsó előtti helyen található. Olyannyira, hogy aki ma Magyarországon szegénynek születik, annak a leszármazottai is hét generációig szegénységben élnek majd. Vagyis hét generáció munkájával juthat csak el egy magyar család a szegénységből az átlagos életszínvonalig. Ezzel az európai országok közül Magyarország számít a társadalmilag legkevésbé mobil társadalomnak Európában.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/08/eurostat.jpg
tulipan
amikor epdig ewzt szüvá tettem, a kedvenc hüyle arancsosaink Csimás Kond, D
tulipan
Amikor pedig ezt, egy hete szóvá tettem, a kedvenc IDIÓTA narancsosaink Csizmás Kond, Durbincs, Wagabund,, Shikari,egytől egyig, mind LEHÜLYÉZTEK!!!
Igaz, tudjuk jól, hogy körüben a tpmbol az ÖNISMERET!!!
Elad0tt 0rszág
Van itt pénz kérem, csak megy a jajveszékelés ezerrel. Én még ki sem számoltam pontosan (nem igazán szoktam a költekezéssel foglalkozni) mennyit költöttem el, de vagy fél milliót biztosan, két trafikból meg a gázszerelői kapcsolataimból nem volt nehéz. A mai világban a pénz diktál, ha ügyes az ember meg tehetsége is van összejöhet bármi, a többiek meg álljanak ki a Blahára ebédért.
Eladott Ország
@Elad0tt 0rszág: És aha sokáig szopod a csúti faszát akkor sokra is viszed te szarházi fideszes mocsok. Hogy a fasz verje ki a fogsorodat!
Shaleonsa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
Elad0tt 0rszág
@Eladott Ország: Legalább nekem van fogsorom majomparádé:-)
Peller Anikó
@Elbaszott Orcád: és hol tartod majomparádé?
tulipan
Majd utólag meglátjuk, mennyi lesz/volt ebből a hitel? Azért a "szolgáltatás" ajéndékozása kisslé ányalja ám a képet! Nemde??
www.origo.hu/gazdasag/20181223-m1-1200-milliardot-koltottek-a-magyarok-decemberben-az-uzletekben.html?utm_source=hirkereso
Elad0tt 0rszág
@Eladott Ország: Egész jól nézel ki ezen a képen. Ki a fodrászod?
Eladott Ország
@Elad0tt 0rszág: Az Örökké Élő Géza az egyik ’90-es évek eleji kabaréjában az ilyen újsütetű keresztény-nemzeti-konzervatív-demokratákról azt mondta, hogy “Te! Most már ott tartunk, hogy lassan a szar húzza le a vécét!” … Hát már ott tartunk. … A szag is olyan. … Bennem meg elmúlt a Daedalon hatása, így e posztnak most itt a vége!
Elad0tt 0rszág
@Eladott Ország: Nem kellett volna az a sok kannás bor, és akkor nem lett volna szükséged Daedalon - ra sem:-)
Eladott Ország
@Elad0tt 0rszág: Te szégyene az emberi evolúciónak! Te kitartott senkiházi! Ezek és ilyenek vagytok ti, kivénhedt, keresztény-nemzetinek újjászületett MSZMP-sek, munkásőrök a mindenkori rendszereket széles nyelvcsapásokkal kiszolgáló nímandok. Akik, ahelyett, hogy meghúznátok magatokat és örülnétek, hogy vígan szívhatjátok az ország vérét az elvtelen seggnyalásért cserébe, köpköditek azokat, akik nem menetelnek veletek, csak egyszerűen élni szeretnének. Békében, nyugalomban, jólétben. Rossz hír, hogy a te létezésed az ország nyakán taposó velejéig rohadt és bűnöző rendszer működésének tükre. Ami nem a ti szátok íze szerint történik, az hivatalból hazaárulás. Aki nem veletek van, az hazaáruló. Már csak annyit fűznék hozzá: nem lesz ez mindig így. scontent-yyz1-1.cdninstagram.com/vp/8d1ba26d077c5c8204f511c1f75c52ac/5C50A26C/t51.2885-15/fr/e15/s1080x1080/43063023_349738299100815_5295346500149182464_n.jpg?se=1
Elad0tt 0rszág
@Eladott Ország: A jóléthez dolgozni kell nem pedig tüntetni meg a másik embert szidni. Ennyit azért már megtanulhattál volna. Tudom, könnyebb a szomszédra ráfogni hogy miatta élsz szarul, csak tudod aki miatt szarul élsz az ott áll előtted a tükörben, legfeljebb nehéz beismerni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.