A Népszava adott be közérdekű adatigénylést, hogy melyik minisztérium milyen évi végi bónusszal jutalmazza a munkatársait. Az Agrárminisztériumban „az egész évi munka elismeréseként” mindenki – beleértve Nagy István tárcavezetőt és az államtitkárait is – 400 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt kapott. Ez csaknem 400 millió forintos kiadást jelent. Az Emberi Erőforrások Minisztériumának több mint 1800 munkatárs 200 ezer forintot kapott, ez pedig összesen több mint 370 millió forintba került Kásler Miklós a tárcájának. A Palkovics László vezette Innovációs és Technológiai Minisztérium 1681 munkatársa 100 ezer forintot kapott az Erzsébet-utalvány Plusz kártyákra 166 millió forintért. A Honvédelmi Minisztériumban 23 ezer forintot, valamint teljesítmény elismeréseként még 23 ezer forint értékben Erzsébet-utalványt kaptak a munkatársak. Benkő Tibor tárcavezetőt és az államtitkárait kihagyták a szórásból – derül ki a körképből. A Szijjártó Péter vezette Külgazdasági és...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Ebből is látható, hogy ők nem a Hankook dolgozói.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
saját zsebből ugye, vagy a közkasszából? tolvaj szarka
papa.49
@kissé felnőttem: Rossz volt a kérdés, egy fütyisznek a saját kassza, az ország kasszája !!!
Eladott Ország
Dolgosjózsi úgy látta, hogy eljött az ő ideje is, mert megengedi a kormány, hogy évente akár négyszáz órát is túlmunkázzon, így segítenek a szorgalmas embereknek – emeli is kalapját Dolgosjózsi a munkaundortól szenvedőknek, a lebzselőknek, külön csókoltatja Kósa Lali urat, az ügyeletes jó hírt hozó fideszest. Dolgosjózsi dolgozni akar, muszáj, mert előbb meg kell keresnie Lali úr anyukája sertéstelepének a mindennapi moslékot; pótolnia kell szegény Viktor bankszámláját, az mégsem lehet, hogy egy miniszterelnök lassan éhen döglik, majd előbb ő, a Dolgosjózsi. Meg azért is, mert ideje lenne már átlépni az ötmilliós bérhatárt az állami vezetőknek, izgul, hátha akkor pontos, tiszta lesz a vonat, amivel naponta utazik. Tiborcznak is kellene egy kis adomány a Dolgosjózsiktól, elvégre már kettő gyereket nevel, az asszony nem keres túl sokat a saját lábán, divat nagysasszonyként a 2 milliárd forintos tűsarkú cipellőre hajt. Szarban van most a Vajna bácsi, be kell segíteni a melósoknak, hogy szép és okos Timikéjének legyen egy Ferrari 250 GTO autója, már 70 millió dollárért meg lehetne venni.
Éljen a megbonthatatlan orbáni családminta! Mindaddig, ameddig a Dolgosok nem fognak egy furkós botot, mert ők a nép, és a népnek joga van elzavarni a kormányt, megmondta már Viktor-bán is. A rabszolgák munkájából élő modern kori hazai rabszolgatartókat is el kell kergetni. Soha vissza nem térő alkalom. Hajrá, Magyarország! Hajrá, Dolgos magyarok!
1magyar
sasika61mondja.blog.hu/2008/11/20/kulonvelemeny_a_miniszteriumi_jutalmak_ugyeben
Nekem nem is ez ütött szöget a fejembe. Hanem ez a 2%. 80 millió a tárca személyi juttatásainak 2 %-át jelenti? Akkor ezt az adatot továbbszámolva eljutunk odáig, hogy a tárca éves személyi juttatása 4 milliárd forint. Ez már tekintélyes összeg, ennyi lehet egy kb. 20 ezres kisváros éves költségvetése (nemrég egy 8 ezres kisváros polgármesterével beszéltem, ő mondta, hogy 1,3 milliárdból gazdálkodnak).
Hányan dolgoznak a minisztériumban? Ha ötszáz ember kap, valószínűleg kb. ennyien, ezt erősíti meg a 2007. évi gazdálkodásról szóló jelentésük, itt 558 fős engedélyezett és 533 fős statisztikai létszámról beszélnek: www.okm.gov.hu/doc/upload/200806/2007_evi_szoveges_beszamolo.pdf Ha leszámítjuk ebből a gyesen lévőket, akkor valószínűleg ki is jön az 500-as létszám. Ebből az adatból pedig megkaphatjuk, hogy a minisztériumban a havi „személyi juttatás” 666.666 forint.
Ez 2008-as pénzosztás amikor állítólag "gazdasági válság" volt,
vagyis egyik kutya másik eb szindróma.
Minden kormány a népet zsigereli ki.
1magyar
Már 2008-ban sem a magyar nép volt az első, csak a vezetők,nem hiszem el, hogy amikor vezetőkké válnak elfelejtik honnan jöttek és miért lettek megbízva.
Semmiképpen nem azért, hogy saját zsebeikbe tömjék a milliárdokat a népre nézve meg olyan törvényeket hozzanak, hogy napi 10 órás munkával is csak vegetáljanak a szociális hálót meg pusztán "vezetői jóságból" szétverjék és filléreket adjanak azoknak akik felnevelték és eltartották őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.