Diós Kristóf 24 éves volt. Őt és édesapját december 25-én holtan találták az otthonukban.

Ismert természetfotós volt a dévaványai szén-monoxid-mérgezés egyik halálos áldozata – tudta meg az Index.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kristóf Diós (@krisidios08) által megosztott bejegyzés,

Ahogy azt korábban megírtuk szén-monoxid-mérgezésben meghalt egy 56 éves férfi és 24 éves fia kedden dévaványai otthonukban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kristóf Diós (@krisidios08) által megosztott bejegyzés,

A lakóház fürdőszobájában a kazán és a vízmelegítő is gázzal működött.

A nyomozás adatai szerint a gázkazán meghibásodott, és a kiáramló szén-monoxid okozta a két férfi halálát.

A megyei rendőr-főkapitányság halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt rendelt el nyomozást és szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit, a büntetőjogi felelősség kérdését.

Az Index értesülése szerint a fiatalabbik áldozat Diós Kristóf, aki nem csupán a Dévaványai SE labdarúgója volt, hanem ismert természetfotós is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kristóf Diós (@krisidios08) által megosztott bejegyzés,

Idén a Duna Tv Család-Barát Magazin című műsorának stábja készített róla riportot, miután tavasszal Balla Tihamér barátjával Sugovica partján megörökített egy rejtett életmódot folytató emlősfajt, az eurázsiai hódot. A mozgófelvételek speciális DSLR kameracsapdával, saját technikával készültek.

Diós Kristóf októberben indította el hivatalos honlapját, novemberben Az Év Természetfotósa pályázaton két munkáját is díjazták, és nemrégiben készült el a saját tervezésű, saját fényképeit bemutató 2019-es falinaptára – írja a 24.hu.

Forrás: Index, 24.hu

Címlapi kép: Instagram/Széll Antal 

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@ila51: Most őszintén: Nem érné meg felszereltetni egy alig több mint tízezer forintos szén monoxid jelzőt? Annyi ilyen tragédiát el lehetne vele kerülni. A másik nagy probléma hogy sokan maguk barkácsolnak otthon mintsem hogy szakembert hívjanak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Denijenna
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
division
@human: Ez magától értetődő. Sajnos volt már olyan eset is a környékünkön hogy egy olcsó vacak nem jelzett egy házban. 15 ezer forintért már olyat lehet kapni ami tökéletes, bevizsgált, és maga a gázszerelő rakja fel, és bármikor hívható gond esetén.
szalai48
[[-##-Itt találsz meztelen lányok a városodban : My.Su/Lanyok
maci0427
Mindig mindenki a gázkészülékeket hibáztatja, éppen úgy mint a 4 -es Főutat /Vecsés-Szolnok-Debrecen felé / egy balesetnél, hogy az egy " halál út " ! Miközben az emberek felelősek, de " halálosan " , mert képtelenek felelősségteljesen élni és viselkedni ! A Gázkazánt minden évben szakemberrel tisztíttatni - ellenőriztetni kellene és egy riasztót is minimum felszereltetni ! A Szenes - fa - vegyes tüzelés sem veszélytelenebb , ha ilyen kályha van...!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.