Amit a kommunisták eltüntettek a polgári Magyarországról, azt a kormányfő óriásberuházásokkal, költözésekkel, rendszerszintű átalakításokkal csinálja vissza. Mármint a hivatalos közlés szerint. Bírálói szerint csak simán a Horthy-korszakba viszi vissza az országot.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Hat eleg jo uton halad. Az Unioban mar masodikak vagyunk, hatulrol. De rovidesen meg a banankoztarsasagok is tultesznek rajtunk gazdasagi novekedesben.
Eladott Ország
Most ott tartunk a hátramenetben, hogy Horthy vitézei már birtokon belül vannak, és egyelőre eszük ágában sincs visszaadni a zsidó vagyont, vagyis (ahogy a tata mondaná) a Horthy-rendszer restaurációja az antiszemitizmust illetően csúcsra jár, és a szegényeket is változatos módon üldözik már. A dohányos szegények egyébként egyenesen visszasírják a Horthy rezsimet, mert a villamosmegállókban mindig halom szám volt a kövér csikk, most meg sehol semmi, csak plakát plakát hátán, dohány sehol, ráadásul keresztény szegényház sincs, csak palotákat, meg kastélyokat rittyentenek. Reménykedjünk, hogy a Ferenc pápára hallgatnak Betlehemben és a migráns és hajléktalan Szűzanya nem magyarosan, a börtönben szüli meg a „Kisjézuskát” és a keletről beszélőre jövő három királyoktól az arany és tömjén után nem kobozzák el a mirhát is a szögesdrótnál. Egy valamiben viszont kétesek az ismereteim. Kezelje fenntartással. Ez az O1G. Kérdem a bátyámat, mit jelent, az meg röhög, „Ehhez te még kicsi vagy! Majd tanulod természetismeretből.
Eladott Ország
Ez lett a KISZ titkárból nemzeti Keresztyén Konzervatív. Valami nagyon nem működött abban szovjet típusú pártállamban. Igaz az összes párt "nagykutya" Pannonhalmán bencéseknél taníttatta kis kommunista kölkét + a piaristáknál + a ferenceseknél + a hitgyüliseknél '89 után. Aztán jött a Debil Szaros csúti ahol képezték a mai narancs titánokat. Csodálatos ez a kontra szelekció. Magyarország fénysebességgel fejlődik vissza XIX. századba.
youtu.be/f_GqflJxIsE

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.