A Törökországban tartózkodó bevándorlók is tudják, hogy a balkáni útvonal előbb-utóbb újra megnyílhat előttük Európa felé – mondta ifj. Lomnici Zoltán az M1 aktuális csatorna reggeli műsorában kedden.

Az alkotmányjogász szerint a migránsok beáramlása Törökországba nem szűnt meg, az ottani kormány pedig – mint fogalmazott – előbb-utóbb ismét továbbengedi őket a Balkánra.

Az EU-n belüli szabad mozgás miatt a közösség valamennyi államára veszélyt hoz, ha csak egy is megengedi bevándorlók érkezését akár szárazföldön, akár a tengerek felől – tette hozzá.

Lomnici Zoltán szerint a keresztény Európa keresztény-muszlim Európává válhat évtizedek alatt, a két közösség azonban szavai szerint rendszerszinten nem képes az együttélésre.

(MTI)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Mit riogatja itt az embereket ez az idióta, ott a híres kerítés,majd az megvédi a magyar embereket a migránsoktól. Ezt nyomatják 2015 óta,hogy " mi Magyarok mentettük meg Európát a kerítésünkkel" Azt nem teszik,hozzá,hogy nem a kerítés miatt apadt el a migránsok száma,hanem mert Merkel anyó egyességet kötött a Törökökkel. Amennyiben a Törökök besokkolnak és szélnek eresztik azt a rengeteg embert,és a kerítés annyi lesz nekik mint egy cérnaszál. Rendőröstől katonástól elsöprik az egészet. Úgy,hogy Orbánhoz rebegő hála ima helyett a Törökökhöz imádkozzanak inkább,hogy ne engedjék tovább az ott összegyűlt fene tudja hány százezer,vagy millió migránst.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.