Az időzítésből ítélve ünnepinek mondható interjút adott Balog Zoltán jelenlegi miniszterelnöki biztos a Magyar Időknek. Ebből kiderül egyrészt, hogy Balog Zoltán „egyre jobb állapotban van”, mert a miniszterség után most újra azokkal a dolgokkal foglalkozhat főállásban, amelyek a világ legfontosabb dolgai. „Nekem ez nem más, mint a Szentírás üzenete, a krisztusi megváltás nagyszerűsége, valósága, a jézusi világ dolgai. Éppen ezért nagyon jól vagyok”. A szavaiból ítélve úgy tűnik, hogy elégedett az elmúlt nyolc év kormányzásával is – „nem volt sikertelen, és örülök, hogy ehhez én is hozzátehettem valamit” –, és miniszterelnököt idézve azt mondta: „az általam vezetett minisztérium minden területét jobb állapotban adtam át, mint ahogy átvettem”. A túlóratörvény elleni tüntetésekkel kapcsolatban azt mondta, bohózatba illú, ahogy a képviselők mindenképpen áldozatnak akarták beállítani magukat. "A tehetetlen dühöt látom, ennyit tudnak. "

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mackoka46
Majd meg tudod mit tudnak, ha beindul a láncreakció te feslett erkölcsű köcsög !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Bolondbalog te ne szólj semmit mert mikor miniszter voltál pont ilyen seggfej voltál mint most vagy, ÉRDEKKERESZTÉNY ez vagy esztergányoló !!!
mackoka46
Majd meg tudod mit tudnak, ha beindul a láncreakció te feslett erkölcsű köcsög !
Elad0tt 0rszág
Jól mondod, a tehetetlen düh van jelen most az utcákon, ráadásul más embereket is megzavarva akik viszont nem akarnak részt venni a munkanélküliek, közmunkások, család nélküli senkik hőbörgéseiben, mert az biztos hogy ezek között kevés olyan van aki akár napi két órát is dolgozott világ életében.
Commenter
@papa.49: menne vissza asztalt gyalulni.De amíg személyes gyóntató addig védve van.
papa.49
@Commenter: Nem asztalos volt hanem betanított esztergályos, csak mindent elbaszott így eltanácsolták, olyan szinten mozgott mint a székely mikor reggel kocsirudat kezd faragni, és estére azt mondja ,,ha el nem baszom fogpiszkáló lesz belőle,, !!!
desiro
TE MAJOM, NEM HOZZÁTETTÉL HANEM A NÉP VAGYONÁT LOPTÁTOK MOCSOK!!!
Nessy
@Commenter: melyik apokrif "szentírást" tanulmányozza, hogy ilyen orbitális baromságokat mond?
Tényleg, hazánk nagyjainak ennyire megártott a karácsonyi készülődés?
Azért remélem Szent este evésre használják a szájukat!
Commenter
@papa.49: sztem még a nyolc általánosa sincs meg, nos akkor hogy tanulhatott teológiát? Annyira priimitív. Akár a gazdája, a másik észlény.
Commenter
@Nessy: jobb lenne ha meg sem szólalna mert Isten ostorral kergetné a pokolig.
Nessy
@Elad0tt 0rszág: Aztán hazánk jelen vezetői mennyit dolgoztak? Mennyi "érdemi munkát" végeztek a damaszkuszi úton való oda - vissza menetelésük közben?
papa.49
@Nessy: Ez meg a ,,szentírás,, esetleg ha mszmp. alapszabályát tudja !!!
Elad0tt 0rszág
@Nessy: Mikor dolgozott egy politikus? Úgy értem fizikai értelemben? Nekik más a dolguk.
Nessy
@Commenter: Ennyire haragszol szegény Luciferre? :-))
Ezt az álkeresztény társaságot oda expediálná az Úr, inkább jó útra térne az ördögökkel egyetemben!
Commenter
@papa.49: hogyan és miért létezhet mint párt még az MSZMP akár csak papíron is? miután magát az ideológiát amit képviselt betiltották? Tegnap olvastam hogy meghalt Lakatos Ernő egykori politikus és diplomata. Haláláig a párt tagja maradt, hű egy bukott eszméhez és párthoz. Nem forgatta a köpönyegét mint a csuti. Ezt Politikailag totál korrektebbnek tartom.
Commenter
@Nessy: :) ellenkezőleg. A bukott angyal legalább ellátná a bajukat neki is kell egy kis karácsonyi ajándék. A pokol amúgy túl jó hely nekik. Ott nem fáznak, mint szerencsétlen üldözött hajléktalanok... :(((
papa.49
@Commenter: Igen ezt írtam én is nem rég, azokat a volt mszmp. tudom becsülni akkor is ha nem értek velük egyet, mert nem adták el az elveiket ,,EGY TÁL LENCSÉRT,, !!!
papa.49
@Commenter: Úgy tanult ,,teológiát,, hogy kint volt a németeknél valami szemináriumom, akkor ,és ott !!!
Commenter
@papa.49: ez egy paradoxon, hát nem látja a baromarcú csuti hogy pártot és eszmét is be kell tiltani ha már? Az is egy paradoxon hogy ifj Thürmer fideszes lapoknak írogat. A csuti csak szavakban antikommunista valójában a tetteiket, módszereiket másolja. De végtelenül ocsmány és pocsék még replikának is. A legalja ahogyan a házmester mondta.
Commenter
@papa.49: tud németül? mert a magyarral is gondok vannak. Ez valami kamu lehetett, mint az ingyenes online gyorstalpalók!
tudode
Mit láttok FELEIK szemTŰKKEL, megszólalt a vásott kölök TÁKOZLÓ bariKÁJA, aki kiűzetett a KANÁL-ISBÚL
.
Ejha, azé szogája az URAT, de nem a mennyekét (múlt időbül)
.
---- A tékozló pásztor – Már csak tamburmajorminiszterként funkcionál Balog Zoltán
.
168ora.hu/itthon/a-tekozlo-pasztor-mar-csak-tamburmajorminiszterkent-funkcional-balog-zoltan-5466
.
""" Ő az egyik legnagyobb barátvesztő politikus. Szép lassan eltünedeztek mellőle mindazok, akik évtizedeken át közel álltak hozzá, miközben az Orbán Viktorhoz fűződő barátsága fokozatosan egyoldalú imádattá alakult. Öt éve vezeti az emberminisztériumot, látszólag karrierje csúcsán van, miközben napról napra veszít politikai súlyából. Ma már inkább csak akkor figyelnek rá, ha épp mosolyt fakaszt valamelyik közszereplése alkalmával. Egykori barátainak az fáj a legjobban, hogy botcsinálta, sőt kártékony politikus lett egy hajdan nagy reményekkel induló, művelt és intelligens teológusból. Balog Zoltán portréja. """
.
És mennyire képeSS "Ú" lelkipásztorként!
,
Hiányzott a NER pubik NÉVSORÁBÚL!
papa.49
@Commenter: Már hogyan tiltaná be hiszen neki a ,,Lenin összes,, volt a ,,BIBLIÁJA,, ezek a tahók azt hiszik mindent elhiszünk amit idehazudnak !!!
desiro
@Commenter: Oda ne, mert én oda tartok a barátaimmal, ezeket a rüheseket meg jól megfőzzük a kondérban.
Nessy
@Commenter: Attól függ! Ha jól emlékszem pár diktátor éppen a befagyott Kocitus tavában ( bocs, ha hibásan írtam a tó nevét, régen olvastam) üldögélt Dante poklának a legalsó bugyrában.
Commenter
@Nessy: én valami nyárson sütésre meg kénköves fürdőre emlékszem. De van egy olyan érzésem hogy ezeket még a pokol is kivetné magából.
Commenter
@papa.49: ha az ellenzék neobolsevista csőcselék ( a viceházmester kívánt így boldog karácsonyt) akkor ők poszt és neokommunista söpredék...akik most éppen árvalányhajas álarcot viselnek. Undorítóak.
Nessy
@Commenter: Olyan is van. Danténak nagyon jó fantáziája volt, ami a Pokol látogatást illeti! Érdekes, hogy a "Paradicsom" már kissé egyhangúra sikeredett.
Commenter
@Nessy: lehet hogy volt már, de ez a klip így képzeli ezt el:
playtube.pk/watch?v=Bvmv6I_4Z6I
Gauntlet
nagy lovon ülsz, és az jó, mert onnan lehet nagyot is esni !
Nessy
@Commenter: Sajnos a program régi a gépemen, nem nyitja meg. :-((
Commenter
@papa.49: www.atv.hu/belfold/20181223-orban-egy-orszag-vedelme-nem-jo-embereket-hanem-felelos-embereket-igenyel/hirkereso
mi ez a zagyvaság? Miért ne lehetne valaki jó és felelős? Nyilván mert magából indul ki a rohadék: ő rossz, sőt velejéig romlott és felelőtlen.
Commenter
@Nessy: sajnálom a youtube.os verzió már nincs, de itt egy újabb:
www.youtube.com/watch?v=HaSwv_quv8w
kokopelli
A tükör nem szépit,csak megmutat! Téged szerencsédre csak magadnak!
Ha nem tetszik neked a tehetetlen dühöd látása,próbálkozz villanyborotvával!
cikicakk55
Na és mennyire vigasz az az életben maradt embereknek,hogy ezek a haláluk után szenvednek( vagy sem)? Sokkal jobb lenne,ha még életükben megsütnék őket,vagy eljátszatnák velük milyen is az a pokol. Elég lenne őket kiereszteni télen pénz és étel nélkül az utcára. Ismerkedjenek meg azzal,amit teremtettek ebben az országban. A csuhás Balog,persze,hogy jól van. Ki tudja mit csinál a 4 fal közt a milliós fizetéséből? Mindenki csendben lenne,senki nem tüntetne,ha olyan élet színvonalon élhetne mint ezek a férgek.
Grafix69
Balogh ájtatosmanó ,esztergályos plébános , a nyaloncok legjobbja .
Grafix69
@Grafix69: Na elírtam a nevét de nem baj
Commenter
@cikicakk55: nem vígasz. Ha van igazság akkor szimplán: bukás, (megbuktatás), teljes vagyonelkobzás és TÉSZ vagy halálbüntetés (már úgyis mind1 ha kivezet az EU-ból bennünket). Én beérném ennyivel. A rossz karma miatt meg vagy égnek majd a pokolban vagy nem.
papa.49
@Commenter: Mert az ő EGY BITJébe nem fér bele az hogy valaki jó, is legyen meg felelős is !!!
Láttál te már fütyiszest aki valami általa elkövetett faszságért felelős lett volna, ÉN MÉG NEM LÁTTAM OLYAT !!!
Commenter
@papa.49: mert eleve nem jó ember, sose volt az. El kell olvasni a városi kurír "szakítós cikkét" róla. Tökéletes jellemrajz: hazug, tolvaj, képmutató, kislétszámú, köppönyegforgató, gátlástalan, de vannak ott bőven találóbb jelzők is.
papa.49
@Commenter: Nekem nem kell bemutatni ...
Commenter
@papa.49: nem is azért írtam csak úgy gondolom sajnos hogy itt még messze nincs vége a jellemrajznak. Ez az emberszerűség ritka ronda véget fog érni.
papa.49
@Commenter: Ez nem ember ez egy lókupec, az meg egy másik kategória ...
Commenter
@papa.49: és tessék itt egy kis karácsonyi ajándék a népnek tisztára mint Ceausescu:
www.szeretlekmagyarorszag.hu/orban-viktor-mar-az-uj-dolgozoszobajanak-erkelyerol-posztolt/
Csak majd ha onnan repülni fog...
papa.49
@Commenter: Azon az erkélyen ki is lehet esni ))))))))
Commenter
@papa.49: nem olyan egyszerű az ki adja meg azt a lökést? Na a familia biztos nem!
papa.49
@Commenter: ,,Te is fiam Brutus,, érted ugye ???
Jöhet az a saját köreiből is !!!
Commenter
@papa.49: ezt kizártnak tartom, de nem is lenne jó, mert akkor csak vezércsere lenne. Ezeknek mind el kell tünni a hatalomból.
papa.49
@Commenter: Ez a hatalom olyan mint a kígyó, a fejét kell levágni, hogy vége legyen !!!
papa.49
@Commenter: Mivel kínosan tökhülyékkel vette magát körbe, nincs aki a helyére álljon, azt aki esetleg veszélyes lehetne rá már kipasszírozta a hatalomból !!!
Commenter
@papa.49: pont így. De a cukiskodó lézert és vonát nem szabad leírni.
Commenter
@papa.49: inkább medúza, csak nehogy új fejet növesszen.
papa.49
@Commenter: Egyik se igazi ellenfél ...
A kondásnak nincs támogatottsága, légüres tér veszi körül, hála a csutinak, a lézeres meg már begabalyodott a Márky Zay elleni kampányba, meg már utálják is rendesen a fütyiszben is !!!
Commenter
A kondás az köteles? Lázárt azért utálták/utálják mert esze van, de rosszra használja. Így megalázni ahogy őt csak Vonát tudta a Fidesz, és épp most szállt bele a jó páter a teljes ellenzékbe is...Lázár MZP elleni harca viszont szélmalomharc
papa.49
@Commenter: Hát igazad van a kígyó hozzá képest karakteres valami, inkább egy ,,kocka medúza,, alattomos, és halálos a mérge !!!
papa.49
@Commenter: A Vona a kondás vonakondás, a polgári körös időkből ...
Commenter
@papa.49: engem egy elfuserált disznó, kígyó patkány, harcsa ötvözetére emlékeztet. Minden ami ezekben ronda, megvan benne.De igazából a Borgiák vagy a Medicik között lenne a helye mint hamisítatlan machiavellistának. Mindene a hatalom és Néró meg Calligula a két fő őrült is elbújhatnak mellette.
papa.49
@Commenter: A Borgiák, meg a Medicik urak voltak de ezek csak ,,talpas parasztok,, nem egyebek, a másik kettőhöz inkább hasonlóak ...
kisrigó
Az meg sem fordul abban a bigott "álkeresztyén" fejében, hogy igazuk van-e a tüntetőknek?! Mindenfelől azt harsogják dicsekedve, hogy mennyi-mennyi adományt gyűjtöttek a rászorulóknak. Mi van vazze, ha csak dolgoznak az emberek, de pénzt majd valamikor kapnak, akkor még több rászoruló lesz. Ez a fényes jövő??!! Remélhetőleg lesznek becsületes cégek, akik fizetnek, de mekkora fegyvert adnak a cégek kezébe, no meg magának az államnak!
Commenter
@papa.49: én csak a méregkeverésre, az intrikákra, a gátlástalanságra gondoltam.
almosd
Ha valóban létezne isten akire ti gondoltok, vagy te gondolsz már régen ( kampeca) lenne nektek .
RonaGyuri
Na ehhez mit fog szóni a derék Balog-páter meg a Tömjény Sónyi?

a hvg.hu számol be egy érdekes eseményről

„A Párbeszéd Házában egy interjúkötet bemutatóján a szemlélek.blog.hu beszámolója szerint Fabiny Tamás evangélikus püspök és Várszegi Asztrik is beszélt arról, hogy a politika minden korban, mindenféle oldalról megpróbálja kategorizálni, eszközként használni az egyházakat” – írják.
Sőt, idézik Várszegi Asztrik-ot, aki azt mondta: „ha ma élne a Megváltó, akár még a Soros-ügynök címkét is megkapná bizonyos köröktől”!
Touché! – mondanám, de inkább aggódnom kellene. Nem feledvén, hogy miket kapott Beer Miklós váci püspök, mondván „aki levélben biztosította támogatásáról a tüntetőket”, azokat akik „Jézusról olyanokat mondjanak, ami nem tűr nyomdafestéket. A keresztényekről úgy nyilatkoznak ezeken a tüntetéseken, hogy az sért minden hívő embert. ”!
Persze az igazi ok Beer azon vélekedése, hogy „korántsem magától értetődő, hogy ezeket az értékeket - keresztény értékek: a család védelme, az élet védelme, a közjó, és a béke- azok a pártok képviselik, amelyek ezt a leginkább hangoztatják”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.