A portál nem győzi hangsúlyozni, hogy milyen szerény körülmények között dolgozhat majd a miniszterelnök. A belsőépítészet és a híradástechnika azért 4 milliárd forintba került.

Az Origo közölt először képeket Orbán Viktor új dolgozószobájáról a Budai Várban.  

Az Origo megmutatta Orbán Viktor új dolgozószobáját a Várban

Fotó: Origo

Januárban költözik be Orbán Viktor az egykori Karmelita Kolostor épületébe. Itt és mellette lévő épületben a miniszterelnöknek és munkatársainak, a Miniszterelnöki Kabinetirodának, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesnek és Schmitt Pál volt köztársasági elnöknek lesz külön irodája.

Az Origo megmutatta Orbán Viktor új dolgozószobáját a Várban

Fotó: Origo

A portál szerint a kormányfő számára komoly előnyt jelent majd, hogy a nemzetközi delegációkat méltó helyen tudja majd fogadni, ahol Budapest panorámáját is meg tudja nekik majd mutatni. 

Az Origo megmutatta Orbán Viktor új dolgozószobáját a Várban

Fotó: Origo

Az egész kormányzati épületrendszer egy zárt biztonsági rendszert alkot, így ezen a téren is megfelel a 21. századi NATO-követelményeknek. Az Origo itt megjegyzi, hogy a miniszterelnök dolgozószobáját puritán, fehér falak, egyszerű, sötét hajópadló, egyszerű kialakítású, letisztult vonalvezetésű fabútorok jellemzik. Szerintük ez cáfolja, hogy az iroda került 4 milliárd forintba, ahogy az a sajtóban megjelent. A két épület belsőépítészete, beleértve a híradástechnikai rendszer kiépítését, került ennyibe. Sőt még a szőnyegek is ingyen voltak. Az Iparművészeti Múzeum biztosította azokat. Az Origo megmutatta Orbán Viktor új dolgozószobáját a Várban

Fotó: Origo

Aki további képeket akar nézegetni az új kormányzati épületről, itt teheti meg.

(Origo)

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A szerénység és visszafogottság. Ez az ami tetszik benne. Mert lehett volna ugyebár 40 milliárd forint is. Bartus már akkor megmondta, hogy ide készül, amikor még csak bontogata a szárnyait ez a despota.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
A bóvlit szépen csomagolva szokták eladni!
human
Rohadj meg a váradban, te felfuvalkodott hólyag!
simmering73
A szerénység és visszafogottság. Ez az ami tetszik benne. Mert lehett volna ugyebár 40 milliárd forint is. Bartus már akkor megmondta, hogy ide készül, amikor még csak bontogata a szárnyait ez a despota.
human
"Puritán, szó szerint kolostori körülmények között folytatja Orbán Viktor miniszterelnök a munkáját új irodájában"
Puritán, mi? Ezzel szemben a tény, hogy közel 4 milliárdba kerül Orbán költöztetése. 23 millárd volt a teljes épület felújítás. A szent István teremben csak az aranyszövetes kárpitozás 360 millió forint. Eredetileg erkélye sem volt az épületnek. Ezt puritán módon Orbán kérte és megkapta.
tudode
Ha VILÁGBÉKE LENNE akkor is AGYAMENT ötlet a mindenkori állam legfelsőbb szerveit EGY RAKÁSBA littyenteni!
.
De hát a NAGYSÁG átka kísérti az országot KÖZJOGI MÉLTÓSÁGUKAT vesztett, nagyra vágyó KALÓZOKKAL!
Nessy
@Horizont: Vajh, ezekből a "kölcsönzött" festményekből mennyi válik egyszer csak magántulajdonná?
desiro
Szívem szerint azt kívánnám neki, omoljon rá az egész, de kár a kolostorért.
desiro
Ha ez a szerénység, mi a fösvénység???
Commenter
@görbetükör: sajnos meg is mondta már mielőtt először nyert a padlóra kerülés óta hogy ő itt több évtizedre tervez. Kár, hogy ezt a szavazó(i)k nem vették észre. Ezt vagy elsöpri a népharag, vagy elviszi valami betegség, vagy haláláig a nyakunkon marad.
Papuska1
A sok irígység mögött a magyar iskolarendszer egyik komoly hibája áll. Szinte csak nálunk nem tanítják, mit jelent a modern hatalmi struktúra szerte a világban. A Parlament a képviselők háza. Normál esetben a Kormány, aminek a feladata a Parlament döntéseinek végrehajtása nem működhetne "egy fedél alatt" a Kormánnyal, nem az övé a "Nemzet háza" a Parlament. Valójában az volna az ideális, ha a Kormány tagjainak többsége nem volna tagja a Parlamentnek, csak mint vendégek vennének részt a vitákban. Hasonlóan külön struktúra a bűnügyek feltárása (ügyészség) és a büntetések kiszabása (bíróság). Ha ezek bármelyike nem az adott állam kezében van, nincs független ország, akkor ott nincs szuverenitás. Milyen kevesen ismerik és élik ezt így!
dr. prédikátor
Remélem ennek a mocsok O1G nek ez lesz az utolsó lakhelye. innen már a temető!!!
justhpeter
@Commenter: Remélem a dögvésznek lesz vele dolga.
Commenter
@justhpeter: jó eséllyel akár annak is, hiszen megoldatlanul sok a patkány Bp-en, és csilliárdokba kerülne az irtásuk. Bár lehet, hogy a pestist pont nem ezek a rágcsálók terjesztették és alaptalanul vádolom őket. Hát ha ez a dolgozószoba puritán, meg kolostori jellegű akkor itt az összes hozzászóló, szent és szerzetes vagy apáca. Ez az egész valami förtelmesen hivalkodó és ízléstelen. Ahogy tologatja azt a huszárfigurát, nem tudom hogy sírjak-e vagy nevessek. Hivalkodó a Titanic utolsó jelenetére emlékeztető lépcsőszerűséggel. Hogy süllyedne el ez is, a gazdájával együtt. De még örül is hogy milyen olcsón kihozta 4 miliárd forintból. Ki az a szerencsétlen aki kölcsönadott neki bármit is? Soha nem kapja vissza. Egy lyukas garast épeszű ember nem ad neki kölcsön. Felháborító. Remélem ez az ocsmány "szoba" az utolsó csepp!
Commenter
@durbincs: maga szerint van lift is? Vagy csak lépcső?
Eladott Ország
a kizsákmányolás kormánya csak a külföldön üldözött keresztényeknek nyomja a mézeskalácsot, a saját keresztényeit börtönkoszton tartja! A börtöntöltelék miniszterelnök esete más. Rá szükség lesz a börtönben, a „Röpülj páva” vetélkedőn. A pávatáncos miniszterelnökök triójához ő az alapító tag. Netanjáhu meghallgatáson, próbafelvételen van az izraeli ügyészségen, a miénk meg némán memorizál; tiszti ház, ezüsthajó, Kaja Ibrahim, igazmondó juhász. És páncélozott gumibugyiban furcsán pislogva hangol a „Gyászba borult egek” kezdetű katolikus zsoltár dallamára. Az O1G a századforduló legnagyobb magyar materialistája által alkotott mértékegység. A SI az a nemzetközi mértékegységrendszer. Ez az ABC betűivel jelöl. Most a mi témánk szempontjából a gravitációs erő (hPa, hektopascal), és a nehézségi erő (g) az érdekes. Ez a két erő minden földi lényre hat. Nyomja. Minket, magyarokat, bárhol is éljünk a világon, még egy teher lapít, és Isten csapásaként cipelve szégyenkezünk. Ennek az egy magyarra eső tehernek a betűjele az 1G.

Ha eddig oké, akkor már csak az O betű vagy nulla értelmezése van hátra. Mint tudjuk, a NER (össznépi, pártsemleges olvasata: nemzet elnyomó rendszer) egy anyagmozgatói team szellemi terméke. Abból a közismert fizikai tételből indultak ki, hogy „az anyag nem vész el, csak gazdát cserél”. Ennek tudós kivitelezője volt évekig a mérték névadója. Nulláról indultak. Betették a nemzeti vagyont a liberális demokrácia feliratú konténerbe, megutaztatták közpénzen takarosan. Aztán jött a hosszú bájtok éjszakája. Nappal is. Politikát mímelve évekig matattak önfeledten, mint az állat. És hoppá! A valaha létezett legmocskosabb kapitalizmusban sorvadozunk és a nemzeti vagyon helyett miénk a nulla.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/12/12316344_1103931052950221_5608038003026197802_n.jpg
Commenter
@durbincs: hisz a közvélemény kutatások szerint csak fölfelé van...mint a sílift
papa.49
Itt nem lesz nehéz elbújnia a kényes kérdések elől, szoba, függöny van bőven )))))))))
Eladott Ország
Nem tudom, mi következik most, nem vagyok tenyérjós és jövőbe látó fideszes orákulum, de az biztos, hogy Orbán számára (és sajnos egy egész ország számára) újfent megjött a lesújtó világhír. Még akkor is, ha minden idők leghíresebb sufnijogásza azt hiszi, az adventi gyertyáival, a közelgő karácsonnyal és az ország határain kívül eső halaszthatatlan közfeladataival most joggal reménykedhet abban, hogy megússza ezt a pillanatot is. Hogy következmények nélkül maradhat, hogy egy állítólagos jogállamban hivatalos személyeket bántalmaznak a köz pénzéből fenntartott média épületében. Hogy majd a karácsonyi zabálás elfeledteti a magyarokkal, hogy miért is dühösek. Elvetemült hatalmak jól bejáratott, kipróbált és működő papírformáit már sokszor áthúzta máskor is, máshol is a nép akarata, úgyhogy én a felcsúti diktátorkezdemények gyöngyének helyében nagyon óvatosan tolnám a pálinkát a velőspacalba fullasztott Xanaxra. Az átlagembert viszonylag tartósan hülyének lehet nézni – és ami még rosszabb – le is lehet nézni, meg lehet vetni, sőt, mi több: a fejére is rá lehet szarni. Ezt senki nem művelte ilyen akadémiai szinten, ahogy a Fidesz műveli kilencedik éve. Viszont ahhoz, hogy itt ne halált hozó fű teremjen gyönyörűszép szíveinken, véget kell vetni ennek a hamis, artikulálatlan NER-dalnak. Nem csak azért, mert ez nem demokrácia, hanem mert ez már életnek se nagyon nevezhető. Szebb napokat kívánok mindannyiunknak!
youtu.be/6RzjfPfXGAA
Clavigo
A felcsuti régi Vályog Quarterből,,a budai Várig..:) :))) Csak magunknak gratulálhatunk,,hogy a Putris eljutott idáig.
papa.49
Ennek ,,DOLGOZÓ SZOBA,, minek ÉLETÉBEN EGYETLEN PERCET NEM DOLGOZOTT a HERE !!!
Yoda69
Remelem nem sokaig fogja elvezni.
A nepharag veget fog vetni diktaturajanak.
human
@Papuska1: Tévedsz. Orbán hatalomvágyának kiteljesedése a várba költözés. Próbálja fokozni, hogy ő különb a pór népnél. Próbáljátok itt valami racionális indokokkal magyarázni az egészet, de pusztán Orbán cezaromániájáról van szó. A kisvasút sem valami logikus gazdasági megfontolásból született, hanem gyerekes vágyálmát tudta megvalósítani benne. Ezt igazolja a kisvasút teljes kudarca. Nem is kell messzire menni egy másik példáért, ami a közpénzen épített saját stadionja. Semmi racionalitás nem volt benne. Ez is csak Orbán zavaros vágyálmainak megvalósulása minden igazolható eredmény nélkül.
Commenter
@Clavigo: győzike is milyen fényes karriert futott be a putriból. A másik showman. Csak ő a csutihoz képest ártalmatlan bohóc.
Yoda69
@durbincs: Elmesz anyadba te roman szar. Mar nem sokaig fogsz a magyarok ugyeibe pofazni. Nem lesz aki fizesse a trollkodasod.
Commenter
@simmering73: kis adalék: "A pletykák szerint (bár Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke sajtótudósítások szerint többször is kijelentette: „A miniszterelnök nem költözik a Várba, saját családi háza van”) Orbán rendelt magának egy luxus lakóteret, amolyan legénylakást – több százmillió forintért az irodája fölött." Ez az egész 300 milliárd ft-ba azaz minden! magyar állampolgárnak 30.000 Ft-jába került. (B1 blog)
tudode
Ennek a VÁRBA KÖLTÖZÉSNEK a Cinege utcán túl 1993-ban 63 millióért, még a hivatalának is olyan BUGRIS íze van még SZíNESEBBEN, a vályogházba illő szekreterekkel, mint amikor azzal dicsekedett, hogy SOROS ALAPÍTVÁNY ÖSZTÖNDÍJASA vagyok, aztán MAGASRÓL lemelléktermékezte a KITARTÓJÁT!
.
A VÁRBÓL pedig már az egész országot, mutogatva a VENDÉGEINEK, milyen szép az ŐFENESÉGE kilátása ott, ahonnan LEIZÉLI az egész országot, hokizsebében az ország vagyonával, azaz a buk-SZÁJÁVAL játszva a KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN nagy senkit! Ki állítva magáról ÉLETE MŰVÉT, félresikerült, kleptomániás politikusi .. B I Z O N Y Í T -ványát!
.
Undorító!
qxy
Origó? Rájuk zárni a kaput és ... szák meg egymást.
Veleda
Mindent értek, mindenre találok magyarázatot, csak egyre nem. Schmidt Pál mi a lófszt keres ott?
Yoda69
@Veleda: Gondolom helyesiras ellenorzi orban geci beszedeit.
Veleda
@Yoda69: Neked igazad van! Lehet, hogy Ctrlc+Ctrlv-vel megírja a beszédeit! Majd 3 államtitkár kijavítja a helyesírási hibákat.
Rolf or Ralph
Vajon meg meddig elvezheti a gyonyoru epuletet?
Eladott Ország
@Rolf or Ralph: Reméljük jövőre elzavarja a népharag a (henyélő)istent!
CsipkeRózsa
Ki tudja, mikor lesz a koronázási szertartás?
Sámannus
A latrinát nem mutatták, mert azt pottyantósra csinyáták, hogy otthon érezze benne magát.
X-ray
74nullanulla.hu/videok/2018/11/27/szilas-csalad-a-nagy-kaposvari-osszefogas-2018.html

"Szilas Judit nyolc gyermekével együtt Kaposváron egy 1+2 félszobás szívességi albérletben él. Az anyuka jelenleg munkanélküli, de ha minden jól megy, decembertől már tud munkát vállalni, addig a családi pótlékból és a GYES-ből él a család, amely az albérleti díjra és a mindennapi betevőre elég, azonban többre már nem futja. A szűkös lakás miatt új bútorokra, emeletes ágyakra lenne szükségük legfőképp, hogy a gyerekek kényelmesebben elférhessenek egymás mellett..."
papa.49
Hiányolom a ,,disznó ólat,, hiszen azt talán tudja takarítani, mindenesetre a köszönni már tud a disznóknak ,,helló röfi,, ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Commenter
@papa.49: nekik is biztosan van külön lakosztály, arany vájúval...majd kiderül...hogy nem szakad rá Ezt senki, de senki nem merte volna megtenni. Kopírozza Ceaut. Neki se lett jó vége...
Eladott Ország
Egyszer olvastam egy novellát, amelyben valaki úgy halt meg, hogy az utcán sétáltjában a fejére szakadt egy erkély, amelyen egy kövér disznó volt. Most arra gondoltam, hogy az erkély már meglesz, a kövér disznó is adott, már csak a járókelőt kell kiválasztania a sorsnak.
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--4WZoHUXs--/w_1160/6qqJqMm9VnV3KTCps.jpeg
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--9gxo8ddH--/w_1160/6qrS2zSCLqZjWGLVs.jpeg
És ha körbenéztek a teraszról, ameddig a szem ellát, ez itt mind az enyém! - I. Viktor.
Különben is ki a faszom az az UNESCO? Ja, az UNESCO meg jobban teszi, ha az ISIS-szel foglalkozik mer' ők meg robbantgatják a világörökségünket. Bezzeg a mi MINIszterelnökünk meg építi azt. Na! Mindenki tudja, hogy az UNESCO sorosbérenc karvajtőkés Brüsszelita szervezet. Ha tovább támadják, függőfolyosó lesz az épület körül, vagy völgyhíd Fótig.
dr frédikántor
@X-ray: "Dudás Zsuzsanna súlyos csontritkulásban szenved, emiatt lánya, Lakatos Zsuzsanna ápolja. Az ápolási díj összege azonban csekély, mellette viszont nem tud elmenni dolgozni. Közben két óvodás gyermekről gondoskodnak."
CsipkeRózsa
@Eladott Ország: 16:14

, és üveg-híd Felcsútig.
Papuska1
@Horizont: Irigylitek az urakat, a gazdagokat, a magasabb rendű és ezért többre érdemes embereket. Egyenlőséget akartok, mint a szocializmusban volt. Az emberek nem egyenlőek, és soha nem is lesznek azok. Ti hittétek el akkor, hogy így van! Hát nem így van! Aki szerencsésebb, aki bátrabb, vagy merészebb az mindig is a többi felett fog állni. Mindig lesz aki parancsol és aki azt szolgaként végrehajtja. Ilyen a világ és ilyennek is kell, hogy legyen! Másképpen a Madáchi falanszter jönne el!
Qqberci
"még a szőnyegek is ingyen voltak. Az Iparművészeti Múzeum biztosította azokat"

Szóval onnan orozták el...
Elad0tt 0rszág
@Papuska1: Teljesen igazad van, a szocializmusban azért volt mindenki egyenlő mert így volt megírva. Ma már a tudás alapú társadalom a domináns. A gyenge és buta elbukik, ez így van rendjén.
Eladott Ország
A tényszerűség kedvéért tisztázzuk először is, hogy nem a szóban forgó plebejus dolgozószobára utaltak ki 3,9 milliárdot – ahogyan több helyen olvastam -, hanem a Budapest I. kerület Színház utca 1–3. és 5–11. szám alatti ingatlan (azaz két ingatlan) egyedi belsőépítészeti kivitelezésére, amely ingatlan(ok) minden bizonnyal további szobákat, termeket, épületrészeket jelent(enek). Ettől függetlenül nem tudom, mi lenne, ha még különleges beruházásokat is szükségesnek ítélt volna a fényestekintetű zavar, és ha nem puritán egyszerűséggel rendeznék be a miniszterelnök úr értékes munkavégzésének helyszínül szolgáló négy fal által körülhatárolt teret. Akkor nem 4, hanem 18 milliárdot égetnének el a már így is 21 milliárdos költségvetésű hurcolkodásra? Hogy a korábban műtárgyakra elkülönített 1 milliárdos aprópénzt már ne is említsük. Akkor most legyünk hálásak, hogy miközben a virtuális gazdasági növekedés kozmetikuma mögött csendesen döglődik az ország, csak 3,9 milliárdot égetnek el egy ingatlan belsőépítészeti kialakítására? Legyünk hálásak külön azért, hogy nem is költözik be életvitelszerűen a Várba a személyiségzavar? Vagy hogy nem épül focipálya a mélygarázsba? Vagy hogy nem a Trump Tower stílus- és ízlésvilágát megtestesítő tömény luxust projektálják Orbán segge alá, hanem nagyvonalúan megelégszenek Tisza bútorainak imitálásával?
szép új világ
Dogozó szoba?? Egy olyan patkánynak aki életében még 10 percet nem töltött produktív munkával?
lampa laz
Minek ennek dolgozószoba amikor ezeket a fékevesztett baromságokat szarás közben találja ki. Elég lett volna neki egy budi is a vár bozótosában.
Powelansa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
egyember
Megértettem. A Parlament valóban nem méltó környezet egy delegáció fogadására. Ott a delegáció tagjai CSAK a Kossuth térre nézhetnek, ahol aztán -esetleg, netán- még tüntetők is rondítják a látképet. Az új erkély előtt ez nem fordulhat elő. Tüntetők nem tudnak vízen járni. A szükséges hajómennyiség el sem férne a vízen. A hangjuk is csak gyengébben szólhat, a transzparenseket el sem lehet olvasni. Meg a víz magától is elviszi őket, rendőr, gumibot, könnygáz sem kell. Sokkal olcsóbb is.
egyember
@simmering73: Szvsz. a 40 milliárd is alábecsült. A csicsa általában SOKKAL olcsóbb. Szeretném látni a bútorok, a burkolat stb. műbizonylatát. Biztosan nem magyarul írták (nem is oroszul). (személyesen)Érdekelne, hogy mik vannak a KÖNYVTÁR polcain. Az elődök (szerzetesek) művei az elmúlt századokból? Vagy azok is "kölcsön" vannak (mint a szőnyegek, a képek) a megfelelő helyekről? Mikor viszik vissza a kölcsönzött cuccokat? A kölcsönzés is "ideiglenes" (mint valaha a hazánkban tartózkodó szovjet csapatok)? Ha lejár a kölcsönzési határidő, fizetni kell késedelmi díjat (persze, azt is NEKÜNK)?
Mennyi (hülye) kérdés.
CsipkeRózsa
@egyember: Nem viszik vissza a kölcsön-cuccokat. Menekülés esetén hazaviszik, az Orbán család valamelyik kastélyába.
Hofipisti
A kondás a ganépucoló cipőben palotába vágyik.
papa.49
Az erkélyről mekkorát lehet esni, ha ,,véletlenül,, ott kidobják ))))))))))))))
Desischado
Megalomániás, remélem, eljön a nap, amikor kirángatják a Várból!
papa.49
@Desischado: Fenét repcsi nélkül tanul repülni )))))))))))
solidedge
Most már méltó helyen tudja fogadni a külföldi delegációkat a magyar degeneráció.
human
@Papuska1: Mindig az irigységgel jöttök. Ezzel próbáltok terelni. Nyilvánvaló hogy itt senki nem fog senkire irigykedni aki tehetsége, tudása révén olyat alkotott amiből gazdag is lett, de NEM a hatalma által lett gazdag. Ahogy nem vagyunk irigyek egy luxusvillában élő adócsalóra, úgy nem vagyunk irigyek egy hatalmával visszaélő és azt családja és barátai gazdagodására felhasználó Orbánra. Pusztán bűnözőket látunk akiknek a börtönben a helyük. Értsd meg, hogy ez nem irigység, hanem egy jogos elvárás a nem működő igazságszolgáltatással szemben.
papa.49
@solidedge: Milyen ,,küldöttségeket,, ja a kedvenc diktátorait, meg a sleppjüket !!!
Veleda
@Powelansa: Aztán mennyi a munkadíjad egy éjszakára? Túlórát nem fizetnek!
herczeg0210
"Most kell szerénynek lenni" mondta a mini Szterelnök a választás után...
Nessy
@herczeg0210: Gondolj bele, ha nem lenne "szerény"!
Félő, hogy a Nemzeti Galériát is elköltözteti, és beköltözik a helyére, mert ő olyan szerény!
csipetke
@Papuska1: 23:16 Te miről beszélsz?Tudjuk,hogy ez a maffia-kormány hogyan szerezte a vagyonát:-összelopták,csalták,hazudták.Hatalomra,a kétharmadra is csalással jutottak.A becsületesen élő ember szerinted erre írígy?Emiatt nem irigyeljük őket,hanem gyűlöljük,és ezerszer elátkozzuk ezt a rablóbandát.Egy biztos,hogy egyik se alszik nyugodtan.
Elad0tt 0rszág
@X-ray: Vajon a 8 gyereket úgy vállalta hogy el is tudja majd tartani, vagy már akkor is a kormányra számított?
szalai48
[[---Itt találsz meztelen lányok a városodban : My.Su/Lanyok
anima
@szalai48: Már az anyád anyjának az anyja is egy faszopó kurva volt - természetes, hogy te geci lettél.

Szaralak48, van kérdés?
anima
Valaha élt hősökről szobrok, képek...
Ez a geci Orbán, tényleg el van varázsolva, mert azt hiszi, hogy ő egy hős harcos.
Támad zsidókat, kereszttényeket, muszlimokat, demokratákat, dolgozókat, családokat... vagyis minden normálist a földön, aki él és mozog.
Bakker !!!

Kéne egy olyan Batman lámpához hasonló, ami azt vetíti az égre: O1G
szalai48
]]--Itt találsz meztelen lányok a városodban : My.Su/Lanyok
kokopelli
Várjatok "polgártársak",mert a következő ütem a "kötélvasút" a Várból Parlament-hez!
Na nem a székéig de min.a folyosó bejáratáig!Minden perc drága,amit az ország érdekei-
ért tesz a nagy Vezető! Nem lesz nála üresjárat! Vettétek magyarok?
kokopelli
@csipetke: ..az emberek sohasem voltak egyenlők,de az elbírálásuknál,a jogaiknál,a kül.
közös dolgok igénybevételénél kell,hogy egyenlő elbánásban részesüljenek! Érdekes,hogy
nyugatabbra megértik azt "a zemberek!Megfigyeltem,hogy ugyanúgy néznek ki mint kele-
ten! Érdekes,hogy nekem nem volt meglepő! (;-))
...vagy magyarhonban mostmár vannak "még egyformábbak" is ? (:-()
csipetke
@kokopelli: Egyformábbak?Ezek egyenlőbbek az egyenlőnél is.És ez szerintem minden jóérzésű embernek piszkálja a csőrét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.