Sokan azt hiszik, hogy a sztárok gye­re­keit rengeteg aján­dék várja a fa alatt, ám Szandi más­ként gon­dol­ko­dik.

Így ün­nepli a ka­rá­csonyt gyer­me­ke­i­vel Szandi

Fotó: Szandi / Facebook

Sokan elfelejtik, hogy a karácsony nem az ajándékokról, sokkal inkább a szeretetről szól, ám Szandiék családjában az előbbi kap nagyobb szerepet.

A népszerű énekesnő és férje, Bogdán Csaba megtehetnék, hogy ezernyi ajándékkal halmozzák el a gyerekeiket karácsonykor, ők mégis tudatosan élik meg az ünnepet.

Karácsonykor a gyerekek fejenként egyetlen nagy ajándékot kaphatnak az egész családtól. Olyasmit, ami a hasznukra válhat.

"Fontos ünnep ez számunkra, így mindig nagyon készülünk rá. Ilyenkor az otthonunk is díszbe borul, bent én varázsolok karácsonyi hangulatot, a kültéri világításért meg Csabiék felelnek. Nálunk nem szokott meglepetés lenni, inkább megbeszéljük előre, kinek mire van szüksége.

Ilyenkor lehet nagyobb dolgot kérni, mert a család közösen gyűjt az ajándékra.

A gyerekek idén telefont kértek, amit meg is fog nekik hozni a Jézuska, de fontos, hogy értékelni tudják. Nem veszünk felesleges dolgokat karácsonykor, csak amire tényleg szükség van" – mondta el az ACNews-nak az énekesnő.

Szandiék ilyenkor a testvérével, Vikivel, és annak három gyermekével együtt töltik az ünnepeket. Ilyenkor közösen zenélnek és családi programokkal teszik felejthetetlenné az ünnepi időszakot.

(Ripost)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rodriginsa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.