A szervezők közlése szerint míg 24-én 1200 adag étel, addig 25-én 1600 adag étel talált gazdára. Szerdán is ételt osztanak a téren a Krisna-tudatúak.

A Mérce cikke szerint idén is nagy volt az érdeklődés a Magyarországi Krisna-tudatú Hívők Közösségének alapítványa által szervezett hagyományos karácsonyi ételosztás szentestei felvonásán.

Kedden is rengetegen álltak sorba a Blahán a karácsonyi ételosztáson

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A lapnak a szervezől elmondták, 24-én már a karszalagosztás előtt jó órával sokan kinn voltak a helyszínen, tegnap 1200 adag ételt és 1100 adag ételcsomagot osztottak szét a rászorulók közt. 

25-én 1600 adag étellel és 1500 adag ételcsomaggal készültek a krisnások, ám a karszalagok nagy része már dél körülre lfogytak (ezek ellenében lehet átvenni a csomagot, illetve ételt).

Nagyon hasznosak ezek főleg azoknak a családoknak, akiknek otthon üres a polc, és most egy kicsit fel tudják tölteni, hogy az ünnepekhez méltóan tudják ők is ünnepelni a karácsonyt

- mondta el az egyik szervező a videóban.

December 26-án is lesz még étel- és csomagosztás, így ha valakinek van tudomása Budapesten rászorulókról, ajánlja figyelmébe a holnapi lehetőséget délelőtt 11 órától – kérték a szervezők a lapon keresztül. Szerdán ugyancsak 1600 adag étel és 1500 élelmiszercsomag vár gazdára.

A Mérce cikke szerint kedden a hosszú sorban a hajléktalanok mellett kisgyerekeks családokat és időseket is lehetett látni bőséggel.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Ez igen! A Magyar kormány a pénzt viszi,utalja külföldi segélyszervezetek számára,de a rengeteg orruk előtt élő hajléktalant és a szegényeket nem látják.Ők (a nálunk élet színvonalban megelőző Romániát, az élősködő Ukránokat, a szintén jobban élő Szerbeket a a fene tudja milyen régiókban lévő városokban építenek templomokat, óvodákat, sportlétesítményeket. A Magyar hajléktalan meg akkor hasznos,ha már a föld alatt van.Esetleg 4 évente jól jönne,ha szavazna,de van épp elég határon túli,nem engedik be a szavazó helyiségekbe a hajléktalanokat,mert még elkapnak valami nyavalyát tőlük. Rohadt egy bagázs ez. Egyik sem volt angyal a 30 év alatt hatalmon lévő pártokból,de amit ez a maffia művel ez tényleg szégyen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Elad0tt 0rszág
@emerencia: Jogos az érvelésed, de aki úgy dolgozta le az életét hogy csalt és semmit nem fizetett be jóformán az államkasszába az ne reklamáljon.
emerencia
@Elad0tt 0rszág: Szerintem sem reklamáljon de egy alapjövedelmet például megkaphatna. Emberek vagyunk, nem hagyhatjuk embertársainkat éhezni, fázni, magára hagyottan, normális ellátás nélküli betegként meghalni akkor sem, ha felmerül a sorsukban az önhiba. Ha nem vernék és lopnák el előlünk a forrásokat potentátjaink, egyetlen határon belül élő magyarnak sem kellene a minimális életfeltételek hiányában szenvednie. Civilizált országokban a szövetségeseinknél ezért van kitalálva a szociális háló. Mégsem megy rosszul nekik.
Denijenna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
silber13
@SystemError: tegnp,21:42-re:Csak vigyázz mert kitör belőle az igazi,nem tagadott énje,a Durbncsitisz és akkor kapsz hideget,meleget!:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.