De egy szakértő szerint ez már fasizmus, erőszakszervezet nélkül. Megpróbálják megfejteni Orbán sikerét. Hosszú cikkben értekezik Orbán rendszerének lényegéről a New York Times. Az amerikai lap Magyarországra szakosodott újságírója leszögezi, hogy a magyar kormány letért a demokrácia hagyományos útjáról. Ugyanakkor nem világos, milyen politikai rendszer irányítja most Magyarországot: az újságíró szerint ez a bizonytalanság teszi érdekessé ezt a "kicsi és marginalizált országot" nemzetközi szinten is.

Forrás: index.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
3dwhite
Szeretnék lemásolni. Azonnal elzavarják.
csak úgy....
@durbincs: nagyon romásan nyomod ploestiböl muki, használt a talpadra a szörtelenítö ?
RonaGyuri
egyfajta? NDK és Lengyel rendszer volt ilyen; kamu ellenzéki pártokkal
tulipan
@durbincs: Te persze hülye vagy? vagy csak szimplán ,s csak így karácsonykor ? Ploestiből ? a bányakecódból, a vederrnyi bányalóvizeletpáleszed mellől?? Shikarii, Csimás kond a narancsos ploestie haverok társasága ellenére?
de ne feledd, ezek a barom narancsos haramiák,szemernyit nem hisznek,és nem is szentimentálisak,s lenyúlnak mindent amihez csak hozzáférnek?
Hisz a Ploesti bányakeconál a Te lehetséges Balatoni-kecód, ablakkal,folyóvízzel,káddal - az neked már Hawaii ?Meg lassan jön ,Aranyalkony ? öregek otthona ? de még inkább egy nyomorult elfekvő?
tulipan
@durbincs: Te kretén,narancsos segglyuknyaldosó, PROPAGANDISTA félfaroknyi Sügér!
TE valóban egy törpe IQ-s ,űrlény vagy tárgyilagosan ,valószínűleg nem Aquaman vagy, a Ploesti bányakecódban? Gondolom, Isten csak megvárja, amig megtérsz hozzá? Csipkedhetnád már magad! Te mekkmester!
tulipan
@durbincs: Te kretén,narancsos segglyuknyaldosó, PROPAGANDISTA félfaroknyi Sügér!
TE valóban egy törpe IQ-s ,űrlény vagy tárgyilagosan ,valószínűleg nem Aquaman vagy, a Ploesti bányakecódban? Gondolom, Isten csak megvárja, amig megtérsz hozzá? Csipkedhetnéd már magad! Te mekkmester! LR

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.