Most már biztos helyen van, de nagyon várja, hogy végre normális, szerető gazdija legyen.

Senkinek sem kellett, végül a Velencei-tó jegén kötött ki Lőrinc, a szomorú sorsú kutyus

Az Index vette észre a Fejér megyei Állatvédőrség Facebook-posztját, melyben egy hányatott sorsú kutyusról írnak. 

Lőrincet a tűzoltók mentették ki a Velencei-tó jegéről, majd kiderült, a kutya Zsámbékon lakik, de a megadott számon nem vette fel senki a telefont.

A zsámbéki polgárőrök kimentek a címre, megtudták, hogy a kutyust Debrecenben találták és hazavitték majd gazdát kerestek neki. A chip nem lett átiratva és az új gazda is továbbajándékozta Lőrincet, de ott sem találtak otthon senkit.

A történet most ott tart, hogy az állatvédők Kápolnásnyéken keresik Tóth Ilonát, mert ő volt az utolsó tulajdonos. Lőrinc tehát biztos helyen van most, de gazdája még mindig nincs. Aki tud bármilyen információt hívja a 06 70 415 0106-os számot.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Beagle jellegű kutya, kedves, okos fajta. Azok a szomorú szemek:( El tudom képzelni sajnos hogy szánt szándékkal került a tó jegére és nem odatévedt. Remélem előző "gazdáknál" jobbat találnak neki.
Commenter
Beagle jellegű kutya, kedves, okos fajta. Azok a szomorú szemek:( El tudom képzelni sajnos hogy szánt szándékkal került a tó jegére és nem odatévedt. Remélem előző "gazdáknál" jobbat találnak neki.
terlasz
Micsoda mészáros az, aki jégre dobta szegény Lőrincet!
balos
@terlasz: ez most nagyon időszerű komment!A lölö a disznókkal keres pénzt!
szalai48
__---Itt találsz meztelen lányok a városodban : My.Su/Lanyok
namihami
De hiszen nyílt titok, hogy Lőrincnek néhány éve van Gazdája. Hűséges is hozzá--próbálna nem az lenni. Mivel túl egyszerű, iskolázatlan jószág, nagyon kell paríroznia és pitiznie. Úgy járhatna, mint az a bizonyos Lajos nevű házikedvenc, amelyik előtte volt. De, miután beleharapott a Gazdi kezébe beadták a menhelyre és kivert kutyus lett belőle.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.