A hí­res­ség né­hány hó­napja döb­bent rá, hogy sze­rel­mes a leg­jobb ba­rát­jába. Most egy régi fény­ké­pen ta­lált kü­lö­nös üze­ne­tet, ami igazolja a jelent is.

Fresh Andi  régebben kötődik szerelméhez, mint gondolta volna

Fotó: Fresh Andi / Facebook

Egy augusztusi koncerten döbbent rá arra Fresh Andi, hogyszerelmes a legjobb barátjába, abba a férfibe, akivel évek óta jóban-rosszban kitartottak egymás mellett.

Az énekesnő rövid idő után össze is költözött kedvesével, akivel azóta is csodaként élnek meg minden napot. Most egy hét évvel ezelőtti fotón vette észre Andi azt, amit akkor még nem is sejtett: hogy közte és a férfi között több van, mint barátság.

"...hinni a jelekben! Döbbenten vettük észre, hogy egy, kb. hét évvel ezelőtti képen szorosan fogjuk egymás kezét..." – írta Andi, aki a tiszta szerelem jelzővel illette a kapcsolatukat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

...hinni a jelekben! Döbbenten vettük észre, hogy egy, kb 7 évvel ezelőtti képen szorosan fogjuk egymás kezét... #purelove ️

Andrea Villányi (@freshandi) által megosztott bejegyzés,

Andi korábban a Ripostnak elmondta, hogy mindössze huszonnégy óra alatt döbbentek rá mindketten, hogy szerelmesek egymásba. Az életüket közösen tervezik, és imádják az együtt töltött perceket.

(Ripost)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Akkor most melyiket kellene jobban sajnálni (és ide még egy egészségügyi tevékenységet is kérek beilleszteni).
picike1
csak a pénz szeretette látszik !@namihami:
Rodriginsa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.