A hőmérséklet a 10 fokot sem fogja elérni, amihez viharos szél és erős széllökések csatlakoznak.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint szerdán gyengén és erősen felhős területek és időszakok váltakoznak, legfeljebb északkeleten fordulhat elő gyenge eső, havas eső.

Az északnyugati, nyugati szél az Észak-Dunántúlon, valamint a főváros térségében gyakran lesz erős, időnként viharos lökések is előfordulhatnak. A légmozgás csak kora estétől mérséklődik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 7 fok között alakul. 

Hideggel és viharos széllel kell számolni karácsony második napján

Fotó: Illusztráció/fanpop.com

Szerdán estétől a Dunántúlon nagy területen képződik alacsonyszintű rétegfelhőzet, de kisebb területi kiterjedésben másutt is kialakulhat. Számottevő csapadék nem valószínű. A légmozgás a legtöbb helyen mérséklődik. A hőmérséklet késő este -2 és +4, hajnalban +4 és -5 fok között alakul.

Bár figyelmeztető előrejelzés, vagy riasztás nincs érvényben, a meteorológiai szolgálat felhívta a figyelmet, hogy szerdán az Észak-Dunántúlon, illetve a középső országrészben többfelé erős északnyugati szélre lehet számítani, a magasabban fekvő helyeken 60 km/h felett alakulhatnak a legerősebb széllökések.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Ma egész eddig szélcsend van... Méghogy viharos szél?? Megint melléfogtak az időjárás jósok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.